Goede ervaring. Aardige man,
Goed.
Beleefd en zakelijk
Vriendelijk en goed ontvangen
Vooral de mondhygieniste vind ik top, vakbekwaam. Het zal een gemis zijn,als zij volgend jaar met pensioen gaat. De tandarts ben ik ook tevreden over
Door omstandigheden liep ik al 8 weken met kies klachten, zonder dat ik in de gelegenheid was om naar de tandarts te gaan. Op het moment dat ik wel kan komen, vindt de betreffende tandarts het probleem (een gaatje), maar weigert er iets aan te doen en laat me 5-10min in de stoel liggen om zich bezig te houden met een kapot röntgenapparaat. Om mij vervolgens een week later pas weer terug te laten komen. In die 5-10 min had zij mij gelijk van mijn pijn af kunnen helpen, zou ik me geholpen & begrepen voelen en zou ik niet nog een keer terug hoeven komen.
Behandeling was goed en ook de controle zorgvuldig uitgevoerd. Wel hoop ik dat er binnenkort vaste tandartsen zijn en de kwaliteit geborgd is. Maar dat is ook voor jullie op de praktijk niet fijn. Om die reden een lage NPS score. Gr Willeke
Van mij mogen ze blijven.
Heel vakkundig. Vriendelijk en verzorgd.
Nieuwe tandarts na het vertrek van Maria. Goede controle uitgevoerd, vriendelijk geholpen.
Buitenlandse medewerkers die moeite met de Nederlandse taal hebben en bij mijn partner een andere kies vullen dan de kies waar hij voor spoed voor is gekomen en dan achteraf zeggen dat deze tandarts dat zoiezo niet kan vindt ik geen zorg.dan had je dit beter gelijk kunnen zeggen.
Zou een volgende keer weer naar toe gaan vriendelijke personeel top hoor.
Er werd heel goed uitgelegd wat er gedaan werd
vriendelijk en duidelijk wat ze uitvoert
Goede controle
Weer een andere tandarts deze spraak slecht Nederlands. Ook geen assistent gezien . De praktijk gaat achteruit door de regelmatige wisselende tandartsen. Daarnaast kan je online geen afspraak inplannen.
Goed hoor
zoals altijd , behandeling wordt zeer correct uitgevoerd.
Goed geholpen en adequaat
Prima tandarts, nieuw in zijn rol. De handover lijkt niet helemaal goed te zijn gegaan, maar er wordt geluisterd en meegedacht.
weinig aandacht
Goede behandeling van de mondhygeniste ben zeer tevreden
Ik woon een paar minuten van de praktijk dus ga zo,n 10 minuten Eerder naar de afspraak waar ik 11.00 uur mijn afspraak had, maar Was toch weer meer dan een half uur later aan de beurt, Maar de behandeling vond ik uitstekend, weliswaar met een Nieuwe tandarts, daar moet je toch altijd weer aan wennen, In dit geval vond ik haar heel aardig. Hopelijk blijft zij geruime tijd mijn tandarts.
Dienstverlening was uitstekend alleen jammer dat ik bijna ieder jaar een andere tandarts heb. Ook vind ik het bezwaarlijk dat ik nu speciaal terug moet komen om het tandsteen te laten verwijderen aangezien ik op een redelijk grote afstand van de praktijk woon (Etten-leur)
Jullie zijn klantvriendelijk. Denken mee. Geven tips. Degene die me laatst heeft behandeld was mw van Leeuw. Aardige en spontane vrouw.
Thorbeckestraat 2
4731 KP Oudenbosch