Wordt duidelijk uitgelegd wat er gaat gebeuren en waarom. Vriendelijk geholpen
Prettig, snel en vriendelijk
Korte wachttijd Vakkundig Klantvriendelijk
Goede lieve tandartsen, vindt ik heel belangrijk, een aardige houding tegenover patiënten,
Anouk heeft mijn gebit gereinigd, tot volle tevredenheid, tenminste zover ik het kan beoordelen. Daarna zijn er foto's gemaakt, en heeft Liesbeth de foto's beoordeeld en de 1/2 jaarlijkse controle uitgevoerd. Het hele team was aardig en correct.
Ruim 25 minuten moeten wachten. Daarna eerst bij tandtechnische. Weer 10 minuten wachten en toen bij tandarts. Deze controle goed, duidelijke uitleg. De wachttijd vond ik minder.
Vriendelijke mensen en wordt goed geholpen.
Goed en op een plezierige manier geholpen Alleen wel erg druk vervolg afspraken bij eventuele terug kom afspraak duurt wel lang (4/5) weken
goed en duidelijk
ik ben heel goed geholpen, ik had een ontsteking onder de steg. ik ben zomaar even langs gegaan of er iemand kon kijken wat ik eraan moest doen. 30 dec. was er helaas geen tandarts aanwezig, toch nog iemand even naar gekeken. daar een vervolg afspraak gemaakt bij de inplantoloog. Bij de balie kreeg ik het goede advies om met de mondspoeling aan de slag te gaan, wat mij zeer goed is bevallen. De ontsteking was binnen een paar dagen weg.
Professionele mensen
Uitstekend!!!
Behandeling, pijnloos en heel goed gedaan. Achteraf ook ggen pijn gehad.
afspraak maken is makkelijk via email en vriendelijk geholpen en goede adviezen en meedenkende mensen..
Het door sturen naar de betreffende arts in mijn geval inplantoloog dat er bijna 3 maanden tussen zit voor dat er een gesprek/behandeling kan plaatsvinden.
ik was zoals altijd helemaal tevreden met de behandeling.
Ik ervaar het als positief ,zorgvuldig
De tandarts en assistent waren erg relaxed met mijn dochters van 7 en 9. Dit zorgde ervoor dat de kinderen niet zenuwachtig waren en de controle / behandeling prettig verliep.
Gewoon prettige omgangsvormen.
Ik maakte een afspraak met een tandarts voor tandvlees problemen en meteen een vervroegde controle. Deze tandarts snapte het allemaal niet ( nederlandse taal ) Een vluchtig rondje door de mond en klaar. Na afspraken met weer een andere tandarts die ook weer de Nederlandse taal niet goed machtig was ( er werd gezicht op internet naar spoelmiddel en medicijnen die in Engeland schijnbaar wel in de handel zijn. Na een afspraak bij de mondhygiëniste ( zeer over te spreken)nu aan het spoelen en hopen dat ik nu sinds JUNI, weer gezond tandvlees krijg. Tandsteen weghalen is tegenwoordig ook geen gewone handeling tijdens controle kaar geldklopperij per tijdsdeel
Zeer prettige ervaring. Er wordt goed naar je geluisterd. Vakkundig personeel.
Goed geholpen en gewoon vriendelijk aan de balie en op afspraak
Prettige behandeling
Ze stellen je heel gemakkelijk tot rust, leggen goed uit wat ze gaan doen. Aanrader als je bang bent voor de tandarts.
Thorbeckestraat 2
4731 KP Oudenbosch