Fijn dat er goed geluisterd wordt en dat ze zeer geruststellend zijn

uitstekend

UItstekende behandeling

uitstekend

Erg goed

Een nieuwe tandarts erbij gekregen. Zij is erg vakbekwaam en stelde mij direct op mijn gemak.

Erg goed

Goede, deskundige behandeling bij Liesbeth (tandarts) en Anneke ( mondhygieniste)

Ik ben zeer tevreden over de behandelingen van zowel Liesbeth als Anneke. Het hoge cijfer geef ik dus voor hen beiden.

Positief

Klantvriendelijk

Je wordt altijd goed geholpen.

Duidelijke en fijne uitleg.

Goede controle en verdere uitleg.

Fijne behandeling en goede communicatie.

Fijne behandeling en ze probeerde duidelijk te communiceren.

Heel goed geholpen door Babs

Goed en snel

vakkundig vriendelijk

Prima specialist .Doet extra moeite om info te verzamelen om probleem op te lossen

Goed en snel door Liesbeth geholpen

prima behandelt alleen de nabehandeling is nogal minder. Ik moet ervoor terug.

prima behandelt alleen de nabehandeling is nogal minder. Ik moet ervoor terug.

Goede behandeling en vriendelijk personeel

Is altijd een erg gemoedelijke sfeer en kundig personeel.

Thorbeckestraat 2

4731 KP Oudenbosch