Klantvriendelijk en vakbekwaam.

Klantvriendelijk en vakbekwaam.

Vriendelijkheid van het personeel en vooral de deskundigheid

Prima team

Super goed geholpen

Liesbeth is een goede tandarts.

Vriendelijk, duidelijk

Ze waren duidelijk in uitleg en meedenkend

Geen luisterend oor!

Warrige planning en niet luisteren naar de cliënt!

ik heb geen klachten over mijn tandart ze zijn beleeft en vriendelijk altijd

vriendelijk en deskundig

Een bijzondere waardering voor tandarts Liesbeth die al meer dan 20 jaar mijn gebit bewaakt.

Zeer tevreden over het advies en de behandeling! Dit alles gedaan door een lieve tandarts en lieve a

De naam van de tandarts weet ik niet meer. Ik dacht Maria.

Zeer vriendelijk en correct ontvangen en behandeld.

Keurige praktijk.

Nooit geen problemen gehad

Fijne tandartsenpraktijk!

Ontvangst bij receptie is prettig. Rustig alle tijd wat je op je gemak stelt. Iedereen van mondhyg.tot tandarts en ass.is kalm en vriendlijk. Goede behandeling.⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Altijd correct en efficiënt

Korte wachttijden nette praktijk en kundige mensen aan het werk. Meer kan je niet wensen

Altijd vriendelijk en aquraat

Altijd vriendelijk en deskundig en altijd goede oplossingen

Zoals gewend

Naar tandarts gaan is nooit leuk maar noodzakelijk kwaad! V

Goed advies

Een goede en prettige behandeling

Ik krijg duidelijke uitleg en er wordt steeds verteld wat de volgende stap is.

Vriendelijk behandeld

Vriendelijk behandeld

Professioneel, vakkundig, snel

Vriendelijke ontvangst en goede behandeling

Goede bejegening bij ontvangst en tijdens behandeling.

zie hieronder

daar ik klachten had en tweemaal hiervoor ben bekeken en ik nog steeds klachten heb, Volgens twee tandartsen zou dit niet kunnen.

Heel professioneel en aardige medewerker

Snelle en vakkundige tandartsen

Ben zeer goed geholpen en duidelijke adviezen

Tevreden

Representatieve ontvangst, vriendelijk en correct

Goed.

Mijn ervaring was goed en in orde.

Thorbeckestraat 2

4731 KP Oudenbosch