Vriendelijk personeel

Een goeie tandartsenpraktijk

Normaal

Ben mijn hele leven al patiënt. Eerst bij de oude van Zwol, toen bij Lodewijk. Nadat Lodewijk de praktijk verkocht heeft, is het een komen en gaan van tandartsen en assistenten. Ook had ik op vrijdag vorig jaar een spoedgeval gewoon overdag en kon ik niet komen, omdat er niemand tijd had. Het is gewoon een geldmachine en er moet zoveel mogelijk uitgehaald worden.

bij mijn halfjaar controle prima geholpen door de tandarts

Tandarts worden steeds slechter!

Afspraak gemaakt omdat mijn man tandpijn had. Eenmaal op de afspraak zegt de moeilijk verstaanbare tandarts dat hij dus niks ging doen omdat het te laat was. Hij ging de kies nu niet trekken of vullen. Dus mijn man werd weg gestuurd met tandpijn en moest maar wachten op de begroting. De volgende dag geen begroting gehad dus gebeld. Kies vullen en wortelkanaal behandeling zou 760 euro gaan kosten!! 113 voor het vullen en 649 voor de wortelkanaal behandeling. Hij kon de volgende toch weer komen nu had hij blijkbaar wel tijd. Maar de kies opvullen ging het niet worden want de tand was toch slecht en zacht dus dan maar trekken. 1 uur en 10 minuten bezig geweest!! En het mooie is hij is er nog niet helemaal uit. Hij moest nog gehecht worden en al. Ik vraag me af of hun wel echt tandarts zijn want dit kan gewoon toch niet??

Is prima.

Heel vriendelijk en vakkundig.

Goed en snel geholpen mijn gebit was gebroken in 1dag klaar

De Portugese dokter heeft me verdoving gegeven met liefde en voorzichtigheid eerste x dat ik er niks van voelde bij een tandarts.er was ook een mannelijke dokter bij volgens mij een specialist die ze kwam assisteren was in een woord een geweldige team ook het Syrische assistent heeft het goed gedaan.alleen maar goede woorden voor het team

Ik ervaar deze praktijk van samenwerkende tandartsen Oudenbosch als zeer positief.

Al ik bel voor een afspraak kan ik altijd snel terecht. Afgelopen week was er een stukje van mijn tand afgebroken, ik kon meteen een afspraak maken. De tandartsen en de assistentes zijn zeer professioneel. Ik had altijd angst voor de tandarts, dankzij het op je gemak stellen de rust en de uitleg die overigens prettig en duidelijk is heb ik geen angst meer.

Controle gehad en na 2 jaar niet geweest te zijn niks aan de hand Aardige tandarts met goede info

Snel geholpen, vriendelijk personeel

Halfjaarlijkse controle snel, grondig en vriendelijk

Professioneel en klantgericht

Werd direct op mijn gemak gesteld, goede uitleg wat er ging gebeuren, en goede feedback.

Tandarts was goed

Behandeling door weer een nieuwe tandarts. Jammer, al was ik wel tevredssen

geen aanmerkingen

Goede behandeling gekregen

Iedere keer een nieuwe tandarts

Ik ben sinds jongs af aan enorm bang voor de tandarts en had altijd dezelfde tandarts wat heel fijn was voor me. Nu al enkele jaren iedere keer een andere....en dat is flink vervelend! Vooral als je zo bang bent.

Professioneel

Afspraak worden eenzijdig aangepast

Ik werd nu voor de 3de keer geconfronteerd met het feit dat de mondhygiëniste uit mijn combi afspraak wordt gehaald. Ik combineer mijn halfjaarlijkse controle met eerst een afspraak met de mondhygiëniste en daarna controle door de tandarts. Voor de 3de keer op een rij vind eerst controle plaats door de tandarts wordt mijn tandsteen verwijderd en dat is het dan !!! Tandsteen verwijderen is geen mondhygiëne behandeling. Dat dit een keer gebeurd kan ik me plantechnisch voorstellen maar communiceer en vraag aan de cliënt of dit goed is!

Geld is belangrijker dan de patient

1e intake/controle na het met pensioen gaan van onze oude tandarts, Binnen 2 minuten werd er al voorgesteld om behoorlijk wat aan te pakken aan het gebit, de prijslijst was al direct voorhanden en die was niet mals. Alsof onze oude tandarts zijn werk niet naar behoren gedaan zou hebben. Geen goed gevoel bij dus ik ga naar een andere tandarts die wel oog heeft voor de mens en niet alleen maar wil cashen. Ook het gebrekkig Nederlands is geen pré overigens.

Matige communicatie

Ik vertelde aan het begin van de behandeling waar ik last van had maar de assistent begreep mij niet helemaal, en vroeg daarop ook niet door. Ze heeft ook niet naar het gebied gekeken waar ik last van heb gehad.

Vriendelijke medewerkers

Het maken van een afspraak is gemakkelijk, op tijd geholpen, vriendelijke medewerkers.

Elke keer een ander, afspraak constant verzet

Elke keer afspraken die worden verzet, slechte telefonische bereikbaarheid, ook per mail. Elke keer andere behandelaar en al tijden geen mondhygiënist

Verrassend

Moet nog een beetje wennen, het is echt heel anders dan bij mijn vorige tandarts.

Prima behandeling

Prime behandeling

Een vervelende en uiterst slechte ervaring.

De tandarts was de nederlandse taal niet geheel machtig. Ik had contact opgenomen bij de tandarts omdat er een klein stukje vulling eruit was gekomen. Het was bij een kies waar ik helemaal geen last van had, maar alleen met mijn tong een beetje scherp aanvoelde. Ze vertelde dat er twee mogelijkheden waren: Of de kies trekken of een wortelkanaalbehandeling. Later kwam ze op dit besluit weer terug over de noodzaak hiervan. Bij een tweede bezoek heeft ze het hier niet meer over gehad en is ze begonnen aan de wortelkanaalbehandeling. Uiteraard ben ik geen deskundige maar mijn gevoel was zeer bevredegend tijdens de behandeling. Hierbij kreeg ik ook het desinfectiemiddel in mijn mond en luchtwegen welke ik als zeer benauwd heb ervaren. De behandeling heeft ze daarom ook afgebroken.

Mijn ervaring is goed moet wel wennen aan het dikwijls wisselen van tandarts en tandtechnicus .

Was correct en netjes

Leuk en goed