Tandarts stelde zich voor en excuses voor wachten. Ik zou nog mail krijgen over afspraak bij tandtechnicus. Nog niet gekregen.
Blij dat het schoon is jammer dat de aanslag niet verwijderd is. Dit zou niet baten omdat het in het glazuur zit
Veel buitenlandse tandartsen die moeilijk verstaanbaar zijn.
Geen problemen gehad.
Je ziet nooit dezelfde gezichten ze spreken slecht nederlands Je kunt ze haast begrijpen En om binnen te komen moet je uitkijken anders val je over de kastanjes
Op de eerste plaats vond ik het zeer ongemakkelijk om telkens weer andere mensen te zien voor de behandeling. Voor één wortelkanaalbehandeling ben ik door drie verschillende tandartsen geholpen, waarvan bij een arts de nederlandse taal nog niet helemaal machtig was.
Ik was alleen maar voor een periodiek onderzoek bij samenwerkende tandartsen. De tandarts zelf was voor mij een nieuw gezicht. Toch had ik het gevoel dat er prima gecontroleerd werd door deze vriendelijk man.
nog maar een keer geweest voor halfjaarlijkse controle. kan dus nog niet echt een beoordeling geven. wel hele vriendelijke mensen.
Fijne tandarts! En voor het eerst naar de mondhygiëniste, waar ik huiverig voor was want misschien pijnlijk, totaal niet! Goeie ervaring!
Werd op tijd geholpen, fijn gezien de afspraak einde van de dag was. Tandarts was secuur en heeft alles goed uitgelegd. Gebitsreiniging ook naar tevredenheid
Goed geholpen bij controle gebit. Ook advies gehad om afspraak te maken voor iets anders.
Ik word een beetje moe van alle reviewvragen. Graag een keer per jaar. Stefania spreekt goed Nederlands. Dat vond ik voor alle behandelaars erg belangrijk
Bij mondhygiëniste geweest voor behandeling. Goed geholpen. Met fris gebit naar huis . Bedankt Wasima !
Wat zijn mijn zoon en ik afgelopen woensdag fijn ontvangen door de super vriendelijke l. Kalaitzidou en Patrycjia! Een tandartsbezoek is niet mijn meest favoriete uitje, maar met dit topteam zie ik er niet meer tegen op! Professionaliteit en daarnaast menselijkheid en vriendelijkheid.
Goed en snel geholpen na het afbreken van mijn kroon.
Goed geholpen maar krijg elke een ander wat ik zelf niet zo prettig vindt
Zeer jammer dat er veel veranderd is bij deze praktijk, ik had een afspraak om 12.10u., werd om 12.25 geholpen wat natuurlijk kan, vind ik niet erg, maar dan alleen controle en niet zoals ik gewend ben gelijk wat niet overdreven veel was tandsteen verwijderen, daar kun je een nieuwe afspraak voor maken en het liefst bij de mondhygiënist wat ik niet ga doen, volgend jaar beter hoop ik.
Kan ik nog weinig over zeggen,heb alleen controle gehad.
Mijn ervaring is altijd gped
Ben zeer goed geholpen door een oudere man en een jonge blonde meid
Ik had een nieuwe mondhygieniste. Deze eerste kennismaking was heel prettig en fijn. Ze werkte zorgvuldig en netjes. Maar ook voorzichtig, waardoor een rotklusje van grondige schoonmaak toch niet vervelend werd. Ook toen ik laatst een klein stukje van mn tand afgebroken had, werd ik snel en goed geholpen.
Vriendelijk
Heel fijne tandarts. Maakt een gezellig praatje en ondanks dat haar Nederlands aan het leren is doet ze dat heel goed! Stelt je ook goed op je gemak en is heel vriendelijk.
Naar de mondhygiëniste geweest, die luisterde naar mijn klacht en verhaal. De behandeling was pijnloos en voelt nu geweldig. Hele goede ervaring! Bedankt Wassima.
Prettig en vakkundig
Thorbeckestraat 2