Vriendelijke behandeling van mij als patient

Zowel de receptioniste, als de assistente, als de tandarts en ook de mondhygieniste waren bijzonder vriendelijk.

uitstekend zoals altijd

0 wachttijd en vriendelijke behandeling

Goed.

Voor de eerste keer bij Maria geweest. Goed ervaren.

Het word uitgelegd

Vlot geholpen bij plotselinge kiespijn

Mijn ervaring is dat ik snel geholpen kon worden. De tandarts heeft een begin gemaakt met een wortelkanaalbehandeling, wat volgens mij inhoud dat er een verdovend cq ontstekingsremmend middel is ingebracht. Echter kan ik tot op heden niet aan de kant van de pijnlijke kies kouwen. Ik ga hier morgen, dinsdag, voor bellen om daar naar te laten kijken, Verder vind ik de tijd tussen de eerste en tweede behandeling, donderdag 3 augustus, veel te lang, en zeker wanneer ik zo'n last blijf houden.

Vertrouwd

Gaf mij een vertrouwd gevoel

Afspraken zijn te lang in wachtijd!

Ik vind dat ik vaak wordt behandeld door geen ervaren collega. Veel fouten ook met gat vullen en implantaat.

zakelijk

er wordt naar je gebit gekeken en je weet dat het volgende is wat ze zeggen is je moet naar de mondhygieniste. ik ben bijna 60 en ben er nu 1 keer geweest bij jullie voor 75 euro. ik kan niet anders zeggen dan grote geldklopperij voor mij. vroeger ging de tandarts gewoon met zoon haakje aan de gang en dat koste max 15 euro.

Hele goede ervaring

Onze tandarts was de Roemeense Maria die niet in het lijstje staat.

prefect

perfect behandeld

Helaas helaas, wat ontzettend jammer dat Liesbeth afscheid genomen heeft. We waren zeer tevreden en blij met alle jaren dat ze onze tandarts was!! We zullen haar vakkundigheid, vriendelijkheid, empathie en enthousiasme zeker missen. Maar we hebben er ook vertrouwen in dat we vanaf nu met haar goede collega’s te maken gaan krijgen.

geldklopperij

Geachte medewerkers, De tandarts die ik kende deed gelijk het tandsteen eraf halen, Numoet ik er een keer voor terug komen twee keer geld vangen. Vinden jullie het gek dat er veel mensen niet meer naar de tandarts gaan. Want die hebben daar het geld niet voor. Ik heb er geen goed woord voor over.

Geweldige mondhygieniste!!

Ben bij de mondhygiëniste Anneke geweest. Er Er moest weer tandsteen verwijderd worden. Dat vond ik altijd vreselijk gevoelig. Anneke houdt daar rekening mee en verwijderd het handmatig. Klein verdovinkje erin en …….geen centje pijn !!!!!! De tandartsen kan ik nog niet beoordelen want ik had altijd Liesbeth.

Direct een goed gevoel

Er werd naar me geluisterd, was gelijk op mijn gemak.

Prima ervaring

Heel fijn geholpen door Anne, de mondhygiëniste! Ik dacht altijd dat ik m,n tanden goed poetste totdat zij het voordeed, weer wat geleerd! Zo zie je maar.....

Werd goed geholpen en alles werd duidelijk uitgelegd

Gaat altijd prima bij jullie alles in overleg

Ik ben al wat jaren bij jullie en het bevalt mij prima. Er kan altijd overal over gesproken worden. Al die jaren was ik bij Liesbeth jammer dat ze bij jullie gestopt is.Maar ik het er vertrouwen in met een andere tandartsen er ook aan uit te komen. Ga zo door dikke pluim

Ik ben bij de mondhygieniste geweest en die doet het prima.

Volgens mij heb ik al zo'n lijst ingevuld en opgestuurd.

Goed geholpen en netjes afgewerkt

Ben prima geholpen, hoefde niet lang te wachten in wachtruimte. Werd eerst gezegd wat er gedaan zou worden voordat ze aan de slag gingen.

Vriendelijk en rustig behandeld

Er werd mij over de behandelijk duidelijk verteld wat er gebeurde.

goed advies

openminded advies over beugelplan voor dochters

Er waren geen gegevens op het beeldscherm aanwezig

De vorige keer was er een mankement ontdekt en was het genoteerd wat bij deze controle verholpen zou worden. De tandarts werkte echter zonder gegevens op het beeldscherm en tot mijn verbazing was alles nu ineens weer in orde. Vreemd, men zou nu een aantal maanden later dit probleem wat men de vorige keer vaststelde toch weer moeten ontdekken. Het gaf me meer de indruk dat men zomaar een beetje snel lag te observeren en klaar is kees. Verder had ik ook geen pijn of problemen maar vind het wel vreemd dat wat men eerder ontdekt had nu niet meer zichtbaar was. Dus klopt dit eigenlijk allemaal wel. Weet men wel waar men mee bezig is?????????????????????????????????

Super zorgzame tandwortelbehandeling!

Behandeling op 26 juni 2023.

Super.

Goed geholpen. Erg patiënt vriendelijk.

Thorbeckestraat 2

4731 KP Oudenbosch