Beter kan niet

Voor mensen die bang zijn voor de tandarts.. deze tandartspraktijk is echt goed. Ze luisteren naar je, houden rekening met de angst, zijn vriendelijk & professioneel. Een groot compliment naar mevr. Leeuw.

Prettige praktijk

Je wordt goed en vriendelijk ontvangen bij de balie. De praktijk zelf ziet er heel netjes uit en straalt rust uit. De tandartsen zijn heel geduldig rustig en vriendelijk, prettige ervaring

Prima behandeling en omgeving.

Zie bovenstaand commentaar.

Nog geen ervaring

Kom van andere tandartsen praktijk was voor mij de eerste keer

Prima tandartsenpraktijk.

Vriendelijk,kundig en zeer betrokken bij hun patienten.laatste keer geholpen door tandarts Maria.

Anne (de behandelaar) is een open en eerlijke persoonlijkheid. Was bij de mondhygiëniste. De lijst van behandelaars bijwerken (Anne staat er niet tussen, en Jamie is weg ) It kan aan de bak

Onpersoonlijk

Maak als eerste in agenda een afspraak en wordt pas 20 minuten later geroepen. Dan schijnt er eea veranderd te zijn en moet ik een nieuwe afspraak maken voor de vervolgbehandeling, gewoon tandsteen verwijderen enz, omdat ze geen tijd hebben. Verre van hoe het ooit geweest is. In de wachtkamer hangt een poster “wij nemen nieuwe patiënten aan”. Hoe dan ????

Weinig ervaring

Veel problemen om een nieuwe prothese te laten maken. Het duurt lang voor het klaar is. Verkeerd gemaakt. Prothese was er niet toen ik een afspraak had.

Vriendelijk personeel en alles word goed en duidelijk uitgelegd

Uitstekend geholpen

Ik ben goed behandeld.

Ik heb de behandeling als positief ervaren. Ik weet helaas niet wie mij presies behandeld hebben!

Afspraak zoals gepland,op tijd

katergevoel

fijn dat ik deze revieuw anoniem kan plaatsen want ik heb een klein beetje kater gevoel. toen ik in de wachtkamer aankwam heb ik mijn partner een app gestuurd met de tekst , ik ben er, 12 minuten later stuur ik een app , ik zit al weer in de auto. in deze 12 minuten heb ik even in de wachtkamer gezeten, nieuwe tandarts ontmoet , ( weer een ander persoon dus erg fijn voor angsthaas zoals ik) gebitscontrole gehad, even moeten wachten tot ik aan de beurt was om nieuwe afspraak te maken en naar de auto te lopen. toen ik in de behandelkamer was heeft de nieuwe tandarts vijf keer met een haakje tussen mijn tanden omhoog gegaan om tandsteen te verwijderen, boven heb ik nl een prothese. Ik betaal jaarlijks iets meer dan 400 euro voor tandarts verzekering maar moet voor die vijf keer met haak tussen mijn tanden omhoog gaan gewoon weer zelf bijdrage betalen, sorry maar vond dat echt gewoon afzetterij, ik overdrijf niet meer dan 1 minuut kan dit niet geduurd hebben vijf keer met haakje omhoog plus controle is wel erg snel geld verdienen.

Prettig

Prettig

Mijn probleem werd onmiddellijk verholpen.

Goed.

Zoals altijd goed. Het enige wat ik jammer vind is dat ik vaak van tandarts wissel.

Was in verleden veel beter

De mondhyginiste heeft prima werk gedaan. Maar dat nu al zich gaat indekken voor een behandeling die bijna onbetaalbaar. Gaat veel te ver

snelle restauratie

Enige dagen geleden kies beschadigd; binnen 1 week afspraak om de kies te restaureren, zeer vakkundig (pijnloos) en met perfekt resultaat.

Prima, goede uitleg, vriendelijk en er wordt tijd voor je genomen.

Zie hierboven.

prima, aardig en professioneel

prima, vriendelijk en deskundig

Uitstekend en voorkomend behandeld door mevr. Popescu.

Keurige ontvangst en behandeling door mevr. Popescuo

Meer dan uitstekenf

Ontvangst behandeling helemaal goed

Een bezoek aan de tandarts met een gerust hart.

Een bezoek aan een tandarts is niet het leukste wat je in je agenda kunt aantreffen. Toch was het consult waarbij een kies moest worden gevuld absoluut niet vervelend. De kracht van deze tandarts begon met het zelf ophalen van de patiënt uit de wachtkamer. Daarmee wordt de drempel laag gelegd en de toegankelijkheid vergroot. Een vakkundige behandeling met regelmaat een uitleg watcher steeds wordt gedaan. Zeer geduldig en empathisch.

Vriendelijk

Fijn dat ik een tandarts heb met gewoon een voornaam!

Klantvriendelijk en alles wordt goed uitgelegd

Staat hierboven al beschreven

Thorbeckestraat 2