Snel en pijnloos

Ik kwam aan, liep naar de wachtkamer. Vrij snel, na enkele minuten werd ik geroepen. Ik stond na ca 10min weer buiten. Zulke controles heb ik graag !!

vriendelijk en vakkundig

Binnen 5 minuten stond ik buiten.

Kon niet beter

Slecht!!!

Ik ben niet geholpen waar ik voor kwam,word niet naar mijn wensen geluisterd. Worden dingen opgelegd wat ik niet wil. Denk er sterk over na om naar een andere praktijk te gaan.

Prettige behandeling

Goed contact tijdens behandeling

Goede praktijk

Fijne, persoonlijke benadering en kundige tandarts en assistente.

Goed en rustig

De behandeling gaf een gevoel van onzekerheid.

De tandarts en asistent waren vriendelijk en behulpzaam. Het ontbrak echter aan professionele vakmanschap, assertiviteit en duidelijkheid. Antwoorden op vragen waren niet doortastend en beslist. Ze kwamen over als beginnelingen aan het werk. Het ging te vluchtig. Het begon al met een onduidelijke introductie van zichzelf. dat maakt verder contact moeilijk. Er werd met enige moeite een digitale foto'tje (klein toestelletje) van een tand genomen waarvan ik het resultaat niet kon herkennen en het werd mij ook niet uitgelegd. Verspilde tijd. Ik schrijf dit ook namens mijn vrouw die praktisch blind is.

Goed en fijn geholpen

Goed en prettig geholpen

Zeikers

Dat ze mijn tanden moeten controleren dat snap ik maar als ik zelfs beslis over mijn eigen tanden om iets niet te doen horen ze dat te respecteren het zijn mijn tanden en mijn keuze

Gehaast

Voorheen werd er gewoon normaal de tijd genomen tijdens een controle, gebit controleren en tandsteen verwijderen. Nu was het liggen, snel gebit controleren, en moest maar een tweede afspraak maken want er was geen tijd om tandsteen te verwijderen. Er zat misschien 1 persoon nog in de wachtkamer dus het zal geen tijdnood zijn geweest voor de volgende patiënt, ook al werd ik een kwartier later geholpen.

Vriendelijk

Vriendelijk personeel, nemen de tijd voor je. Helaas al een paar keer gemerkt dat de afspraken uitlopen, hierdoor soms een wachttijd van een half uur en soms langer. Erg jammer ook ivm andere afspraken.

duidelijk en correct en begripvol

duidelijk en correct en begripvol

Volgens verwachting goed.

Jammer dat de geplande afspraak n half uur later werd (had nog n andere afspraak). Verder prima behandeld.

kon snel terecht, vriendelijke benadering

kon snel terecht, vriendelijke benadering

vulling was afgebroken en direct hersteld.

Vriendelijk en accuraat

Voor herhaling vatbaar.

Is er niet beter op geworden

Assistente maakte ongeïnteresseerde indruk en deed haar werk niet goed. Bij verwijderen van tandsteen werd het water slecht afgezogen. Ik ben helemaal zeker wie de tandarts was, buitenlandse man. Jammer dat Liesbeth niet meer bij jullie werkzaam is.

Heel goed

Goed tandartspraktijk

Goede tandartspraktijk

Idem.

Fijne behandelaars, korte wachttijd en prettig geholpen

Naar de tandarts gaan is nooit fijn, maar deze tandarts stelt me wel gerust. Ik had een lelijke lijn op een tand en die hebben ze netjes bijgewerkt.

Deskundig.

Voor het eerst bij deze mondhygiëniste. Dit i.v.m. De afwezigheid van Anneke. Goede mondcontrole gehad. Duidelijke uitleg. Vond het heel prettig dat mijn mond met zo’n zoutoplossing werd schoongemaakt. Dat was nieuw voor mij.

Vakkundige en klantvriendelijke praktijk

Keurig op tijd geholpen. Prima uitleg wat men ging doen, Personeel stelt je gewoon goed op je gemak en nemen duidelijk de tijd voor hun patiënten en behandelen hun klanten op een zeer hygiënische wijze.

Prettig

Met Sjoerd een bepaald traject doorgelopen en dit heb ik als erg prettig ervaren.

Erg Goed geholpen

professioneel personeel, en duidelijke uitleg en een goede planning van de behandeling.

Thorbeckestraat 2

4731 KP Oudenbosch