Vriendelijk en op tijd

Geen wacht tijden. Uitgebreide controle.

Ik bel en kan komen

Ik word er altijd goed verzorgd en behandeld

Alleen maar blazen en prikken

Alleen maar blazen en prikken

vlot en geen poespas

erg vriendelijk en behulpzaam en zeer vlot

Kan maar alleen zeggen dat het goed is erg vriendelijke

rustige uitstraling

Tandarts bezoek in voor mij altijd met knikkende knieeen. Hier voel ik me altijd vrij snel op mijn gemak. Door de inrichting en het personeel dat vakbekwaam overkomt. Schoon ogend gebouw ondanks de oude buitengevel. Weinig parkeerplekken

Professioneel

Aandacht en kennis

gewoon goed

gewoon goed

Goed behandeld

Werd netjes geholpen

Jammer van de vele wisselingen van behandelaars

Vakkundig en vriendelijk

Altijd goede ervaringen gehad. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Daarnaast ontvang ik kundig advies.

Goed en snel en vriendelijk behandeld

Na afspraak goed en direct geholpen door vriendelijke tandarts en assistente

snel en goed geholpen

snel en goed geholpen

Fijn.

Fijn geholpen.

korte wachttijd, zakelijke benadering. ik vind het minder dat er steeds wordt gezegd welke tanden/kiezen onder controle gehouden moeten worden.

Vakkundig en vriendelijk

Rustige, fijne en liefdevolle omgeving.

Het is erg rustig op de praktijk en het ziet er super netjes uit. Het was een fijne en liefdevolle tandarts die begrip voor je toont.

Intake was goed, 1e controle zeer tevreden.

Tot op heden zeer goed.

Het was super gegaan toppie ga zo door

Alles goed gegaan super ga zo door..

prettig

duidelijke uitleg over wat tijdens de behandeling gebeurt,

ja ik vind wel super

ze zijn vriendelijk endoen als voor je regelen geen klachten

goede ervaring vriendelijk

Wordt goed geholpen en vriendelijk en je hoef nooit lang te wachten.

normaal

normaal

prima geholpen

netjes geholpen, de behandeling duurde langer dan gepland maar ze bleven rustig, niet gehaast.

Thorbeckestraat 2

4731 KP Oudenbosch