De nieuwe tandarts Diego is zeer kundig en weet wat hij doet.
Alleen controle dus kan er nog weinig van zeggen, wel vriendelijke dame
Kies moest helaas verwijderd worden. Maar door de verdoving niets gevoeld. Was wel een bevalling, maar goed uitgevoerd.
Mijn gebit is weer gecontroleerd en daar waar nodig was, ontdaan van tandsteen door de tandarts. Fijn dat zij het gelijk deed!! Wel jammer dat er iedere keer een andere tandarts is!!!!
De medewerksters aan de balie hebben mij zeer vriendelijk ontvangen en geholpen met een locatiemisverstand. De Tandarts was zeer vriendelijk. Het was mijn 1ste kennismaking in de tandartsenpraktijk
Deze keer alweer een andere tandarts. Prima nette man met een buitenlands accent. Helaas de assistente kon mijn naam niet goed uitspreken en zei dat ook verkeerd. Prima kan gebeuren. Advies is om een cursus te volgen om dit te verbeteren. De controle was snel gebeurd. Niet goed begrepen of ik nu gaatjes of veel tandsteen had. Er is alleen maar gesproken over de kiezen trekken met de bijbehorende wortelkanaalbehandelingen en extra foto’s. De begroting zal ik opsturen. Beetje dubbel helaas.
Ik hield een goed gevoel over aan het tandartsbezoek.
MIJN ERVARING IS MEESTAL TE LANGE WACHTTIJDEN, MAAR DE BEHANDELING OP ZICH IS ALTIJD PRIMA. VRIENDELIJK EN HEEL AARDIG.
Praktijk makkelijk bereikbaar. Genoeg parkeerruimte.
Kreeg veel aandacht en luisterde naar mijn verhaal,dit omdat ik een nieuwe client ben
Snel ik n kundig geholpen
Jammer dat er zoveel wisselingen zijn in tandartsen. Had graag dezelfde gehad, zoals altijd Zit hier inmiddels al even bij Ook bij de vorige tandarts van wie het eerst was. Diego legt het goed uit en is geduldig Heel erg fijn
Men probeert er van alles bij te hebben wat uiteindelijk bij de bekende tandarts niet nodig was.
Jammer dat er zoveel,wisseling is in tandartsen , zou er g fijn zijn om een en dezelfde persoon te hebben als tandarts
Ik had een hele goede ervaring met de tandarts.( Diego Salvador Granda )Hij luisterde echt , gaf goed advies en deed de behandeling zeer secuur. Assistente was heel lief en alles werd goed uitgelegd
Goede uitleg gehad
vriendelijk en duidelijk over wat hij gaat doen en wat de aandachts punten zij
ik word gehoord, de tandarts luistert naar mij. Anderzijds geeft zij (Iliana) duidelijke uitleg en laat de beslissing bij mij. ook de assistent (Bassel) is attent en houdt rekening met mijn opmerkingen. Dat maakt de behandeling beter te verdragen. Het is een positieve ontwikkeling tov eerdere ervaringen met narcistische figuren binnen uw praktijk.
In tegenstelling van vorige keer ben ik nu prettig behandeld
In de ochtend ben ik geweest voor controle, toen moest er tandsteen en 1 vulling gedaan worden. In de middag ben ik terug gekomen met het idee bij de zelfde tandarts te komen. Helaas kon dit niet en moest ik bij iemand anders,deze persoon vond ik rommelig werken omdat hij telkens tussen doorviets moest pakken en ik zelfs vloeistof tijdens in mijn keel kreeg dat erg branden. Graag zou ik telkens bij de zelfde tandarts willen gaan .
Effectief bezig met ervaring.
Afspraken worden dikwijls verzet, steeds verschillende tandartsen
netjes geholpen wel elke keer een andere tandarts vind ik niet zo handig
Prima verzorgd en strak op tijd, duidelijke communicatie
Super geholpen. Vriendelijke en goede tandarts
Thorbeckestraat 2
4731 KP Oudenbosch