Snel en vakkundig bij noodgeval

Met een afgebroken kies kon ik binnen een paar uur geholpen worden. Helemaal Top

Ik heb het gevoel dat het verdienmodel is veranderd.

voorheen was het reinigen van mijn gebit voor de controle. en Nu moet in apart (90 euro betalen voor de mondhygiëniste ik heb het gevoel dat het doorschuiven van werk is.

Goede afspraak, goed uitleg

Vriendelijk, en goede uitleg! De afspraak is prima geregeld!

Heel goed

Heel goed

Nieuwe tandarts met dezelfde conclusies

Ik had een nieuwe tandarts, maar deze vertelde mij exact hetzelfde als te lezen is in mijn dossier. Dit is voor mij allemaal al bekend, en hoeft dus niet als een nieuw advies gebracht te worden. Het inlezen van patiëntendossiers zal hierbij absoluut een meerwaarde zijn.

Goede ervaring

Ik had last van een oneffenheid aan mijn tand en kon een uur later terecht. De oneffenheid is weggehaald en het is opgelost!

Goed en snel

Goed en snel

Ondanks mijn angst word ik altijd goed geholpen en gerust gesteld.

prima behandeld

prima en prettige behandeling gehad

Bij spoed wordt je goed behandeld bedankt

Warenmooi op tijd

Er wasniets te doen ,kleinbeeld tandsteen.

Kan nog niets zeggen over hoe de tandarts was.Er hoefde niets te gebeuren

correct, vakkundig en vriendelijk

correct vakkundig en vriendelijk

Uitstekend en vriendelijk behandeld

Tandarts was informatief of de behandeling.

Fijne tandarts

Goed en vriendelijk geholpen

Geweldig!

Altijd vriendelijk en deskundig geholpen door Anneke!!!

zeer goed

ik werd serieus genomen daar was ik heel blij mee

Zeer vriendelijke assistente en tandarts

Op tijd opgeroepen voor controle, assistente was vriendelijk, tandarts stelde zich netjes voor, controleerde mijn gebit en besprak daarna met mij de vervolg stappen voor mijn gebit.

Gezellig

Heel lief en vriendelijke personeel

Prima behandeling

Ontspannen behandeling.

Fijne praktijk

Goede en vriendelijke behandeling.

volwassen

Voldoet aan mijn verwachtingen.

Super, rustig en een hele kundige tandarts!

Zeer goed, rustige fijne tandarts!

Mijn kunstgebit in een dag gemaakt

Werd goed geholpen

Thorbeckestraat 2