Vriendelijk

Waar zijn al de tandartsen? Mondhygiënist Anneke is prima. Zorgvuldig en vriendelijk.

Proberen altijd met afspraken te combineren ,vriendelijk geweldig

Half jaarlijkse controle verliep weer vloeiend

Half jaarlijkse controle verliep weer vloeiend

Heel goed geholpen door een zeer vriendelijke, geduldige tandarts

Ik kom voor het aanmeten van een kroon op een reeds eerder geplaatst implantaat. Dit implantaat is door een implantoloog bij een andere organisatie geplaatst. De benodigdheden voor een kroon heb ik van hem meegekregen. Echter na veel proberen de stift in het implantaat te schroeven blijkt dat het de verkeerde maat stift is. De baliemedewerkster heeft gebeld naar de desbetreffende organisatie en nu ben ik in afwachting van de juiste maat stift. Er wordt dan met mij een nieuwe afspraak gemaakt. Tandarts Tarminder heeft met ook nog een collega van haar van alles geprobeerd om een passende stift te vinden. Helaas ...... Taminder is een heel prettige, vriendelijk, geduldig en rustig persoon.

te lang moeten wachten

Met 3 kinderen 35 minuten moeten wachten. Verder prima geholpen.

Waardeloos

Weer een andere tandarts stelt zichzelfniet eens voor. Reiniging vd tanden speciaal weer een afspraak maken!! Kunnen ze weer een extra consult rekenen.

Goede begeleiding in de behanndeling van het begin tot het einde

Goed verloop met professionele behandeling.

Goede zorg

Mijn klacht serious genomen, korte wachttijd bij spoed. Ik was eerder geholpen dat geplaand was. Het personeel doet alles om de patient zo snel mogelijk te helpen. Goede uitleg. De enige minpunt is dat de receptionisten heel dichtbij bij elkaar zitten waardoor 2 patienten, die tegelijk bij de balie staan, hebben geen privacy en door elkaar praten. Het zou fijn zijn, als tussen 2 staande patienten een scheiding/wand komt.

Prettig

Fijn geholpen en vriendelijk.

Prima behandeld

Goede uitleg, rustige benadering, goede behandeling.

Bij Anneke, mondhygiëniste, kan ik me overgeven aan een deskundige behandeling!

Anneke heeft heel veel ervaring en is heel kundig! Kan ik me gerust aan overgeven! Helaas is dat voor mij de enige vertrouwde factor, want voor de rest lijkt t wel een duiventil bij deze tandartsenpraktijk! Al 6 mensen vertrokken afgelopen jaar!

Zeer tevreden over mijn tandarts die mijn wortelkanaal behandeling heeft gedaan heb helemaal niks gevoeld namelijk Een echte goede tandarts dus hopelijk blijft ze voor altijd in Oudenbosch Was dacht ik tarminder die mij geholpen heeft weet het niet zeker Anneke mijn mondhygiënist daar ben ik ook zeer tevreden over altijd rustig bezig en rustig ben daar zeer content mee

vakkundig en snel klaar zonder na klachten

ik moest tandsteen weg laten halen, het was fase 4 zeer nodig. had 2 afspraken gepland. uiteindelijk alles in 1x gedaan. fijn scheelt 1 afspraak.

goed en vakkundig

Heel tevreden

Ik ben heel goed geholpen. Vriendelijk personeel. Kreeg goede uitleg en de behandeling verliep heel vlot en vrijwel pijnloos.

prima geholpen

Goed geholpen zoals altijd

Schandalig slecht

Door een fout van de baliemedewerker totaal verkeerd mailadres. Geen bevestiging (en ook geen herinnering) van afspraak van partner, die daardoor de afspraak vergeet. Direct een factuur van 50 euro. Paar dagen later kom ik, zegt ze aan de balie, eerst 50 euro betalen meneer! Zit al van kinds af aan hier, en dan dit! Daarbij al sinds enkele jaren continue verloop van tandartsen, .haast nooit dezelfde. En bijna altijd lang wachten, ondanks afspraak. Helemaal klaar mee. Service ver te zoeken.

Gewoon goed

in 1 woord geweldig

Nieuwe tandarts eerste bevinding erg goed

tandtechnicus wilde mij niet helpen

Ik kwam 5 minuten te laat bij de tandtechnicus, hij wist vervolgens niet waarvoor ik kwam en we raakten in discussie. Vervolgens zei hij 'kom vanmiddag maar terug' of morgenochtend. Ik ben nog nooit in 55 jaar tijd (zo lang ben ik al bij deze tandartspraktijk klant) zo slecht behandeld. Ik ben klaar met deze tandtechnicus, want volgens de tandarts die ik hierna bezocht wist de tandtechnicus wel degelijk waar ik voor kwam. De tandarts (Taminder) heeft mij overigens wel goed geholpen, maar ze is al de 5e tandarts die ik dit jaar sprak. Dat geeft te denken. Ik ga overschrijven naar andere tandartspraktijk.

Word goed behandeld

ik ben goed geholpen met mijn prothese.

Goed, snel zonder pijn

Goed, snel zonder pijn.