Aanvang van precies op tijd. Na controle. Gelijk nog kleine behandeling toegepast. Hierdoor geen aparte te maken.
Je wordt goed geholpen geen bijzonderheden verder.
Vriendelijk en duidelijke uitleg naar de patiënt toe.
Vriendelijke mondhygiëniste en vriendelijke tandarts die mij goede zorg gegeven hebben.
Vriendelijk, aandachtig, vakkundig
Leuke en zorgzaam team
Professionele Tandarts praktijk waar je naast goede behandelingen ook advies krijgt om een goede mondgezondheid te behouden.
eerste kennismaking
soms worden de assistenten als tandarts ingeschakeld en wordt afgeraffeld! En we betalen een volle pot. Dit is niet eerlijk! We betalen voor de kwaliteiten van een bevoegd tandarts en eigenlijk hoort een tandarts erbij zijn. Verder heb ik een leuke ervaring met alle Tandartsen en ook aardige assistenten :)
Heel goed schoonmaken heel goed ervaren
Twee gaatjes gevuld en dat ging super goed. Ze waren heel rustig en vroegen om de zoveel tijd hoe het ging. Ook vertelde ze elke keer wat ze gingen doen en hoe het ging voelen
niets op aan te merken, gewoon alles netjes en correct en op tijd , de behandeling uitgevoerd.
De receptioniste/baliemedewerker is super vriendelijk en denkt met je mee. De ervaring met implantoloog ( Sjoerd van Beek )+ zijn assistente's en de tandtechnicus ( Bart Verschuren ) is positief! Deskundige mensen en stellen je op je gemak!
Nvt
Snel consult. Aanmeten opbeetplaat. Deze zat goed. Tandarts heeft gekeken en ik stond binnen 1 of 2 minten weer buiten. Tandarts vertelde op mijn vragen dat dit ander materiaal was als de vorige opbeetplaat. Ik vroeg me later wel of of ik de opbertplaat op dezelfde manier moet schoonmaken als de vorige, vanwege het andere materiaal.
Dit heeft niets met de praktijk te maken. Persoonlijk vind ik dit overdreven. Voel er niets voor in de toekomst dit soort onderzoek te ontvangen en te beantwoorden.
Ik had kiespijn tegelijkertijd in mijn bovenkaak en onderkaak. Het was zenuwpijn. Bleek te maken te hebben met een neusbijholte ontsteking. Voor de zekerheid zijn van beide kiezen een foto gemaakt. Onder 1 kies bleek een ontsteking te zitten. Ik kreeg goede uitleg over wat er aan de hand was en de behandelmethode. Vervolgens moest ik naar de mondhygiëniste. Ook daar kreeg ik duidelijk uitleg van de behandeling.
Super, zowel tandarts als implantoloog. Uiterst vakkundig en leggen goed uit. Vriendelijk ook
Verder altijd tevreden over mondhygieniste en tandarts
Behandeling nu met de nieuwe apparatuur verloopt sneller. Ze legt alles goed uit en is erg vriendelijk.
Goede ervaring
Ik werd vriendelijk ontvangen. Was zeer snel aan de beurt. Vriendelijke assistent en tandarts met een goed advies. Volgende afspraken snel gemaakt.
Netjes op tijd geholpen,vriendelijk en gaven advies
Goed geholpen
Thorbeckestraat 2