Ik had een afspraak bij zowel Anneke, als bij de tandarts. Echter de afspraak met de tandarts stond niet (meer) in jullie systeem. Het gaat al langer niet goed. Over Anneke ben ik zeer tevreden, over de tandarts niet. Elke keer een ander, afspraken die geannuleerd worden en soms lange wachttijden waarbij een half uur geen uitzondering is.
5 min. in de bahandelstoel gezeten voor half jaarlijkse controle. 1 klein plekje met verkleuring weggeachraapt en zonder iets te zeggen gewoon gebitsreiniging per 5 min. doorberekend. De tandarts deed prima werk, maar voelde me wel opgelicht toen ik het pand verliet. Heel jammer.
De tandarts luisterde goed naar mijn wens. Ze gaf me ook duidelijke antwoorden op mijn vragen.
Word altijd goed ingelicht. Ben nog al bang en je word altijd goed gerustgesteld. Ze vertellen stap voor stap wat ze gaan doen en stoppen wanneer nodig.
Al tig jaar super bang van tandarts/mondhygiënisten maar weer goed gerustgesteld
Goed en vriendelijk personeel
Mijn afspraak houdt in (en is ingepland): controle + reiniging. Ook voor mijn man. Tevens controle tandjes dochter 3 jaar. 16.21 binnenkomst. Ik mag meteen doorlopen. Fijn. 16.36 dochter in tandartsstoel. Tandjes gecheckt en ze heeft een lief boekje gekregen. Man controle + reiniging Vervolgafspraak maken 16.53 huiswaarts Tandarts polijst onze tanden omdat ze naar eigen zeggen tijd over heeft en dat dan uitvoert. (mijns inziens hoort dat bij reiniging...) Rekening per volwassene: controle + 2x M03 (per 5 minuten = 10 minuten reiniging). Hoe kun je 2 controles en 20 minuten reiniging in rekening brengen, als je 32 minuten binnen bent geweest (inclusief vervolgafspraak én controle tandjes 3 jarige)!
Uiterste best gedaan om me zo goed mogelijk te helpen
Ruim 1/2 later behandeld dan gepland. Totaal geen communicatie tussen tandarts en de receptie. Bij binnenkomst me aangemeld, werd niet gezegd dat de wachttijd uitloopt. En als de tandartsassistente iemand komt ophalen uit de wachtkamer word er ook niet gezegd dat het uitloopt. Dus conclusie geen totaal geen info. En dat heb ik meerdere keren meegemaakt. Jammer
Was van te voren duidelijk alles uitgelegd wat er ging gebeuren en tot nu toe is alles goed gegaan
Tandsteen word niet gelijk verwijderd, terwijl dat altijd wel werd gedaan met de halfjaarlijkse controle. Moet er speciaal voor terug komen. Ik mis de kapstok voor je jas en er is weinig zit gelegenheid in de wachtkamer. Je word verplicht om aan de tafel te zitten. Het zou fijn zijn als je kon kiezen net als voorheen. Ik mis ook het schilderij met de mooie auto. Ik keek daar graag naar. Nu kijk je naar een blauwe wand.
Het was een onzinnig en nutteloos bezoek, iemand zou advies geven over onder en boven plaatjes kom ik ( weer) bij een tandarts die aangeeft dat het kan maar hij gaat er niet over , moet ik met tandtechnicus bespreken, dus weer een andere afspraak en weer langer wachten.
ik had slecht ervaringen met tandartsen eerst maar bij deze voel ik mij thuis en gehoord
Snel en afdoende
Prettig geholpen en extra tips meegekregen
duidelijk, vriendelijk en stipt op tijd
Was bij de tandtechnicus zeer goed en vriendelijk geholpen
Onverwachts bezoek gebracht n.a.v een ontsteking. Aan de balie werd er gekeken wat er op dat moment mogelijk was. Werd daarna meteen geholpen door Taminder.
Korte wachttijden. Duidelijke informatie vooraf en de behandeling op zich was zeer goed.
Goede contacten en vriendelijk personeel.
Netjes geholpen.
aardig, to the point, professioneel
Afspraak maken is makkelijk, vriendelijke mensen
Ik vindt de tandarts dat zei heel goed is ik ben blij met als een tandarts als haar
Ik woon al vijf jaar niet meer in Oudenbosch. De tandarts bezoek ik ook niet, die heb ik gekozen dichtbij waar ik nu woon. Maar de mondhygiënist vind ik zo goed dat ik 2 x per jaar een half uur in de auto rijd om haar te bezoeken. Ze werkt grondig, is empatisch en heel bekwaam.
Thorbeckestraat 2
4731 KP Oudenbosch