Kom je voor controle sta binnen 2 minuten weer buiten. Zijn we niet gewend. Elke keer ook weer een andere tandarts
1 kwartier mondhygiëniste en 5 minuten tandarts
Prima service en een rustige uitvoering van de behandeling.
Lopen te zeiken over dat ik volgens hun te laat was maar als ze zelf te laat zijn mag je niks zeggen dan nog mensen voor kosten laten betalen terwijl het in mijn ogen hun fout is want als hun mij gewoon hadden laten komen had mijn spalk niet gebroken en had ik geen extra kosten hoeven te betalen
Soms onverwacht breekt een kies doormidden dan moet je wel bellen voor een afspraak. Of je hebt een ontsteking onder een kies, dit komt altijd ongelegen. Toch kon ik tussen alle afspraken van andere mensen door komen. De behandelingen die waren nodig zijn goed uitgevoerd. Al het behandelend personeel zijn aardig en stellen je op je gemak zover dat mogelijk is. Wanneer je daar naar toe gaat met pijn en je gaat dan na de behandeling weer naar huis vrijwel zonder ,dan is dat geweldig. Dus ik ben zeer tevreden.
Had een losse tand die het eten praktisch onmogelijk maakte. Voorafgaande behandeling door de mondhygieniste op maandag 13/5 had de situatie verslechterd. Mijn smeekbede om direct geholpen te worden werd echter niet ingewilligd. Kon wel de volgende dag terecht,!!! Reparatie nam ca 10 min. in beslag!!!!Kan me niet voorstellen dat deze ingreep niet uitgevoerd had kunnen worden op maandag!!!!
gewoon goed
Prettig en goed
bent te vrede
Op zich wel goed
Kwam zonder kiespijn, een week later nog steeds zeurende kiespijn
Wordt altijd goed geholpen, weinig wachttijd. Vriendelijk en volgens mij deskundig.
Kreeg een half uur om mijn pijn te verhelpen. Bleek een andere behandeling dan gepland (eentje die minder tijd kostte) werd uiteindelijk niet meer geholpen en moest een andere afspraak maken… loop ik nog steeds rond met de pijn.
Wordt goed geholpen en zeer vriendelijk
op de afgesproken tijd aan de beurt, goede en vriendelijke behandeling
Ik voelde mij netjes en professioneel behandeld.
Prima behandeld altijd en vriendelijk personeel
Het was snel. Men was vriendelijk En het was zo opgelost
Ik heb een grote angst wat tandartsen betreft. Taminder en haar assistente hebben mij er op een hele goede manier doorheen geloodst. Er moest een kies uit.
Alle tanden er uit en prothese er in alles goed gegaan
Recentelijk gebeld voor problemen met mijn vernieuwde prothese en hier werd snel en adequaat naar gehandeld en serieuze zorg aan verleend
Al een paar keer ervaren dat er een afspraak met een tandarts is ingepland en die is er dan niet ( zonder enig bericht). Doe je dat als klant of patient dan krijg je een factuur. Dat is toch gek eigenlijk. Overigens vind ik Anneke een zeer vriendelijke en vakkundige mondhygieniste.
Thorbeckestraat 2
4731 KP Oudenbosch