Aardige mensen .
De op de controle benodigde behandeling verliep met goede onderlinge communicatie rustig en kundig.
Snel, prettig en kundig.
Ik vind de tandarts en de assistenten heel aardig behulpzaam :)
Ik heb een goede controle gehad met goede aanwijzingen om het beter te doen. Ben op de exacte tijd van afspraak geholpen. Deze tandarts werkt precies en is altijd correct.
Erg vriendelijk en zijn duidelijk over alles, tot nu toe zeer tevreden!
Goed geholpen door de tandarts.
Vriendelijk en goed behandeld. De tandarts lijkt zijn vak goed te verstaan en heeft mij duidelijke uitleg gegeven.
Duidelijk wat ze ging doen
Al geruime tijd zijn er geen tandartsen of mondhygiënisten gelijktijdig op de locatie aanwezig. Wij zien ook steeds weinig patiënten. Blijft de praktijk wel open, of kunnen wij beter al naar een andere praktijk uitzien? Ben al meerdere keren door één medewerker voor controle en mondreiniging geholpen. Was dit een tandarts of een (buitenlandse) mondhygiënist? Graag een reactie.
Door het vertrek van mijn behandelend tandarts, werd mijn afspraak vorig jaar afgezegd en zou er Z.S.M. een nieuwe afspraak gemaakt worden. Hiervoor zou ik gebeld worden. Dit heeft exact 1 jaar geduurd...
Ik was er voor de eerste keer en vond dat best spannend. Ik werd zo snel en goed gerustgesteld dat de spanning snel verdween. Ook werd ik heel vakkundig behandeld. Ik ben er blij mee.
Deskundig en vriendelijk. Prettige benadering. Prima ervaring
Elke keer dat ik bij de tandarts in Samenwerkende Tandarts Oudenbosch kom, word ik heel vriendelijk opgevangen, zeer tevreden met de dienst dat ik van hun krijg. Ze zijn heel sociaal en professioneel.
Altijd deskundige tandartsen en nemen alle tijd voor je. Zorgen dat het bezoek comfortabel is.
Het was beter als ooit geweest was. Heb vaak gedacht dat ik wilde ruilen van praktijk. Dit is nu niet meer aan de orde
altijd vriendelijk en goede zorg
Er is nog niks gedaan , heb een nieuwe afspraak.
Wij zijn geholpen door Diego. Een heel kundige en rustige tandarts. Zelf mijn zoontje van 6 gaf geen kik omdat hij en de assistente alles rustig uitleggen. Wij zijn zeer tevreden!
Ben in 2 jaar bij 3 verschillende tandartsen geweest ,terwijl ik jaren dezelfde had .Maar de beste is vertrokken en nu zijn er iedere wijzigingen. Hetzelfde bij de mondhyginiste. Ook telkens een ander .Daar houden mensen niet van ! Heb ik aan de receptie al aangegeven . Dat ik hier niet van gediend ben !
Ik was snel aan de beurt, ben vriendelijk geholpen.
een geduldig tandarts.
Ze Vertellen wat ze gaan doen . Werken rustig en nemen de tijd voor je.
Ik ben zeer tevreden over de tandarts en haar zorgvuldigheid. Maar minder tevreden dat het al de 6e ker was dat de afspraak weer werd bezet. Dit kost veel verschuiving met een fulltime baan
Door ziekenhuisopname afspraak moeten afzeggen en nadien afspraak gemaakt wat dezelfde week weer kon.
Thorbeckestraat 2
4731 KP Oudenbosch