Ik ben zeer vriendelijk en deslindog behandeld
Vriendelijk en goed geholpen
Vriendelijke persoon. Jammer dat ze zich niet aan ons heeft voorgesteld. Meer toelichting zou bijdragen aan het vertrouwen.
Vriendelijk en duidelijk
Achterkies gevuld. Diep gat. En nog heel weinig napijn.
Ondanks ziekte van de mondhygiëniste toch goed geholpen door de tandarts zelf.
Ben bij de mondhygiëniste vriendelijke dame en legde alles netjes uit. Daarna bij de tandarts ook goed geholpen ook zeer vriendelijke man.
Gewoon prima
Goede persoonlijke aandacht voor de klant
meedenkend
Alleen de assistente was constant aan het hoesten en was verkouden ik heb copd en ben nu ook snotverkouden mijn voorstel is om dan als assistent thuis te blijven of een mondkapje op te doen
3 x hebben ze mij benaderd terwijl me afspraken al 6 mnd vast stonden 2 x te bellen 2 uur van te voren 1 keer avons van te voren dat het niet door gaat vervolgens discussie krijgen met telefoniste en ze gooit de haak er op Fantastisch! Daarna mail ik voor nieuw afspraak week gewacht huisgenote zelf maar weer gebeld wat een service !!!
Vooraf overleg over de behandeling en de verwachting van de behandeling.
Ik vind dat de medewerkers daar onervaren zijn. Ze leggen niet uit wat er gaat gebeuren en ik stootte bijna mijn hoofd tegen een van de apparaat Naar mijn mening hebben ze te weinig ervarin.
Ik werd gerustgesteld en ze vroegen regelmatig of het goed met me ging. Ik werd verwend met een zacht hoofdkussen. Goede uitleg over alles en ik kon meekijken naar de foto van mijn gebit. Super fijne ervaring voor de 1e consult. Goed gedaan Iliana en tandarts waarvan ik helaas de naam niet heb kunnen onthouden. Lieve groetjes x
Eertse indruk bij binnenkomst is een keurige accommodatie. De receptie waar je moet melden is direct bij de ingang (niet te missen). Keurige wachtruimte met lectuur (altijd goed) en voldoende stoelen. Precies op tijd naar binnen geroepen en controle gehad: prima!!
Al jaren kom ik twee keer per jaar bij de mondhygiëniste en alles was prima. Nu is er een nieuwe en ik raag me af of die zelfstandige is, want wat er ineens allemaal niet goed is…. Dacht dat ze laatste keer schoonmaken, maar ze ging pockets meten €200 en daarna stuurt ze offerte voor schoonmaak dat is over de €1000 Was de vorige mondhygiëniste zo slecht of probeert deze geld te verdienen
Zeer vriendelijke ontvangst
Tandarts is zeer vriendelijk en deskundig. Legt ieder handeling uit. Overig personeel is eveneens vriendelijk.
Aardige mensen en kundig. Zeer tevreden
Achtereenvolgens door mondhygiëniste en deskundige Griekse tandarts, afkomstig uit de omgeving van Alexandroupolis.
Prima op tijd de vrouwen aan de balie erg vriendelijk
Thorbeckestraat 2
4731 KP Oudenbosch