Goed behandelt

Aardige mensen .

Controle gebit door een ervaren vakman

De op de controle benodigde behandeling verliep met goede onderlinge communicatie rustig en kundig.

Prima.

Snel, prettig en kundig.

top service :)

Ik vind de tandarts en de assistenten heel aardig behulpzaam :)

Goed geholpen

Ik heb een goede controle gehad met goede aanwijzingen om het beter te doen. Ben op de exacte tijd van afspraak geholpen. Deze tandarts werkt precies en is altijd correct.

Erg vriendelijk en zijn duidelijk over alles, tot nu toe zeer tevreden!

Goed geholpen door de tandarts.

Goed geholpen

Vriendelijk en goed behandeld. De tandarts lijkt zijn vak goed te verstaan en heeft mij duidelijke uitleg gegeven.

Duidelijkheid

Duidelijk wat ze ging doen

Personeel?

Al geruime tijd zijn er geen tandartsen of mondhygiënisten gelijktijdig op de locatie aanwezig. Wij zien ook steeds weinig patiënten. Blijft de praktijk wel open, of kunnen wij beter al naar een andere praktijk uitzien? Ben al meerdere keren door één medewerker voor controle en mondreiniging geholpen. Was dit een tandarts of een (buitenlandse) mondhygiënist? Graag een reactie.

Pas na een jaar terug gebeld

Door het vertrek van mijn behandelend tandarts, werd mijn afspraak vorig jaar afgezegd en zou er Z.S.M. een nieuwe afspraak gemaakt worden. Hiervoor zou ik gebeld worden. Dit heeft exact 1 jaar geduurd...

Geruststellend

Ik was er voor de eerste keer en vond dat best spannend. Ik werd zo snel en goed gerustgesteld dat de spanning snel verdween. Ook werd ik heel vakkundig behandeld. Ik ben er blij mee.

Prettig

Deskundig en vriendelijk. Prettige benadering. Prima ervaring

Zeer goed ervaring

Elke keer dat ik bij de tandarts in Samenwerkende Tandarts Oudenbosch kom, word ik heel vriendelijk opgevangen, zeer tevreden met de dienst dat ik van hun krijg. Ze zijn heel sociaal en professioneel.

Altijd top!

Altijd deskundige tandartsen en nemen alle tijd voor je. Zorgen dat het bezoek comfortabel is.

De uitleg was goed

Het was beter als ooit geweest was. Heb vaak gedacht dat ik wilde ruilen van praktijk. Dit is nu niet meer aan de orde

altijd vriendelijk en goede zorg

Nog geen behandeling gehad

Er is nog niks gedaan , heb een nieuwe afspraak.

Met alle rust en respect

Wij zijn geholpen door Diego. Een heel kundige en rustige tandarts. Zelf mijn zoontje van 6 gaf geen kik omdat hij en de assistente alles rustig uitleggen. Wij zijn zeer tevreden!

Te veel wijzingen in het personeel

Ben in 2 jaar bij 3 verschillende tandartsen geweest ,terwijl ik jaren dezelfde had .Maar de beste is vertrokken en nu zijn er iedere wijzigingen. Hetzelfde bij de mondhyginiste. Ook telkens een ander .Daar houden mensen niet van ! Heb ik aan de receptie al aangegeven . Dat ik hier niet van gediend ben !

Ik was snel aan de beurt, ben vriendelijk geholpen.

Ik was snel aan de beurt, ben vriendelijk geholpen.

goede ervaring.

een geduldig tandarts.

Rustig en goede communicatie

Ze Vertellen wat ze gaan doen . Werken rustig en nemen de tijd voor je.

Goede tandarts

Ik ben zeer tevreden over de tandarts en haar zorgvuldigheid. Maar minder tevreden dat het al de 6e ker was dat de afspraak weer werd bezet. Dit kost veel verschuiving met een fulltime baan

Was goed en snel,

Door ziekenhuisopname afspraak moeten afzeggen en nadien afspraak gemaakt wat dezelfde week weer kon.

Thorbeckestraat 2

4731 KP Oudenbosch