Hele fijne behandeling

Naar de mondhygiëniste geweest, die luisterde naar mijn klacht en verhaal. De behandeling was pijnloos en voelt nu geweldig. Hele goede ervaring! Bedankt Wassima.

Prettig en vakkundig

Goed geluisterd

Geweldige groep met echte vakmensen

Nu implementatie gekregen en zit als gegoten.!

Gewoon goed geholpen

Gebeld vanwege hevige pijn, kon dezelfde dag nog terecht. Goed geholpen

Ongemakkelijk

Door het gebrek aan goede communicatie voelde ik mijzelf niet op mijn gemak, en wil ik het bij een eenmalig bezoek houden, ik heb mij aangemeld omdat het dichterbij is dan roosendaal waar mijn vorige tandarts Verhoeven uit Oud Gastel mijn gegevens naar toe heeft gestuurd omdat deze is gestopt, graag wil ik u vragen mijn gegevens toch naar videnti, Streuvelslaan 16 in Roosendaal te sturen, zoals ik u ook in mijn mail heb gevraagd, met dank voor uw moeite

Goede en nauwkeurige behandeling

Prettige behandeling ondanks de a la minute inval ivm zwangerschapsverlof van Esra.

snel en goed geholpen

snel en goed geholpen

Fijne communicatie, vriendelijk

Tevreden

Prima geholpen.

Niks toe te voegen,prima.

Netjes en goed geholpen

Goede behandeling

Goed geholpen

fijn service

Ik wordt goed geholpen:(

Goed en interessant

Vriendelijk, professioneel, interessant.

Service volstaat

Al jaren bekend met instantie maar merk dat er de laatste tijd meer commerciële invloeden naar voren komen. Ongevraagd advies over merk tandenborstel en merk tandpasta, met daarnaast nog het advies welke tandenragers aan te schaffen komt dwingend over. Focus om status gebit zou primaire taak moeten blijven.

Goed geholpen

Na afspraak maken kon ik snel komen werd goed geholpen

Goed ontvangen en goed behandeld

Vrijwel ieder bezoek zie ik nieuwe gezichten

Vrijwel ieder bezoek zie ik nieuwe gezichten. Toen ik patiënt werd was dat heel anders en dat was destijds de reden om over te stappen. Betrokken tandarts waarmee je een band opbouwt. Dat wil overigens niets zeggen over de vakbekwaamheid van de behandelende tandartsen. Verder is het storend regelmatig opgerote worden met een niet juiste naam: Meesters.

Iedere keer andere tandarts

Iedere keer als ik kom, hetzij bij de tandarts of mondhygiënist, het zijn altijd weer andere. Heel vervelend Staat er onderaan een vraag, wie heeft u behandeld, met een hoop namen?! Wat moet ik er mee, ik ken geen een naam, laat staan dat ik weet wie mij behandeld heeft. Behandeling is goed, vind het heel vervelend dat je geen vaste tandarts hebt.

Prima geholpen

Duidelijke uitleg en goed behandeld

Hassan heeft het goed gedaan

Eerste gesprek was slecht, niet goed geïnformeerd. Hassan legde het later uit, als ik dit eerder had geweten had ik een andere oplossing genomen

De behandeling was zoals gewenst

Wat een hogere beoordeling in de weg staat is de veelvuldige wisseling van medewerkers in de afgelopen jaren en de indruk die mede hierdoor ontstaat dat de organisatie van de hele bedrijfsvoering wat onder druk is komen te staan. Het is vorig jaar voorgekomen dat een mondhygiëniste de geplande tandartsbehandeling/controle overnam omdat de tandarts op dat moment niet aanwezig was. Dat is een gebeurtenis die, binnen de "geoliede organisatie" zoals ik die uit het verleden ken, niet zou kunnen zijn voorgekomen. Daarnaast hoor ik uit mijn omgeving negatieve geluiden over de tandartsenpraktijk. Ook dat kwam in het verleden niet voor.

Redelijk

Ik vind d het redelijk

Fijne sfeer

Fijne sfeer was wel een foutje in mijn factuur gemaakt werd wel netjes teruggebeld en neem aan dat het goed geregeld gaat worden.

Prima tandarts

Goede tandarts . Ik ben de laatste jaren door 4 verschillende tandartsen behandeld. Zijn naam is mij niet bekend. Staat bij verschillende e mailen niet vernoemd.

Thorbeckestraat 2

4731 KP Oudenbosch