Bekwaam tandarts

Tandarts met persoonlijke aandacht

Tandartsen legde alles wat ze deden duidelijk van te voren uit, een verademing in vergelijking met mijn vorige tandarts!

Goede behandeling

Ik word altijd goed behandeld en de tandarts voelt mij goed aan .

ik zit in een rolstoel en daar wordt goed mee omgegaan

Vond de behandeling hoed en voelde me op mijn gemak.

Was goed

Een goed ontvangst

Een goede, geruststellende en duidelijke verhaal wat er gaat gebeuren.

Fijn en professioneel geholpen

Erg goed geholpen en het ging ook snel. Helder antwoord gekregen bij vragen die ik had.

volgens afspraak en professioneel

zie hierboven

Goede uitleg gehad,wat ze gingen doen. Was aardig en gerust stellend

Erg goed

Daar word ik goed geholpen.

Op de behandeling heb ik geen aanmerkingen. Prima in orde

Wat betreft het telefonisch contact het volgende. Mijn afspraak werd 3 keer uitgesteld. 2x doordat het brugelement niet geleverd kon worden. 1x door ziekte van de behandelende arts. Het was bekend dat het plaatsen van de brug een hoge urgentie had, gezien de problemen in mijn mond veroorzaakt door een te strak zittend plaatje. Dat gaf pijnlijke bijwerkingen. Bij het verzetten van de afspraken realiseerden de balie medewerkers onvoldoende dat uitstel voor mij erg slecht nieuws was. Men had duidelijk geen inzicht in mijn dossier en men beperkte zich enkel tot het willen maken van een nieuwe afspraak. Ondanks het feit dat ik al op een, niet doorgaande, spoedplek was gezet, werd voorgesteld de volgende afspraak een maand op te schuiven. Op mijn boze reactie werd bestraffend gereageerd. Een slecht nieuws gesprek voeren hoort bij de functie. Hoe dat moet gebeuren valt te leren. Martin van Straaten

eerlijk en professioneel

Men is tolerant naar de klant. Er heerst een amicale werksfeer onderling. Ook als klant krijg je een glimlach of groet toegeworpen. Dat is prettig als je even wachten moet, of wat nerveus bent. De mondhygiëniste en de tandarts zijn goed op elkaar afgestemd en zo wordt jouw gebit van alle kanten op de best mogelijke manier verzorgd. Ook eigen ideeën worden serieus overwogen, maar ook weerlegd. Een zwakke, risicovolle plek in de mond wordt niet onnodig belast. Eerlijkheid met beleid. Uitstekende tandarts!

Prima geholpen

Mijn afgebroken kies trekken was een lastige klus, maar de jonge tandarts heeft het zeer kundig gedaan.

Duidelijke uitleg gekregen door vriendelijke tandarts

Duidelijke uitleg gekregen door vriendelijke tandarts

Fijn dat ik zo snel geholpen kon worden.

Fijn dat ik zo snel geholpen kon worde

Zeer onvriendelijke telefoniste

Ik word altijd goed en vriendelijk geholpen. Zowel door de tandarts als de assistente. Maar deze keer belde mijn dochter de assistente en sprak haar zorgen uit. Ipv haar gerust te stellen werd zij op een niet mis te verstane manier afgebekt. .Was nergens goed daar mijn mijn dochter beleeft en vriendelijk bleef.

Fijne tandarts praktijk

Word altijd zeer vriendelijk ontvangen en geholpen. Plus punt. Rolstoel toegankelijk

Prima consult

Helemaal goed, binnen 10 minuten weer buiten, nuttige adviesen gehad

Zeer professioneel veelzijdig behandelcentrum

Zeer kundige behandelaars en ondersteuning door de receptionisten is uitstekend. Ook vol lof over de goede methode om met spoedbehandelingen om te gaan. Ik ben al vaker dezelfde dag behandeld met accute problemen. Dan ben je erg blij met een goed georganiseerd behandelcentrum waar alle disciplines en faciliteiten aanwezig zijn. Van mondhygienisten tot zelfs kaakchirugie.

Prima behandeling met voortdurende informatie over behandeling en toestand.

Zie boven!

Vakkundig en begripvol naar patient toe

Mondhygiëniste was zorgvuldig en zorgzaam na mijn toe, mijn gevoel geeft dat mijn mond vakkundig is schoongemaakt. Bij de tandarts wordt ik, zoals altijd, begripvol vakkundig geholpen. Heb er een goed gevoel van.

Wij hebben misschien wel de leukste tandarts van Nijmegen

Gerrion Remijn is een betrokken en empathische tandarts. Ook de kinderen zijn nooit bang om te gaan. Gerrion legt uit wat ze gaat doen, heeft gevoel voor humor en zorgt altijd voor een prettige sfeer.

Ik ben heel erg goed geholpen.

De tandarts en assistente stelde me gerust . Vroegen een aantal keren of het ging . Dit voelde erg prettig. De behandeling is kundig en met zorg uitgevoerd..

Op tijd, professioneel en vriendelijke behandeling.

Volkomen tevreden

Groenewoudseweg 315

6524 TX Nijmegen

Over Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Tandarts

Bij Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Tandarts komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Groenewoudseweg. De tandartspraktijk beschikt over 10 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, behandeling van patienten met angst, endodontie en esthetische tandheelkunde. Wij werken nauw samen met ons eigen tand technisch laboratorium dat in hetzelfde pand gevestigd is. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.