Uistekend.

De diagnose snel gesteld. Van de pijn af geholpen. En atond binnen tien minuten weer buite. Anderhalve week geleden ook uitstekend geholpen bij trekken van verstandskies

Vriendelijke bejegening

Halfjaarlijkse controle naar tevredenheid

Snelle behandeling op afgesproken tijd.

Zie hierboven

Een hele prettige sfeer.

Een zeer kundige praktijk.

Prettig, snel, deskundig

Altijd keurig op tijd

Het was goed

Was heel fijn

Professioneel en betrouwbaar

Na jaren niet naar de tandarts te zijn geweest trof ik een fijne tandarts aan die mij kon geruststellen en duidelijk mee nam in de behandeling.

Echt tevreden over deze behandelingen

Ben heel tevreden geweest over de behandeling, de tijd heeft zei goed benut zo moet het ook bedankt . Ik ben weer tevreden over mijn mondhygiënische

Professionele en vriendelijke benadering in alle geledingen van de organisatie!

Zeer kundig en secuur behandeld

Heel rustig, vertrouwd, kundig en secuur behandeld Er word tijd genomen voor de behandeling.

Heel goede

Fedde is een uitstekende tandarts.

Meedenkend

Word altijd heel prettig geholpen door Senka Papric

Vakkundig en klantgericht

Snelle afspraak

Heel fijn dat de afspraak op tijd was. Vaak loopt het uit en komen andere afspraken in de knel.

Perfecte service en adviezen

Altijd uitstekend bij Senka Papric!

Altijd uitstekend bij Senka Papric!

Wordt altijd goed behandeld

Ik was 10 min te laat maar er werd op mij gewacht.

Fijn dat ik geholpen werd ondanks dat ik te laat was. Een grote bron van frustratie is de lange wachttijd aan de telefoon. Smorgens heb ik 35 min moeten wachten. Smiddag om door te geven dat ik in de file stond, 25 min., inmiddels was ik toen al gearriveerd.

Gewoon goed

Was altijd bang voor bezoek aan tandarts, nu niet meer.

Ruim voldoende

Tevreden over de behandeling. Tweede afspraak was niet op tijd maar te laat.

Prettig

Prettig

Prima zorg

Prima zorg, wat meer aandacht voor de afspraak tijd. Ben nog nooit op tijd geholpen...echt een verbeterpunt.

Prettig geholpen

Ik ben geholpen door een prettig persoon. De praktijk is erg sober, verdient wel een opknapbeurt. De afstand is ongeveer een uur rijden, vind ik behoorlijk ver. Degene die mij geholpen heeft kwam te laat binnen waardoor ik nog langer moest wachten.

Vriendelijke, efficient ,zorgzaam, betrouwbaar, en snel. Dank jullie wel

Groenewoudseweg 315

6524 TX Nijmegen

Over Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Tandarts

Bij Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Tandarts komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Groenewoudseweg. De tandartspraktijk beschikt over 10 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, behandeling van patienten met angst, endodontie en esthetische tandheelkunde. Wij werken nauw samen met ons eigen tand technisch laboratorium dat in hetzelfde pand gevestigd is. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.