Prettig

Korte behandeling om mijn spalkje weer vast te zetten. De handelingen werden goed uitgelegd en ze controleerde of de rest van het spalkje nog los zat. Binnen een paar minuten stond ik weer buiten.

Weer uitstekend behandeld

Valerie vind ik een topper:: werkt precies, Legt zaken goed uit, geen haastig gedoe. Ik ben een aantal jaren geleden naar Valerie overgestapt (van een andere tandarts binnen de praktijk) en dat is een goede keuze geweest. De aanbeveling met een 9 is dus voor Valerie persoonlijk. De assistentes zijn vriendelijk en denken mee, ook een 9.

Laura is zeer kundig en prettig!

Hele fijne mondhygiëniste. Ze kent mijn gebit en mij. Benoemt wat ze doet en waarom. Geeft eerlijk advies en weet waar ze het over heeft.

Kort en krachtig Meer dan eenvoudig goed Prima

Goed geholpen

Tijdens het weekend met flossen de kroon van mijn voortand losgeschoten. Gelukkig bleef hij zitten toen ik hem terugplaatste. Maandagochtend direct naar de praktijk gebeld met verzoek om een afspraak om de kroon weer vast te zetten. De spoedplekken voor maandag kwamen helaas pas later op de dag beschikbaar vandaar dat ik pas dinsdagmiddag een afspraak kon krijgen. Het behandelteam was heel prettig en heeft me goed geholpen.

Mijn tandarts denkt goed met mij mee om mijn probleem zo goed mogelijk op te lossen!

Met zijn vakkundigheid en creativiteit probeert de tandarts steeds de beste oplossing te vinden.

Prettige behandeling

Ze luisterde goed naar mij en nam de tijd. Bij de pijnlijke plekken in mijn mond deed ze extra voorzichtig, waardoor de behandeling prima te doen was.

The staff was very welcoming and kind!

The staff was very welcoming and kind to me, talking me through options for a treatment plan.

Vriendelijke bejegening

Kundige behandeling, toch altijd blij dat ik weer klaar ben.

Uitstekende behandeling!

Een prettige tandarts, die helder uitlegt en vakkundig werkt. Prima planning en goede assistentie.

Prima, vriendelijk en deskundig

Goede uitleg van de behandeling. Dat stelt me gerust.

Tandarts was zeer kundig en vriendelijk.

Alle specialismen in huis

Alle medewerkers, waarmee ik te maken heb gehad, waren deskundig op hun vakgebied. Wel jammer dat het verloop van behandelaars groot was. Continuïteit is wel gewenst. Iedereen vriendelijk en behulpzaam.

Fijne praktijk indien er veel vragen zijn nemen ze de tijd

Bij assistente geweest en de Tandarts. Er wordt tijd genomen, aandacht, geruststelling, prettige benadering

Mij is onduidelijk waarom de rekeningen nu weer rechtstreeks aan de tandarts moeten worden betaald.

Via infomedics werd de vergoeding va de aanvullende verzekering meteen geregeld. Dat is handig, terwijl ik nu zelf achter de vergoeding van de aanvullende verzekering aan moet. Ergo, niet elke verandering is een verbetering. Ben Geuzendam

Zorgvuldig en vriendelijk

De halfjaarlijkse controle was uitgebreid en de tandarts nam ook de tijd om mijn gebit te ontdoen van tandsteen zodat ik niet apart naar de mondhygiëniste hoefde.

Zeer prettig in omgang!

Wordt op een nette manier geroepen om te komen. Ze zijn goed in omgang en ze vertellen mij in detail wat E zien en vertellen mij netjes van wat er is en, wat er gaat gebeuren, en dat allemaal om een heel deskundige manier en met goede communicatie, wat ik overigens heel belangrijk vind!

Deskundige meedewerksters. Vriendelijk behulpzaam aan de balie. Er wordt op tijd gewerkt.

Prima, vriendelijk en deskundig

Vriendelijk, informatief

Behandelingen uitstekend. Informatie over preventie prima. Klantvriendelijk personeel.

Zeer positief , zeer klantvriendelijk personeel. Goede info over preventie, behandelingen prima. Ik voel me altijd op mijn gemak en in goede handen.

Prima, zoals altijd!

Vanaf het maken van de afspraak tot en met de behandeling zelf is alles uitstekend verlopen. Olleke is een op en top vakvrouw, die behoedzaam, maar ook stevig als dat moet, te werk gaat. Heel fijn is dat ze alles helder uitlegt (maar mijn ervaring is dat alle behandelaars bij de ST dat doen), dat is erg geruststellend.

Fijne tandarts

Ging geduldig met mijn angst om

uitstekend behandeld

alles liep op tijd

Groenewoudseweg 315

6524 TX Nijmegen

Over Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Tandarts

Bij Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Tandarts komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Groenewoudseweg. De tandartspraktijk beschikt over 10 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, behandeling van patienten met angst, endodontie en esthetische tandheelkunde. Wij werken nauw samen met ons eigen tand technisch laboratorium dat in hetzelfde pand gevestigd is. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.