zorgvuldige behandeling, goede uitleg en advies

korte wachttijd, prettige ontvangst en belangstelling welbevinden door behandelaar. goede behandeling.

Zorgvuldig en professioneel

Vriendelijk, zorgvuldig, professioneel, hygiënisch en goed bereikbaar met auto en fiets

Prettig geholpen

prima geholpen en snel kon ik gerecht

Proffesioneel en cliënt vriendelijk.

Word altijd goed geholpen en geadviseerd. Ben blij met deze praktijk.

Uiterst vriendelijke tandarts. Duidelijk uitgelegd wat ze gaat doen, wat nodig is en wat moet gebeuren.

Bezoek was goed en prettig.

Deskundig

Mondhygiëniste Christine is heel aangenaam zowel in de omgang als tijdens de behandeling. Zij stelt me gerust en geeft goede adviezen. Heel jammer -voor mij- dat ze volgend jaar stopt met werken. Ik gun haar van harte een geweldige pensionering.

Attent efficiënt en effectief

Ontvangen met goed humeur Met zorg en aandacht gebit gereinigd Klein defect ter plekke door tandarts gefixt. Helemaal tevreden

goede tandarts

goede tandarts en service en ik zie dat jullie brede laag bevolking / van jong tot oud en ook rolstoellers / kortom iedereen behandelen.

Snel bekeken

Jammer dat voor de derde keer d'r mondhygiënist vooraf werd afgezegd

Altijd goed

Geen lange wachttijd , vriendelijk , goed geholpen

Op tijd: keurig en netjes geholpen

Deskundig en vriendelijk

Prima ervaring

Zowel bij de balie als bij de mondhygiënist en de tandarts een goede en vriendelijke benadering.

Duidelijk

Duidelijk uitleg vriendelijk en goede advies hulpzaam

Weet iemand gerust te stellen en tevreden over de behandeling

Heel relaxed

Voor allen die het willen weten : dank zij Cristine kan ik weer gewoon eten

uitstekende begeleiding

Vanaf de eerste afspraak alles prima verlopen.

efficient

Snelle behandeling

Had enorme kiespijn, werd snel en vriendelijk behandeld door tandarts en kaak chirurg

Zeer nauwkeurig, zorgvuldig en efficiënt gewerkt!

2x lange behandelsessies, die voortreffelijk gelopen zijn. Veel aandacht voor alles. Klasse!

Betrokken en adequaat

De Tandarts dacht goed mee over de opties en consequenties van de te keizen behandeling en gaf zinvolle adviezen

Professioneel

Vertrouwd

Leuke meid, bekend.

Groenewoudseweg 315

6524 TX Nijmegen

Over Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Tandarts

Bij Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Tandarts komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Groenewoudseweg. De tandartspraktijk beschikt over 10 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, behandeling van patienten met angst, endodontie en esthetische tandheelkunde. Wij werken nauw samen met ons eigen tand technisch laboratorium dat in hetzelfde pand gevestigd is. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.