Toppie

Helemaal super gedaan

Prettig

Contact verloopt prettig, kundig en vriendelijk.

Uitstekende ervaring

Ik kon nog dezelfde dag met mijn klachten bij “de Tandarts” terecht en ben uitstekend geholpen.

Prima behandeling

Zie boven

giede behadeling maar

Lange wachttujd

Fijne praktijk, duidelijke communicatie en geen poespas

Fijne praktijk, duidelijke communicatie en geen poespas

Nettjes en duidelijk.

Alles is goed gegegaan

Voel je er als ex angstpatient erg op mijn gemak.

Waarom 4 ipv 5 sterren? De tandarts waar ik een afspraak mee had zou een overzicht van de kosten voor een frame sturen , maar nog niet gezien helaas . Vandaar niet 5 Sterre .

Nog wennen aan de vervanger van Lynsey van Duuren. Eerste indruk dat dijbeen goede vervanger is. Dus Lynsey of Sigrid.

Ben goed geholpen.

Prima, maar..

Paraktijk en medewerkers zouden meer aandacht moeten hebben voor geplande afspraken.

Zorgvuldige behandeling. Uiterst prettige benadering

goede samenwerking

ik heb al jaren goede ervaringen met deze tandarts praktijk

Zeer tevreden over behandeling

Zeer tevreden over behandeling. Fijn dat het in het weekend mogelijk is.

Een zeer prettige, geruststellende behandeling, door Lotte Heltzel/mondhygiënist

Een zeer vriendelijke mondhygiënist, die zéér behulpzaam en empathisch is en zéér goed en vriendelijk alle stappen uitlegt!

Positief. Rustige behandeling. Goede informatie voor en tijdens behandeling.

Kundig!

Zoals omschreven, en hebben ook gevoel voor humor !

Makkelijk

Ik vind mijn bezoekjes bij de samenwerkende tandarts nijmegen altijd makkelijk verlopen. Weinig wachttijd van te voren, vriendelijk personeel en duidelijk behandelplan. Daarbaast is het maken of wijzigen van een afspraak nooit een probleem.

Prima knul. Gaf me veel bruikbare advies en informatie.

De Samenwerkende Tandartsen werken als een geoliede machine. Complimenten aan iedereen. Bovendien allen bijzonder vriendelijk.

Erg klantvriendelijk

Wij konden snel terecht, en al weer een vervolg afspraak.

Olleke 40 jaar tandarts

Proficiat

goede tandarts en perfect op tijd

goede tandarts en perfect op tijd

Heel goed

Kon snel terecht. Altijd vriendelijke mensen die je helpen.

Liefdevolle behandelingen

Zowel mondhygiëniste Noa als tandarts Olleke met assistente behandelen je zeer liefdevol en uitermate professioneel.

Fijne tandarts

Eerste keer bezocht. Snel, vriendelijk en deskundig.

Groenewoudseweg 315

6524 TX Nijmegen

Over Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Tandarts

Bij Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Tandarts komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Groenewoudseweg. De tandartspraktijk beschikt over 10 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, behandeling van patienten met angst, endodontie en esthetische tandheelkunde. Wij werken nauw samen met ons eigen tand technisch laboratorium dat in hetzelfde pand gevestigd is. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.