Zoals altijd weer een positieve ervaring

Ik voel me bij Senka in de stoel op mijn gemak.

Zeer omslachtige werkwijze zonder oplossing

Ik heb niet het gevoel gehad dat ik echt geholpen ben. Mijn spalk was afgebroken en de (voor mij onbekende) tandarts heeft hier slechts kort naar gekeken, zonder een oplossing te bieden. Na ongeveer tien minuten werd ik doorverwezen naar mijn oude orthodontist, waarvoor ik alsnog een rekening van ongeveer €30,- kreeg vanuit Samenwerkende Tandartsen. Dit had ik zelf ook kunnen bedenken. Het zou veel klantvriendelijker zijn geweest als de receptioniste of de tandarts dit vooraf had aangegeven en dat had mij ook nog een rekening gescheeld. Jammer.

Prettige en vriendelijke behandeling en zeer stipt op afgesproken tijden.

Uitstekend service gegeven door bekwame vakmensen.

Professioneel en een prettig contact.

zie boven.

Degelijke en vakkundige aanpak met goede communicatie

Goede communicatie over de aanpak.

super fijne tandarts

Word gelijk goed geluisterd na wat je zelf wilt en een goede plan van aanpak

Wordt altijd goed geholpen

Wordt vantevoren gezegd wat er gedaan wordt Altijd vriendelijk

Vriendelijk snel en deskundig

Vriendelijk en deskundige mensen

Prettige mensen (van receptioniste tot tandarts) Deskundig...pijnloos Voor mij geen andere instelling dan samenwerkende tandartsen groenewoudseweg en bijleveldsingel Nijmegen. Top!!!

Vriendelijk en behulpzaam

Alles duidelijk uitgelegd en neem de tijd voor je . Mederwerkers zijn vriendelijk.

Prifessioneel, en , aandacht voor de mens achter de kies

Zorgzaam

Uitermate professioneel

Zeer prettig en professioneel contact met mondhygiëniste Sigrid. Goede tips, opbouwende kritiek en heldere adviezen van haar ontvangen.

Helemaal goed.

Ben geholpen vanwege een losse vulling en heb de week voor mijn vakantie hiervoor gebeld. Gelukkig kon ik nog terecht voor mijn vakantie. De Tandarts heeft me goed en snel geholpen. Zeer kundig. Aandachtspunt in het algemeen (Heeft niets te maken met deze behandeling, want deze was erg goed), Laatste jaren met regelmaat moeten wisselen van tandarts. Dat vind ik minder.

Begripvol en goed geholpen

Kwam voor het eerst weer na 6 jaar. Men had daar begrip voor en steunde mij

Prettige communicatie met de mondhygiëniste

Fijn gesprek en mogelijkheid om mee te denken

Veel begrip

Ik ben altijd bang voor de tandarts geweest maar nu durf ik er naartoe.

De tandarts is kalm en rustig en vraagt of ik verdoving wil. wacht tot de verdoving werkt en ook dan werkt ze kalm en rustig. Als er iets is kan ik dat aangeven en stopt ze meteen als ik dat wil. Dat geeft me vertrouwen en ondanks mijn diepgewortelde angst kan ik minder gespannen de behandeling ondergaan. De praktijk heeft een heel groot parkeerterrein en een heel klein fietsenrekje. Ik heb al een paar keer mijn fiets buiten het fietsenrek moeten plaatsen. Het zou fijn zijn als er meer plek voor fietsen zouden komen door een of enkele parkeerplekken op te offeren. Het parkeerterrein staat namelijk nooit vol.

Uitstekende ervaring

Snel en goed gewerkt

Vriendelijke en deskundige behandeling

Top!

Zoals gewend een hele fijne ervaring!

Top!

Heel fijne praktijk

Ze nemen hun patiënten serieus, zijn erg aardig. En is ook een goede praktijk voor kinderen.

Heel vriendelijk en voor zichtig

Groenewoudseweg 315

6524 TX Nijmegen

Over Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Tandarts

Bij Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Tandarts komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Groenewoudseweg. De tandartspraktijk beschikt over 10 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, behandeling van patienten met angst, endodontie en esthetische tandheelkunde. Wij werken nauw samen met ons eigen tand technisch laboratorium dat in hetzelfde pand gevestigd is. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.