Super vriendelijk, fijne tand arts

Ik ga met plezier naar mijn tand arts Jonge tand arts zeer vriendelijk en verstaat zijn vak

Prachtig op gelost!

Ze wisten mijn belangrijke kies, die kapot was ,makkelijk te redden, zeeeer blij mee!

Prettige behandelaar

Afspraak vertraagd

Ik moest ongeveer 20 mn wachten voordat ik geholpen ben

Uitstekende praktijk.

Kundig, professioneel personeel, altijd goed geholpen, thumbs up!

Vlotte, professionele en goed hulp

Ik had een plotseling probleem met mijn spalkje dat los was gekomen. Ik kon binnen een paar uur geholpen worden en weer op weg.

Netjes geholpen

Goed en vriendelijk geholpen.

Voor zover dat kan prettig

Nenah heeft mijn gebit weer goed schoongemaakt warbij ze goed oplette waar de letterlijke pijnpunten zaten en daar heeft ze even extra voorzichtig gewerkt. Niks te nuilen dus.

Duidelijk en kundig

Ervaren en kundig!

Goede ervaringen!

Snel en klantvriendelijk

Uitmuntend

Niets gevoeld van toch een redelijk pijnlijke behandeling. Voorbereiding brug.

Deskundige tandartsen

Wordt met veel aandacht geholpen

Goede uitleg en een goede behandeling

Ze nam de tijd , ik voelde me als en echte klant

Ik ben te vreden

Ik ben over het algemeen erg tevreden over mijn bezoek aan de tandarts. Het personeel is vriendelijk en professioneel. Alleen jammer dat afspraken soms uitlopen, waardoor de wachttijd langer kan zijn.

goed werk

goed werk verricht

zeer goed

snel en adequate hulp

Lisa een zeer prettige, rustige en zorgzame jonge dame, die op een fijne manier werkt.

Ik vond het aangenaam dat er rustig en met zorg naar mijn gebit gekeken werd. En uiteindelijk goede raad voor onderhoud.

Vriendelijk en zorgvuldig

Ik werd op tijd en goed geholpen.

Opgelucht

Lastig behandeling gehad. Spannend en pijnlijk. Gelukkig is het achter de rug.

Was in weekend vulling van kies verloren. Kon maandagmiddag al terecht, bij andere tandarts, omdat mijn tandarts, die dag niet werkte. Prima en rustig geholpen door collega.

Fijne rustige behandeling

Prima! Perfect op tijd en prettig behandeld.

Fijn om nog even afscheid te kunnen nemen van Christine! Ik zal haar missen.

Uitstekend!

Voor de laatste keer bij de mondhygiëniste Christien geweest. Zoals al jaren ( Sinds 1988) een prima behandeling . Wens haar fijne pensioenjaren !,,

Mooi te zien hoe arts en assistent samenwerken!!

Prettig in de tandartsstoel!

Groenewoudseweg 315

6524 TX Nijmegen

Over Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Tandarts

Bij Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Tandarts komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Groenewoudseweg. De tandartspraktijk beschikt over 10 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, behandeling van patienten met angst, endodontie en esthetische tandheelkunde. Wij werken nauw samen met ons eigen tand technisch laboratorium dat in hetzelfde pand gevestigd is. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.