Prettige en zorgvuldige behandeling

Prettige benadering duidelijke en eerlijke informatie en planning in overleg

Hele fijne behandeling gehad van Noa! Normaal de dag erna pijn maar nu nergens last van!

Zorgvuldig

Zowel de tandarts (gerion) als de mondhygiënist (Noa) zijn zorgvuldig en luisteren goed naar je en behandelen je echt als persoon (niet als zomaar een van de honderd cliënten). En Gerion is ook nog eens bijzonder hartelijk en aardig.

Prima als altijd

Vriendelijk, snel, persoonlijk

zijn heel prettig

zie bovenstaande. Verder wil ik zeggen dat ik hier al jaren kom en dat is niet voor niks, maar ik vind het heeeel vervelend om elke keer een enquette onder mijn neus te krijgen. Als er iets niet of minder is, kan ik dat best zelf bespreekbaar maken.

wordt goed geholpen

goede behandeling

Ik wordt altijd gerustgesteld dat voelt voor mij goed

heel goed

erg goed

Erg vakkundig

Er wordt alle tijd genomen voor controles en behandeling, ook nazorg altijd zorgvuldig. Hele fijne tandarts, assistenten en medewerkers.

Niet iedereen even aardig naar de klant

Bij mijn laatste bezoek werden me tanden eerst schoon gemaakt door een aardige mevrouw. Maar daarna kwam een oudere vrouw die mij wou forceren om een afspraak te maken om mijn verstandskiezen eruit te trekken. Ze wou niet uitleggen wat de consequenties zijn als ik hier mee wacht (want ze wist dat toch beter als tandarts). Daarom heb ik geen positieve ervaring gehad.

Deskundig, netjes en vriendelijk.

Een hele fijne en gezellige tandarts, legt goed uit wat ze gaat doen en wat ze doet.

Geen stress

Vroeger veel angst gehad voor tandarts, maar ze zijn allemaal zo lief bij deze tandarts en kundig, zodat de angst niet meer overheerst.

Vriendelijk en professioneel

Zeer vriendelijke tandarts die altijd even de tijd voor je neemt om je op je gemak te stellen en te vragen hoe het gaat! Naam Die ik heb doorgegeven klopt mogelijk niet, weet niet hoe mijn tandarts heet

Lief!

de mondhygiënist was erg aardig, lieve meid die met beleid je tanden doet.

Professioneel en oplossingsgericht

Telefonisch contact na een breuk van een kies. Kon dezelfde dag langskomen. Eigen tandarts was niet beschikbaar maar een collega heeft eea probleemloos beoordeeld en opgelost. Middelgrote tot grotere praktijken hebben in deze gevallen zeker voordelen.

Vakkundig en vriendelijk

Heel tevreden over de zorgvuldige en vakkundige werkwijze van de mondhygiëniste

Heb kennis gemaakt met een voor mij nieuwe mondhygiëniste, ze was zeer vriendelijk en heeft mij deskundig geholpen. Daarna een consult bij de tandarts en ook daarover ben ik zeer tevreden!

Top ervaring

Beste mondhygiëniste ever!

Zeer tevreden.

Voldoende info m.b.t. mijn afspraak. Gratis parkeren, mooie wachtruimte,vriendelijk personeel.

Prima en deskundig consult.

Prettige omgang met patienten.

Als altijd, erg goed!

Ik kom al jaren bijd e samenwerkende tandartsen. Mijn ervaringen zijn altijd positief. Mijn email is veranderd: [email protected]

Vakkundige behandelaar

Noa gaat grondig en vakkundig te werk. Ze is vriendelijk en belangstellend.

ik moet nog wennen aan de snelheid van de behandeling

Ik ben voor de 2e keer bij samenwerkende tandartsen geweest. Ben gewend bij vorige tandartsen dat zij het gebit goed nalopen. Echter deze tandarts kijkt alleen maar en zegt dat het er goed uit ziet. Komt wrs ook omdat de mondhygiëniste haar behandeling gedaan heeft en zij geen bijzonderheden heeft geconstateerd.

geweldig

Ik heb altijd moeite om niet te braken. Ze houden daar rekening mee.

Zeer positief, goed informatie en overleg.

Zie boven.

Groenewoudseweg 315

6524 TX Nijmegen

Over Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Tandarts

Bij Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Tandarts komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Groenewoudseweg. De tandartspraktijk beschikt over 10 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, behandeling van patienten met angst, endodontie en esthetische tandheelkunde. Wij werken nauw samen met ons eigen tand technisch laboratorium dat in hetzelfde pand gevestigd is. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.