Heel goed

Altijd goed . Erg betrokken bij cliënt

vakbekwaam prima. informatief/communicatief onbekwaam.

zeker niet via een gehackte praktijk c.q. europees netwerk van praktijken die nog steeds niet de moeite heeft/hebben genomen mij fatsoenlijk te informeren

Fijne behandeling

Goede uitleg voorafgaande aan de behandeling

mijn ervaring is heel goed

Valery, mijn tandarts, had tijd voor mij en heeft die tijd o.a. gebruikt om mij uitleg te geven.

Prima!

Geen poespas. Gewoon doen wat noodzakelijk is.

Uitstekend, snel en vriendelijk geholpen

Uitstekend, snel en vriendelijk geholpen

Heel goed en vriendelijk

De kennismaking verliep heel vriendelijk. Ook de adviezen vond ik heel goed. Mijn vragen werden duidelijk beantwoord. Al met al een prettig bezoek.

zeer goed

Ik ben zeer prettig behandeld door Pieter Reusink, maar die staat niet in de keuzelijst hieronder.

Prima intake gehad

Onlangs mijn eerste tandarts bezoek bij de S.T.N. gehad. Is mij prima bevallen. Goede afspraken gemaakt over de vervolgbehandeling. Duidelijke uitleg over behandeling gehad. Tot nu toe dus prima ervaring.

Prima, deskundig en vriendelijk personeel

Prima, vriendelijk personeel

strak gepland en prima geholpen

Tevreden

Ben zeer tevreden over m’n mondhygienist, hij stelt me op m’n gemak en doet z’n werk goed.

Goede deskundige zorg

Tevreden, goed en deskundig.

Na mijn telefoontje kon ik gelijk bij jullie terecht. Ik word altijd goed geholpen, ben zeer tevreden over mijn eigen tandarts. Heb haar al meer als 25 jaar!!

Snel aan de beurt, leuke vrolijke tandarts. Ik dacht dat hij Jules heet (staat alleen niet in het rijtje)

Erg tevreden

Tevreden

Altijd top

Word altijd vriendelijk ontvangen door olleke wat een fijne vrouw als tandarts en dat zeg ik omdat ik altijd bang was , bij olleke heb ik dat absoluut niet meer met haar fijne assistent waar ze veel mee samenwerkt dus hoop dat deze 2 nog lang hier blijven

Goed en snel behandeld!

De tandarts heeft duidelijk uitgelegd hoe hij de reparatie zou uitvoeren. In samenwerking met de assistente werd het snel uitgevoerd. Behandeld door dhr Pikaer of Pikaar, naam komt in de lijst hieronder niet voor.

Deskundig

Snel en deskundig behandeld

Keurige behandeling

Netjes volgens verwachting

Vakkundig, behulpzaam en vriendelijk!

Prettige ontvangst en behandeliing

heel goed

Ik vind mijn tandarts erg prettig. Rustig en vriendelijk. Hij werkt rustig en ontspannen.

Fantastisch geholpen

Ik moest een kies trekken en ik ben nogal bang uitgevallen voor al deze dingen Maar ze stellen me gerust de tandarts, de assistente en ook diegene die de telefoon aannam op die dag De bloedingen bleven komen en de telefoniste zei blijf maar even zitten dan kan de tandarts het nog even een keer nakijken. Daarna gehecht en ik ben zo onzeker over die die dingen dat ik erg blij bent bij deze tandartsenpraktijk en ze zo fijn en goed mogelijk je helpen en de zorg geven die jij dan even nodig heb Kortom fantastische tandarts en de mensen erom heen, zeer aan te bevelen.

Kundig en prettig

Mijn ervaringen bij Samenwerkende Tandartsen in Nijmegen zijn sinds ik zeven jaar geleden in de praktijk kwam als patiënt, steeds goed geweest. Kundige en vriendelijke tandartsen en assistenten, en goede service aan de balie.

Groenewoudseweg 315

6524 TX Nijmegen

Over Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Tandarts

Bij Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Tandarts komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Groenewoudseweg. De tandartspraktijk beschikt over 10 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, behandeling van patienten met angst, endodontie en esthetische tandheelkunde. Wij werken nauw samen met ons eigen tand technisch laboratorium dat in hetzelfde pand gevestigd is. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.