niets op aan te merken.

Nogmaals, niets op aan te merken!

Implantaatservice op laag

Implantaat gezet van ruim 2000eu. Na enige tijd een stukje eraf. 200eu reparatie kosten. Lijkt wel B kwaliteit service / stoepgarantie. Erg jammer. Voorts al jaren tevreden met de service en bekwaamheid van alle facetten van dit bedrijf.

Ik ervaar. De aandacht met grote zor g

Met vertrouwen

Goede ervaring

Vriendelijk en kundig personeel. Helaas door personeelstekort moest mijn afspraak 2 verzet worden.

Gebrek aan service receptioniste

Heel vervelend dat er een receptioniste zit die niet de moeite neemt te overleggen of het uitkomt dat je moet wachten? Helaas is dit al meerdere keren voortgekomen. Laatste keer weer 20 minuten uitloop terwijl bij binnenkomst al duidelijk is dat het uitloopt door zuchtende andere cliënten. Hospitality als klantvriendelijk kennen ze niet bij de receptie. Tandarts en assistent kundig en vriendelijk.

Prima!

Vriendelijke, kundige mensen

Mijn ervaring is goed

Ben zeer tevreden over de mondhygiëniste Joep Lamée,over de tandarts was ik het ook ,tot het plaatsen van een implantaat.Wegens problemen in het systeem,kon ik geen duidelijk foto’s laten maken,ik moest vertrekken naar het buitenland,en wilde graag een uitleg voor vertrek,mijn tandarts vondt dat het niet haar afdeling was,maar die van de kaakchirug.De uitleg en gerustelling had weinig tijd in beslag genomen.Door de kaakchirugie afdeling werd ik wel gebeld,een dag voor vertrek,dus uiteindelijk goed behandelt,maar het had me stress en onzekerheid bespaard,daarom heb ik besloten om het met een andere tandarts te proberen.Vertrouwen in je tandarts vindt ik wel belangrijk.

Goed. Merk wel dat het tegenwoordig sneller moet.

Voorheen deden ze meer, ze deden wat extra's. Nu doen ze puur het noodzakelijke. Is de tijd waarin we leven maar vind ik wel jammer.

Snel en efficiënt

Heel blij dat alles in orde is. Zelfs geen tandsteen.

De codes bij mondhygiëne verschillen. Heel storend

Teveel verschillende mondhygienisten met andere benadering

Tandarts was erg begrip vol en rustig. Denk met je mee.

Professioneel en kundig

Ik ervaar mijn behandeling bij mondhygiëniste Linsey om de 3 maanden altijd als zeer professioneel en kundig. Ik voel me in goede handen bij haar. Daarnaast is ze ook heel aardig waardoor de behandeling altijd heel fijn verloopt.

Telefonische bereikbaarheid was slecht. Was twaalfde in wachtrij. Nalang wachten was ik op de tweede plaats, En toen werd de verbinding verbroken. Balen

Prima goede service.

Prettige omgeving en aardige mensen die tijdens hun werk vertellen wat ze aan het doen zijn. Dit werk geruststellend.

Goede ervaringen

Fijnste mondhygienste die ik ooit heb gehad

Hele prettige en rustige ervaring. Ruimte voor een grapje en ieman die me gerust stelde. Vrijwel pijnloos, echt super!

Goede zorg

Eerste behandeling door nieuwe mondhygieniste. Goede behandeling en prettige bejegening

Fijne praktijk

Ik kom hier al sinds mijn kinderjaren. Altijd fijn geholpen en goede service

nvt

nvt

Prettige benadering en professioneel advies. Even voorstellen met naam zou wel fijn zijn

Fijne tandarts

Fijne tandarts

Ben bij Maud Scholten geweest. Staat niet in jullie lijstje

De totale praktijk wordt ervaren als top vanaf binnenkomst receptie wachtkamer behandelkamer persone

Zie voornoemd

Okay

Geweldige en aardige ervaring,

Altijd weer blij en tevreden na mijn halfjaarlijkse controle, niets te klagen, zeker niet na nu een aantal jaren er geen problemen zijn.

Groenewoudseweg 315

6524 TX Nijmegen

Over Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Tandarts

Bij Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Tandarts komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Groenewoudseweg. De tandartspraktijk beschikt over 10 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, behandeling van patienten met angst, endodontie en esthetische tandheelkunde. Wij werken nauw samen met ons eigen tand technisch laboratorium dat in hetzelfde pand gevestigd is. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.