Prima behandeling met duidelijke uitleg over wat gaat gebeuren.

Prettige tandarts en assistente. Duidelijke uitleg over behandeling en verdere traject. Alleen jammer dat vooraf niet duidelijk was dat tijdelijke kroon een afwijkende kleur heeft. Verders niks op aan te merken.

Slecht

Erg kaakpijn door zenuwpuntontsteking. Dit doot zenuw behandeling uit juni die toen niet was afgemaakt. Pijn straalt uit naar oor en neus en alle kanten op. Verschillende keten om wortelkanaal behandeling gevraagd. Daar was geen tijd voor en toen deze behandeling pas 5 weken later aangeboden. Toen eerst noodvulling opnieuw doorgespoeld op bijleveldsingel waar foto werd gemaakt. Maar helaas verkeerd wrtelpunt stond er niet op. Lengte meting zenuw lukte ook niet want accu apparaat was leeg en kregen ze niet bijgeladen. Pijn was niet weg en weer terug naar tandarts. En weer betalen voor foto wortelpunt

Geweldig snel geholpen

Mijn tandheelkundig probleem werd nog de zelfde dag opgelost. Vol lof over de tandarts en assistente.

In goede handen

Prima, denken mee.

Fijn dat er wordt meegedacht in begroting v kosten (tav verzekering) Iedereen altijd even aardig en vriendelijk. Met groet Peter

Tevreden

Enig minpuntje, afgesproken tijd zonder mededeling een kwartier later.

Positief

Vriendelijk accuraat

Deskundig en zorgvuldig

Ik word altijd deskundig geholpen door tandarts, mondhygiëniste en nu ook door de endodontoloog. Er is veel kennis aanwezig en de zorgverleners behandelen me zorgvuldig.

Altijd Goed, jammer dat ik verschillende tandartsen heb gehad.

Veel deskundigheid en vriendelijk

Fijne praktijk, vriendelijk personeel!

Het geeft mij vertrouwen dat ik een vaste tandarts heb.

Zeer vriendelijk, goede informatie gevend. Cadeautje voor de kinderen. De tijd tussen de controle en de nacontrole is wat aan de lange kant.

Betrouwbaar

Hele goede tandarts .

Vriendelijk duidelijk vakkundig

Prettig

Fijne rustige goede tandarts

Kreeg een nieuwe tandarts, zaten eerst altijd bij Gerion. Nu Pieter staat helaas niet in lijstje hieronder. Maar goede aardige tandarts erg tevreden.

Vriendelijke benadering , geduldig en duidelijke uitleg

Vriendelijk, geduldig en duidelijk

In de morgen bellen en in dezelfde dag perfect geholpen

gewoon goed

Niks mis mee.

Alles was prima.

Het duurt mij veel te lang.

Ik ben in april gekomen om 2 nieuwe protheses aan te late meten . Ben al 4 afspraken verder en nog niets opgeschoten. 24 november moet ik weer bij een andere tandarts komen om te laten kijken. Hoop dat er dan schot in komt want het duurt wel erg lang !

Snelle en pijnloze behandeling

Snelle en pijnloze behandeling,met uitleg bij elke stap. Daarnaast heel vriendelijk en persoonlijk behandeld

Rody is de beste

Ik kom er al jaren nog altijd helemaal voor uit Wageningen op en neer… dat zegt genoeg denk ik

Prettige en professionele behandeling.

Prettige en professionele behandeling. Ik had een probleem en kon gelukkig nog dezelfde dag terecht en bij toeval ook nog bij mijn eigen tandarts.

Prettige service als altijd!

Goede service, leuk gesprek en relaxte manier van naar de tandarts gaan!

Goede en kritische behandeling

Prima!

Zeer goede behandeling door de tandarts

Alles verliep geheel naar wens. Duidelijke uitleg over alle handelingen. Het ging ook helemaal goed binnen de geplande tijd. Minder geluk had ik bij het maken van een vervolgafspraak; de medewerkster aan de balie was verwikkeld in een lang telefoongesprek met een veeleisende client ( zo te horen). Een rij van vier personen stond te wachten… Helaas besloot ik toen - na een poosje- om dan maar van huis uit de afspraak telefonisch te maken. Een onhandige keuze. Nu was ik nog een twintig minuten in de wachtrij….

Groenewoudseweg 315

6524 TX Nijmegen

Over Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Tandarts

Bij Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Tandarts komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Groenewoudseweg. De tandartspraktijk beschikt over 10 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, behandeling van patienten met angst, endodontie en esthetische tandheelkunde. Wij werken nauw samen met ons eigen tand technisch laboratorium dat in hetzelfde pand gevestigd is. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.