Prettige sfeer, vriendelijke mensen

Advies gekregen over het plaatsen van en kroon (2) en een begroting gekregen zodat ik er rustig over na kan denken.

Helemaal top

Naar volle tevredenheid behandeld en weer blij naar huis gegaan.

alles goed

Zowel tandarts als assistente stonden 100% voor me klaar

Vriendelijke en snelle service. Goede tandarts

Snel geholpen, heel vriendelijk altijd. Fijne praktijk

Hele fijne praktijk

Vakkundige mondhygienisten en tandartsen. Ik heb er al verschillende gehad, maar allemaal top!

heel vriendelijk en kundig

erg klantvriendelijk

Arrogant overkomende tandarts

Stukje van m'n kies was afgebroken dus daarom bij deze jonge, voor mij onbekende tandarts geweest. Hij kwam arrogant over en ik ging met een zeer onplezierig gevoel weg. Ben ik absoluut niet gewend van jullie praktijk! Iedereen is altijd even vriendelijk maar bij deze tandarts wens ik niet meer te komen! Dus deze beoordeling gaat NIET over de praktijk maar over de tandarts waar ik geweest ben.

Professioneel personeel en goede uitleg

Duidelijke uitleg wat er gaat gebeuren en advies over poetsen/flossen etc. Alles goed bespreekbaar en duidelijkeid over de kosten die er aan verbonden zijn.

Precies op tijd volgens afspraak geholpen

Op tijd, geen drukke wachtkamer, vriendelijke mensen

erg klantvriendelijke benadering bij het maken van afspraak bij probleem..

ondanks dat het langer ging duren dan de tijd die voor "spoedje" staat, erg professionele behandeling om probleem op te lossen. Ging met een zeer tevreden gevoel weer naar huis. Behandelaar was Pieter ,(staat niet in de lijst!!)

Helaas geen oog meer voor mensen met grote angsten

Kom al jaren bij dezelfde assistent maar kan nu niet meer. Ik kan wel een afspraak maken maar weet nooit wie ik dan krijg. Helaas ben ik te bang voor de tandarts om dat iedere keer te overwinnen. Nu ik niet meer bij iemand een afspraak kan maken waar ik me vertrouwd bij voel ben ik bang dat ik nooit meer zal gaan.

Professionele Tand-Artssen / Specialisten. Ook alle medewerkers zeer bekwaam en Vriendelijk.

Werd snel geholpen na mijn verzoek om zsm nw afspraak te maken. Zoals altijd word ik zeer vakkundig en goed geholpen. Rustig wordt alles wat gedaan of gebeuren moet aan mij goed begrijpend uitgelegd. Ga altijd erg graag en met een goed gevoel naar deze Praktijk.

Met kiespijn fijn dezelfde dag geholpen. Door vriendelijk team. Ik ben slecht met namen maar deze blonde jonge man had mijn volledige vertrouwen.

Na afspraak vergeten te hebben, werd ik gebeld en kon tóch nog komen!

Sinds enkele jaren daar vaste klant. Steeds zorgvuldig, vriendelijk, meedenkend met mijn beperkt budget i.c.m. gebit in verval. Punctueel, noem het maar op... Zo wil je als 'patiënt' geholpen worden!

Het ging om mondhygiëne, niet fijn maar was goed te doen

Fijn en ontspannen ontvangen door Zoëy

Fijn en ontspannen ontvangen door Zoëy. Ze hield goed contact of het wel ging. Erg fijn!

Goed geholpen bij controle

eigenlijk niets bijzonders te melden. Moest alleen wat lang wachten dus 4 ipv 5 sterren.

Snel en neerbuigend

De afspraak voelde een beetje neerbuigend. De manier waarop ze spraken was relatief kinderlijk. Ook gingen ze heel hard handig te werk waardoor ik nog 2 dagen last heb gehad van mijn tanden. Nog nooit echt gehad dat dat zo pijn deed na een tandartsafspraak. De tandarts was Jasmijn van den Boom, die staat nu niet op de lijst hieronder.

Fijne behandeling met goed advies

Goed geholpen door al het personeel en goed advies gekregen van de tandarts Jules Roumen

teleurstellend

Ik moest de laatste keren erg lang wachten voor ik behandeld werd. De laatste keer was dat 25 minuten voor een behandeling van maximaal 3 minuten, waarbij niets is gebeurd, zelfs geen tandsteen verwijderd. Toch betaal ik voor een volledige behandeling. Al met al is me dat zo tegen gevallen dat ik besloten heb een andere tandarts te zoeken.

Gewoon goed

Bezoek aan mondhygieniste. Zou niet weten wat daar aan verbeterd kan of moet worden. Ook de receptie heeft ons uitvoerig het gebruik van e scanner geleerd. Alleen maar lof en dank, en groeten, Familie Derks

Zeer goed!

Ik had een afspraak omdat ik kiespijn had en ik moest een andere afspraak maken omdat mijn kroon los was. Er bleek niets aan der hand met mijn kies. Toen ging de tandarts mijn kroon opnieuw plaatsen en omdat hij nog tijd over had heeft ook nog de controle en de tandstenen weghalen. Wat een tijdswinst! Hartelijk dank aan Luc :)

Onpersoonlijk

Zonder “goedemorgen” in de stoel gedirigeerd. Vervolgens werd er met een collega gepraat over mijn gebit met veel jargon, terwijl ik het idee kreeg dat het gebit echt niet in orde was. Toen ik om uitleg vroeg zei hij, “ja straks”. Hij heeft zich niet voorgesteld dus ik zou niet weten wie mij geholpen heeft.

Vertrouwen in de tandarts is sinds mijn laatste bezoek gestegen.

Een geruststellende tandarts die mij pijnloos en met uitgebreide en duidelijke uitleg van mijn kiespijn heeft afgeholpen. Minpuntje is wel het telefonisch contact met de praktijk. Heb tweemaal gebeld om een afspraak te maken. De eerste keer heb ik 45 minuten moeten wachten, terwijl ik 6de in de wachtrij was; de tweede keer duurde het 18 minuten terwijl ik 4de in de wachtrij was.

Heel fijn

Olleke en Karin hebben me beiden heel goed geholpen!

Groenewoudseweg 315

6524 TX Nijmegen

Over Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Tandarts

Bij Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Tandarts komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Groenewoudseweg. De tandartspraktijk beschikt over 10 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, behandeling van patienten met angst, endodontie en esthetische tandheelkunde. Wij werken nauw samen met ons eigen tand technisch laboratorium dat in hetzelfde pand gevestigd is. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.