Goede behandelingen

Al jarenlang ervaring met instelling en nooit klachten.

Goede behandelingen

Al jarenlang ervaring met instelling en nooit klachten.

Zeer goed!

Zeer rustige mondhyg. die me uitstekend heeft behandeld en rekening heeft gehouden met mijn wensen (kokhalzen). Ze heeft het zo goed en rustig gedaan dat ik er geen last van heb gehad, ook al was de behandeling 's morgens vroeg!

Snel efficiënt deskundig en vriendelijk

Reguliere controles bij de mondhygiëniste zijn altijd zorgvuldig en verzorgd. Balie werkt snel vriendelijk en efficiënt tandarts is makkelijk te bereiken bij problemen en handelt dan adequaat

Fijne ontspannen behandeling

Een fijne en prettige behandeling. Goede tips aan de kinderen waarop te letten bij poetsen.

Prima tandarts.

Deskundig, goede adviezen en tips. Goede begeleiding.

De tandarts dr .Remijn is kundig vriendelijk rustig . De assistenten zijn kok kundig en vriendelijk en rustig. De tandtechnische Bas ook kundig en vriendelijk en rustig. Ook de assistenten achter de balie zijn vriendelijk en behulpzaam .

Prettig en deskundig geholpen

Maar aanleiding van problemen met opgelopen lipinfectie goed luisteren oor en deskundig advies gehad hoe daarmee om te gaan.

Prima!

Prima!

deskundige behandeling gehad

Prettige ontvangst en een hele goede behandeling

Client- vriendelijk op alle fronten

Goede mondhygiëniste.altijd vriendelijk en meedenkend.oplossingsgericht en gezellig.verstaat haar vak.

Kindvriendelijk en gaatje niet goed gerepareerd

Tandarts en assistente zijn heel erg vriendelijk tegen de kinderen en leggen goed uit wat ze doen en waarom ze dingen zeggen. Een oude vulling was gescheurd en moest opnieuw gerepareerd bij mij. Dit werd erg snel gedaan (alsof er tijdsdruk op hun planning zat) en na uitwerken verdoving, heb ik pijn klachten. Dus denk iets te snel gedaan. Ik bel om dit nog even na te laten kijken. Verder wel tevreden over dienstverlening.

iedereen is zeer aardig, er is aandacht voor de persoon

zeer gewaardeerd dat ik met pijnklachten nog dezelfde dag terecht kon...dat is zo fijn dan neem je veel stress weg. En iedereen is even aardig...

Snel en professioneel

Als de titel zegt, geen klachten over de behandeling. Communicatie was tijdig en duidelijk.

Hele vriendelijke tandarts

Fijne tandarts, aardig, goede uitleg, snel!

Beetje gemiddeld

1. Het was een ramp om telefonisch een afspraak te maken. Zelfs als ik aan de beurt was sprong de wachtrij weer aan en was ik ineens weer nr. 3 of 4. Dit gebeurde tot 3 keer toe. 2. Fijn dat ik de volgende dag nog terecht kon voor een controle. Ik vind het wel jammer dat ik mij heb rotgehaast om om 8 uur op tijd te zijn en de tandarts met assistente pas om 8.15u uit de koffiekamer te komen. Ik was echt de eerste patiënt.

Goed, maar het is wel een tandfabriek

Goed, maar het is wel een tandfabriek.

De tandarts was licht geïrriteerd omdat ik enkele minuten te laat was.

De behandeling is gedeeltelijk uitgevoerd. Wordt over enkele weken afgerond.

Klantvriendelijk en deskundig

Vriendelijk geholpen en goed idee aangereikt ter verbetering gebit.

Wortelkanaal behandeling

Duidelijke uitleg. Goede pijnstilling/ verdoving. Duidelijke berekening vooraf van kosten. Fijne tandarts.

Behandeling dikke prima, wachttijd niet.

Mijn behandeling was zoals altijd prima. Maar ik heb lang moeten wachten tot mijn beurt ivm een spoed geval. Dat snap ik, maar ik moet ook werken en dit is kostbare tijd voor mij!

Het was niet onaardig zodanig ervaring.

Het was inzoverre je kan zeggen(want naar de tandarts gaan is nooit leuk)prettig samenwerking.

Groenewoudseweg 315

6524 TX Nijmegen

Over Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Tandarts

Bij Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Tandarts komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Groenewoudseweg. De tandartspraktijk beschikt over 10 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, behandeling van patienten met angst, endodontie en esthetische tandheelkunde. Wij werken nauw samen met ons eigen tand technisch laboratorium dat in hetzelfde pand gevestigd is. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.