Goede mondhygiene. Vriendelijk. Goed advies. Vertrouwde tandarts.

Zie hierboven. TOP!

professioneel, vriendelijk

Voor iemand die jarenlang de tandarts heeft gemeden ben ik blij hoe men omgaat bij de tandarts. Vriendelijk, professioneel wat heel fijn voelt.

Fijne en lieve mondhygiëniste. NVT

NVT.

Vriendelijke mensen

Ben bij Bas Willems geweest, was eeen prettige ervaring. Alleen nu een nieuw gebit , en bij problemen steeds een week wachten tot je terecht kunt . Dat is een groot nadeel.

Veel wisselingen!!

Zoals ik ook al in een mail heb aangegeven wisselen de tandartsen meer dan een kind die een volwassen gebit krijgt! Vervelend! Ik hoop dat ik bij mijn laatste bezoek een tandarts heb ontmoet die blijft!

Prima geholpen!

Prima geholpen door tandtechnicus.

Prima aandachtvolle behandeling

Ik krijg een goede uitleg en uitstekende behandeling. Ook vriendelijk !

Weten wat ze doen?

Prettige omgang

Zeer goed geholpen

Werd zeer goed geholpen

Prettig contact en goed resultaat

Ik ben voor het eerst in mijn leven naar een mondhygienist gegaan. Helaas ben ik haar naam kwijt, maar ze was heel vriendelijk en duidelijk. Ook was ze voorzichtig, wat ik heel fijn vond. Het resultaat was heerlijk schone tanden zonder pijn.

Prettig

De tandarts heeft zeer adequaat gereageerd op de situatie en heeft foto’s gemaakt van m’n kaken, deze beoordeeld en gezegd niets aan de situatie te veranderen.

Professioneel

Prima en professioneel geholpen door tandartsen en kaakchirurg. Na pijnklachten dezelfde dag nog op consult.

Zeer persoons gericht,klantvriendelijk

Prettige vlugge en meedenkende behandeling en zeer goede uitleg.

Zeer tevreden over deze praktijk

Ik ben lang patiënt hier, met complexe gebitsproblemen. Ik wordt altijd prettig en competent geholpen. Vooral is het voor mij belangrijk dat mijn tandarts, naast zelf heel competent te zijn, mij doorverwijst naar de kaakchirurg of een specialist in wortelbehandelingen wanneer zij dit aangewezen vindt; en dat allemaal onder één dak. Een recent voorbeeld is mijn verwijzing naar de Kaakchirurg waarbij mijn tandarts ook aanwezig was. Op die manier wordt de juiste behandeling snel en in goed overleg geregeld. Dat is mij veel waard. Voor de rest, ook wat ondersteunend personeel betreft, wordt ik uitsluitend prettig behandeld.

Hele vriendelijke tandarts en tandartsassistent

Ik was erg gespannen voor het bezoek aan de tandarts, maar ik werd meerdere keren gerustgesteld en er werd goed geluisterd naar mijn wensen.

Positief

Heel goed dat er aan preventie wordt gewerkt. Ik kreeg heel goede uitleg over het tandenpoetsen.

Als altijd vriendelijk en goed behandeld

Helemaal goed

Helemaal goed

Grondig en goed afgestemd

Standaard maak ik twee afspraken: eerst naar de mondhygiëniste en daarna naar de tandarts. Twee keer per jaar is genoeg, wanneer je je gebit zelf volgens hun advies blijft verzorgen. Ze houden zich aan de afspraken en zijn erg professioneel qua ervaring, maar ook up-to-date qua scholing. Ook nog persoonlijke aandacht. En bovenal communiceren ze goed met elkaar over jouw gebit. Goed bereikbaar. Het enige wat ik vaak wat minder vind is wanneer de muziek te hard door de tent schalt. Maar zelfs dat was de laatste keer prima...

Prima geholpen

Prima geholpen.

gewoon goed

vriendelijk en altijd goede verzorging

Op tijd en pijnloos

Ik was bij de tandarts omdat een gaatje moest vullen. Dit is nooit prettig, maar het viel reuze mee. Het was mijn ''beste'' ervaring met een gaatje vullen.

Snelle hulp bij acuut probleem Soepel opgelost

Groenewoudseweg 315

6524 TX Nijmegen

Over Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Tandarts

Bij Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Tandarts komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Groenewoudseweg. De tandartspraktijk beschikt over 10 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, behandeling van patienten met angst, endodontie en esthetische tandheelkunde. Wij werken nauw samen met ons eigen tand technisch laboratorium dat in hetzelfde pand gevestigd is. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.