Uitstekende behandeling, fijn contact

Altijd fijn contact met mijn tandarts en de behandeling is wederom uitstekend

Ik ben tevreden

....

Altijd goed!

Ik heb iedere keer een hele goede ervaring!

Zeer tevreden, duidelijk advies

Heb 2D opinie gevraagd en duidelijk advies gekregen. Had graag de behandeling bij deze tandarts voortgezet, maar was niet geïnformeerd dat dit niet kon bij 2nd opinie. Dame die de afspraak had ingepland had dit wel benoemd als mogelijkheid. Was enige spijtige punt

Vriendelijk, meelevend en kundig.

Lindsey is heel vriendelijk en weet wat er speelt. Daarnaast werkt ze goed en adequaat.

Goed geholpen ,

Heel goed en deskundig

deskundig en zorgvuldig

Klantvriendelijk en kundig

Positief

Professionele hulp

Vriendelijke en professionele dienstverlening

De onbekende behandelaar heet Pieter met zijn voornaam. Aantal sterren: het opnieuw vullen van een oude kies kostte 50 minuten, dat was wel lang, maar niet vervelend.

Nieuwe tandarts gehad. Zeer vriendelijke vakkundige tandarts en assistente.. erg prettig.

Deskundige hulp

Ik ben geholpen door de endodontoloog. Haar naam kan ik niet opzoeken op jullie website omdat ik geen keuze kan maken in het cookie-gebruik. Kan alleen alle cookies accepteren, dus 3 sterren. Als ik kies voor 2 of 1 ster dan reageert de website niet en kom ik niet verder. Dit vind ik een groot bezwaar!

Prima!

Behandeling door mondhygiënist geheel volgens verwachting: kundig, betrokken en proactief

ik vind de behandeling prima

de behandelingen bij en door Valerie Terpstra zijn altijd plezierig en goed. Valerie handel met kennis en communiceert goed.

Vakkundig en gezellig

Tot over een half jaar :)

Vanaf dat ik patiënt ben zeer tevreden

Het fijne is dat je een vaste tandarts hebt aangewezen gekregen Helaas is zij vertrokken en heb ik daarna een andere tandaets 2x mogen ontmoeten Ook zij is weer weg en nu weer andere hoop dat zij blijft Eerste ervaring 2 februari was zeker positief

Goede mond- en tandzorg!

Olleke van der Heijden is een prettige, fijne tandarts met veel vakkennis. Ook de assistentes zijn vriendelijk en behulpzaam. Karin Pietzka is een erg fijne en goede mondhygiënist. Heel tevreden!

gewoon helemaal prima

Fijn dat ik na het afbreken van een stuk van mijn kroon nog dezelfde dag terecht kon! De behandeling door Fedde Beukers was patiëntgericht en zeer adequaat.

Erg blij met de behandeling. Goed geholpen en goed advies gekregen.

Keurig

Behandeling begon op tijd. Constance had zich ingelezen en wist wie ik was en wat haar te doen stond

Behandelingen zijn goed

Een maand wachten om een klein gaatje te laten repareren vind ik wat lang. Gelukkig kon ik eerder terecht door op de bel lijst gezet te worden. Daarnaast wisselde de tandartsen. Ik heb al 4 verschillende gehad. Elke keer gaat iemand weg. :-) Maar ik ben wel tevreden over persoonlijke benadering en prima hulp van alle 4.

Voldoet aan mijn wensen

Vriendelijk personeel en op tijd geholpen

Klantvriendelijk en goede kennis

Groenewoudseweg 315

6524 TX Nijmegen

Over Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Tandarts

Bij Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Tandarts komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Groenewoudseweg. De tandartspraktijk beschikt over 10 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, behandeling van patienten met angst, endodontie en esthetische tandheelkunde. Wij werken nauw samen met ons eigen tand technisch laboratorium dat in hetzelfde pand gevestigd is. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.