A

A

Prettig en goed

Vriendelijke

heel goed

geduldig goede uitleg en zorgvuldig.

Wederom prima!

Goede behandeling weer. Originele afspraak werd wel laat afgezegd. Nieuwe afspraak gelukkig snel ingepast. Had dit keer tijdens de afspraak rugklachten. Werd zeer goed rekening mee gehouden gedurende de behandeling. Zeer tevreden wederom. Fijne praktijk!

Prima behandeling

Snelle toegang tot de praktijk en professionele benadering van de klachten.

Zorgvuldig en vriendelijk.

Snelle en accurate beoordeling van het gebit!

Vriendelijk en deskundig.

Prima laagdrempelig kontakt met de mondhygiëniste.

Prettige behandeling.

Tandarts en assistente heel vriendelijk

Duurde 3 dagen voordat ik ze eindelijk aan de telefoon kreeg , vond de assistente aan de telefoon niet vriendelijk. Toen ik mijn klachten vertelde en ze mij een datum gaf zo snel mogelijk en ik zei O dan moet ik werken . Toen zei ze als u deze datum niet neemt dan zullen u klachten wel meevallen . Ik vond dat een belachelijke opmerking. Bleek toch dat ik een wortelkanaalbehandeling moest ondergaan . Vind de sfeer als je wacht niet prettig alleen de wat oudere groeten , de jonge mensen lopen voorbij zonder iets te zeggen . Tandarts en haar assistente waren wel zeer vrolijk en vriendelijk

Ben tevreden.

Zie boven

er wordt tegen je gepraat ipv over je

Mijn tandarts werd ziek en ik kreeg een andere tandarts. Deze had de gewoonte om alleen tegen de assistent te praten, prive dingen maar ook behandeling gerelateerd, terwijl ik er bij zat. Dit wekte bij mij grote irritatie op en ik zat erover te denken om over te stappen. Maar gelukkig is mijn oude tandarts weer terug en val ik weer onder haar. Erg fijn dat er weer tegen de cliënt gepraat en overlegd werd en ik ook toelichting en tips kreeg!

Fijne sfeer

Het is een fijne sfeer en zijn heel beleefd leggen ook goed dingen uit van wat ze gaan doen

Prettige ervaring

vriendelijk en ook altijd geïnteresseerd in jou.

Gerrion is een supertandarts!

Misschien gaat het te ver om te zeggen dat we (meestal met het hele gezin) met plezier naar de tandarts gaan. Maar Gerrion is een onzettend sympathieke tandarts, die met haar betrokkenheid en gevoel voor humor zorgt voor een ontspannen sfeer. Ze bespreekt altijd goed wat ze van plan is te gaan doen, en legt alles stap voor stap uit. Ook de kinderen (inmiddels 13 en 15) waarderen haar enorm, en zijn nooit bang geweest om naar een afspraak te gaan.

Goed en snel geholpen

Fijne mondhygiëniste

Ik ben door Maud geholpen. Erg vriendelijk en respectvol in omgang. Zeker aan te raden.

Prima uitleg en advies

Ik dacht dat ik behandeld ben door Pieter maar die staat niet in het rijtje tandartsen

Prima tandarts

Van tandartsen in het algemeen wordt ik niet enorm blij, maar als je dan toch moet is deze tandarts prima. Vriendelijke mensen en allerlei vormen van tandzorg in huis. Jammer dat de orthodontist gaat stoppen.

Heel positief

Snel een afspraak, Vriendelijk Kundig

was goed

Goede hulp

Snel geholpen en aardig en begripvol

Snel geholpen

Drie positieve punten 1- niet lang hoeven wachten 2- aardig medewerkers 3- schone behandelkamer

Uitstekend!

Na een telefoontje, kon ik de volgende dag de tandarts bezoeken. Fantastisch.

uiterst zorgvuldige en empatische behandeling in een voor mij stressvolle situatie

zorgvuldig, meelevend, ondersteunend, geruststellend. Zelfs na "werktijd" beschikbaar zijn ivm een nabloeding en hier uitgebreid de tijd voor nemen! Vervolgens de volgende dag nabellen hoe het gegaan is die nacht...... CHAPEAU!!!!!!

Groenewoudseweg 315

6524 TX Nijmegen

Over Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Tandarts

Bij Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Tandarts komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Groenewoudseweg. De tandartspraktijk beschikt over 10 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, behandeling van patienten met angst, endodontie en esthetische tandheelkunde. Wij werken nauw samen met ons eigen tand technisch laboratorium dat in hetzelfde pand gevestigd is. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.