wachttijd

goed behandeld, maar de wachttijd was wel uitgelopen

het klopt er altijd op een positieve manier

zeer zorgvuldig, vriendelijk, deskundig, organisatorisch sterk

Heel goed

Snel geholpen en vriendelijk behandeld. Kies trekken is nooit leuk maar ik heb er verder geen pijn of nabloeding van gehad. Ben al met al toch zeer content .

Zeer tevreden!

Ik voelde me erg op mijn gemak. Dank je wel Laura!

Rustig en fijn behandeld

Duidelijke uitleg, rustig en met alle tijd behandeld door Florance.

Prima geholpen.

Fijne tandarts.

Helaas is de muziek waar we naar moeten luisteren verschrikkelijk. Sky Radio (of id).

En dan de reclame waar je naar moet luisteren of je wil of niet. Vreselijk. Verder alles top in orde!

Persoonlijk en professioneel

Een afspraak maken gaat gemakkelijk en fijn dat er altijd een reminder wordt verstuurd. Bij aankomst kun je digitaal of persoonlijk melden en de wachttijd is gering. De professionele en adequate behandeling waardeer ik erg.

Kundig en klantvriendelijk

Gerion, vriendelijke en kundige tandarts. Alleen de wachttijden om een afspraak te maken is vaak lang, behalve bij spoed.

Snel geholpen

Betrokken tandarts, denkt mee.

Aardig, rustig, denkt mee over mogelijkheden. Erg prettige ervaring.

Vriendelijke goed overleg

Goed en snel behandeld

Gewoon goed zoals het hoort te zijn

Ben hier nu al een paar jaar en wordt gewoon goed behandeld zoals het hoort te zijn bij een tandarts. Ze overleggen goed hoe en wat het beste is en denken ook mee financieel en houden hier rekening mee. Ook een afspraak maken en een bevestiging krijgen per mail is erg prettig een verwijzing dat het direct in de agenda gezet kan worden mis ik nog dit is wel geweest.

Altijd fijne bejegening en kundig

8,5

Ik ben tevreden

Fijn dat ik een tandarts heb vlak bij huis

Fijn dat ik een tandarts hrn vlak bij hus

Behandeling was naar wens

Goede nette behandeling

Altijd vriendelijk

Vlot, professioneel en vriendelijk

Zie boven

Top praktijk

Vriendelijk service gerichte bejegening en deskundig personeel vanaf binnenkomst tot weggaan. Prima tand- en mondzorg

Goed geholpen en aardige tandartsen en medewerkers.

Altijd een prima ervaring

Gqede behandelingen gehad

Goed en fijn behandeld

Prettig

Met een plotseling optredend probleem snel en adequaat geholpen.

Groenewoudseweg 315

6524 TX Nijmegen

Over Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Tandarts

Bij Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Tandarts komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Groenewoudseweg. De tandartspraktijk beschikt over 10 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, behandeling van patienten met angst, endodontie en esthetische tandheelkunde. Wij werken nauw samen met ons eigen tand technisch laboratorium dat in hetzelfde pand gevestigd is. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.