Top tandarts.

Top tandarts, zeer ervaren en tot nu toe ook de studenten!!! Weet niet wat de naam was van de studente de laatste keer, maar super goed geholpen!!!

wij worden als persoon behandeld, niet als nummer

Wij zijn al wat jaren bij deze tandarts praktijk, wij worden hier goed behandeld, echt als een persoon. De tandarts stuurt ons altijd ruim van te voren een herhaling bericht, dat wij een afspraak hebben

Net op tijd

Ik heb geluk gehad, ik belde zaterdagochtend om 08:15 met de vraag of er een plaatsje vrij was zodat mijn 3-4 die was afgebroken, gerepareerd kon worden. Men ging kijken en vroeg of ik of ik om 09:00 in de praktijk kon zijn. Natuurlijk kon ik dat, dus een beetje geluk had ik wel.

Geldkloppers

Sinds corona is er van alles aan de hand in mijn mond. Terwijl als ik er niks aan laat doen de volgende afspraak het met de noorderzon is verdwenen. Geef aan mijn verstandskiezen die al heel lang door zijn niet te willen verwijderen, mede omdat de tandarts aangaf dat ze te diep zitten. Wordt hier alsnog iedere afspraak op aangedrongen. Als ik daarbij aangeef geen geld te hebben om dat überhaupt te laten doen, wordt ik voor het eerst in mijn leven plots doorgestuurd naar de mondhygiënist.

Gewoon goed.

Indien nodig wordt er uitleg gegeven en op vragen krijg ik een duidelijk antwoord.

Altijd goed en oog voor cliënt.

Al meer dan 20 jaar kom ik tevreden en ga ik tevreden weg.

Mijn ervaring was prima, assistente erg aardig

Mijn ervaring was prima, assistente erg aardig , Rody ook .

s ochtends bovengebit gebracht om 1/2 5 weer klaar opgehaald

wat tegenviel waren de kosten voor het rebasen had eigenlijk verwacht dat dit onder de garantie zou vallen

Goede behandeling van zorgverleners

Goede behandeling van zorgverleners. Veel onduidelijkheid mbt financiële afhandeling. Geen begroting vooraf, verschillende gespecificeerde nota’s van infomedics waardoor je geen totaaloverzicht hebt.

Heel goed.

Positive

Patientvriendelijke, professionele behandeling

Goed ontvangstruimte, behandeling start vrijwel op afgesproken tijd. Voor mijn boven- en ondergebit kom ik jaarlijks voor een controlebeurt. De mondhygieniste is altijd even bezig om implantaat van tandsteen te ontdoen. Daarna komt de tandarts even checken. Dat laatste is altijd wel heel kort. De factuur is in verhouding iets te hoog, lijkt me.

Snel, vriendelijk en vakkundig

Geen wachttijd, vriendelijke en persoonlijke benadering, duskundig geholpen. Soms ging de tandarts iets te snel qua uitleg over wat de procedure was.

Ok

Goed geholprn

De Beste

Ik kom hier al vele jaren het zijn echt toppers. Eerlijk na de mensen toe en absoluut vakkundig.

Altijd vriendelijk en professioneel

Prettig

heel zorgvuldig en met aandacht.

persoonlijk en heel prettig.

vriendelijk en ik wordt goed geholpen

Zeer tevreden.

Div. Stukjes Tand afgebroken en zijn zeer mooi / netjes gerepareerd.

Goed en kundig geholpen.

Ik wordt altijd goed geholpen, Robert weet waar hij over praat en wat hij doet. Vriendelijk, duidelijk en vakkundig.

Altijd een goede behandeling

Zowel de tandarts als de mondhygiëne ervaring zijn prima

Fijn contact

Vriendelijke medewerkers, verstand van zaken en willen meedenken in oplossingen

Fijne tandarts

Dit was de 4e afspraak voor een wortelkanaalbehandeling. Gelukkig is het mogelijk op zaterdag of in de avond te komen. Dit komt goed uit met mijn werk, ik hoef hier niet weg of vrij te nemen. Klachten zijn weg, dus ben ik tevreden

helemaal prima

tot nu toe helemaal prima. vriendelijk, behulpzaam.

Groenewoudseweg 315

6524 TX Nijmegen

Over Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Tandarts

Bij Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Tandarts komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Groenewoudseweg. De tandartspraktijk beschikt over 10 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, behandeling van patienten met angst, endodontie en esthetische tandheelkunde. Wij werken nauw samen met ons eigen tand technisch laboratorium dat in hetzelfde pand gevestigd is. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.