Zorgzaam, gedreven

Ze zijn gastvrij, meedenkt, vriendelijk en zorgzaam.

Ik word altijd goed en zorgvuldig geholpen

Ik heb bijna nooit wat maar als er iets is verhelpen ze het meteen of zeer snel. Ze zijn allemaal vriendelijk en behulpzaam.

Het was professioneel en voelde me op mijn gemak

Prima! Niks op aan te merken

Snelle service en vriendelijk personeel

De Tandarts werkt snel en effectief. Er wordt de tijd genomen om een controle uit te voeren en eventuele gebitsreiniging toe te passen. Verder vriendelijke sfeer en moderne omgeving.

Prima tandartszorg

Altijd deskundige zorg en klantvriendelijk

Een goede behandeling

IK ben tevreden over de vriendelijke en goede behandeling

Fijne ervaring

Duidelijke communicatie tijdens het proces. De tandards samen met de mondhygieste creerde een fijne sfeer. Kreeg wat tips om beter schoon te maken, maar ik werd niet veroordeeld (het kan natuurlijk altijd beter). Het was niet verslechterd in een jaar tijd.

Goed ontvangen, zowel aan de balie als door de mondhygiënist.

Alle handelingen werden goed , helder uitgelegd en dat is voor de patiënt zeer waardevol en geruststellend.

Top!

Fijn dat de tandarts goed uitlegt en meedenkt.

Kundig en prettig

Geen aanvullingen

Mijn ervaring was heel goed.

Het is me allemaal duidelijk verteld wat er gaat gebeuren en is heel fijn verlopen.

Zeer deskundige tandarts

Alvorens tot behandeling over te gaan wordt goed overlegd wat men gaat doen. Tevens goed advies mbt mondverzorging. De naam van mijn vrouwelijke tandarts is mij ontschoten..

Zeer prettig

Mijn bezoek aan de tandarts heb ik ervaren als zeer prettig, efficiënt en klantvriendelijk.

Mondhygieniste Karin is heel deskundig.

Altijd aandacht en deskundigheid

Prima!

Prima, zoals gewend!

fijne ervaring

Alle tijd en op het individue gerichte begeleiding

Met aandacht en keurig op tijd!

Kundige mondhygiëniste. Ze nam de tijd, zeer prettig, goede uitleg n.a.v mijn vragen.

Fijne bejegening, korte wachttijd, namen de tijd voor mij.

Goed.

Niet op tijd geholpen . Wel prettig behandeld door Ester.

geen wachttijden en netjes

Als het verplicht is dan laat maar zitten met beoordeling gedoe.

Fijne tandarts

geen contact met receptioniste

toen ik binnenkwam en me aanmeldde bij de receptioniste, was zij druk aan het typen. Dat kan. Maar ze maakte geen enkel (oog)contact met mij en dat vond ik storend. Ik heb enkele minuten moeten wachten, totdat ze klaar was. Ik had op zijn minst iets verwacht als: ik kom zo bij u, ik moet even iets afmaken ik was bij de mondhygieniste Esther... Ze staat niet op de lijst die ik hieronder kan/moet aanklikken. Terwijl ze toch al meer dan 6 maanden bij de praktijk werkzaam is.

Geweldig geholpen

Een hele goede uitleg wat het beste is voor je

Losse kroon moest vastgezet worden. Er werd bij verteld dat ik zeker een dag niet mocht kauwen met die kies. Wel jammer dat er niet bij verteld werd dat de zenuwpijn in die kies nog wel twee dagen kon duren, waardoor ik sowieso niet kon kauwen aan die kant.

Groenewoudseweg 315

6524 TX Nijmegen

Over Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Tandarts

Bij Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Tandarts komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Groenewoudseweg. De tandartspraktijk beschikt over 10 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, behandeling van patienten met angst, endodontie en esthetische tandheelkunde. Wij werken nauw samen met ons eigen tand technisch laboratorium dat in hetzelfde pand gevestigd is. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.