Gewoon heel goed en lief behandeld

Zeer netjes behandeld met heel veel geduld

Pieter was heel erg geduldig met mij. Ik heb een zeer grote angst voor de tandarts, hij was hier ook goed op voorbereid (had dossier gelezen). Ik had ook heel erg veel pijn door de infectie en er moest dus een wortelkanaalbehandeling gedaan worden. 2x dus behandelen, geen pretje voor mij maar erg tevreden over Pieter en ook over de assistentes die erbij waren.

Sympathiek en professional team!

Super geholpen en tevreden over het resultaat

Deskundig en aardig personeel

Deskundig en aardig personeel

Er werd met aandacht gehandeld.

Dit jaar heb ik mijn verzekering aangepast. Hier werd goed naar geluisterd. Service was top. Er werd met aandacht gehandeld.

Goede behandeling met zo weinig mogelijk pijn.

Geweldig voor de mondhygiëniste tandarts niet

Super goeie mondhygiënist die met je mee denkt modern met de tijd mee gaat

Professioneel, Kundig, vriendelijk

Rustig en goed uitgelegd wat er gedaan gaat worden

Rustig en goed uitgelegd wat er gedaan gaat worden

Vriendelijk Deskundig

persoonlijke benadering,vriendelijk en to de point

Altijd goed

Nieuwe mond hygiëniste, was erg goed!

Goed.

Duidelijk in beoordeling.

Precies,zoals je bij de tandarts mag verwachten.

Goed en netjes geholpen

Zeer goed geholpen door mondhygniste. Duidelijke uitleg en nam de tijd om vragen te beantwoorden. Echter de tijd bij tandarts vond ik minimaal.

Korte wachttijd Alleen controle gehad Hygiënisch Ervaren personeel

rustige uitleg dat ik terug moet komen voor het afmaken van een behandeling onder een kroon.

Ik voel me wel op mijn gemak tijdens de behandeling.

Twee kiezen gered

Hulde aan Mw Raquel van der Ven, Dankzij haar endodontologische werk heb ik twee kiezen kunnen behouden!

Prima tandverzorging, prettige tandarts.

Uitstekende zorgvuldige behandeling.

Snel geholpen

noodzakelijk

naar de tandarts gaan is voor mij geen gezellig uitje, maar het hoort er gewoon bij.. Ik heb gelukkig geen slecht gebit, maar ben gewoon bang dat als ik een keer niet ga, dat de drempel dan steeds hoger wordt. Maar gelukkig heb ik een tandarts gevonden die het steeds minder 'eng' maakt om te gaan! Ik vind de behandeling fijn omdat het rustig gaat en er steeds overleg is.

klantvriendelijke benadering zowel aan de telefoon, balie, en behandelkamer, snelle inplanning,

afgebroken vulling ondertand, kon dezelfde dag nog terecht op spoedplekje. Vriendelijke benadering door tandarts. Of de behandeling ook vakkundig is uitgevoerd zal de tijd leren !!

Wordt goed naar je geluisterd en hebben begrip voor je angst

Dank je wel mondhygiëniste Constance, Tandarts Gerion en Senke jullir ziin toppers

Vriendelijk en menselijk

Weten me goed op het gemak te stellen ook als ik tegen een behandeling opzie

Wachten duurde even maar de rest ging heel snel en alle werknemers waren vriendelijk.

Prima.

Prima behandeld

Ik ben vakkundig en vriendelijk behandeld.

Groenewoudseweg 315

6524 TX Nijmegen

Over Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Tandarts

Bij Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Tandarts komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Groenewoudseweg. De tandartspraktijk beschikt over 10 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, behandeling van patienten met angst, endodontie en esthetische tandheelkunde. Wij werken nauw samen met ons eigen tand technisch laboratorium dat in hetzelfde pand gevestigd is. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.