Maatwerk en persoonlijke aandacht

Ze wisten precies hoe ik er voor sta. Behandeling op maat

Heel fijn en deskundig

Vakmensen, gaan goed om met patiënt en weet wat ze doen

Vertrouwenwekkend

Daar waar ik vroeger fobisch angstig was voor de tandarts is dit nu volledig verdwenen

Altijd fijn om bij de tandarts te zijn ?! ;-)

Wij zijn zeer tevree over Tandarts Aarts. Voelen ons altijd op ons gemak gesteld, er word echt interesse getoond en hij is, met zijn hulp, zeer bekwaam en deskundig

Heel goed

Altijd zeer geïnteresseerd on mijn ziektebeeld en denken met je mee

Een rustige man

Geen klachte

Zowel de mondhygiëniste als de tandarts vind ik aardige en kundige mensen

Lang wachten voor telefonisch contact, wel snel terecht

Ik moest 35 minuten wachten voor ik telefonisch contact had. Ik kon wel na anderhalf uur al terecht voor een tussentijds consult. De jonge tandarts wist niet direct of ik een wortelpuntonsteking had maar heeft er heel goed een ervaren tandarts bijgehaald. Leren moeten we allemaal! Ben verder erg tevreden. Moet wel erg lang wachten op een vervolgbehandeling bij de endolontologe.

Goede vakkundig geholpen!

Vriendelijke,rustig,goede uitleg!Top!

Ze nemen echt de tijd voor je

Dit was mijn tweede controle-afspraak bij deze tandarts. Wat mij opvalt is dat ze echt de tijd nemen. Bij mijn oude tandarts duurde een controle nog geen vijf minuten, eerder misschien twee. Bij deze tandarts maken ze bij de controle heel uitgebreid je gebit schoon en geven ze advies. Afspraken duurden respectievelijk 30 en 50(!) minuten. Alle medewerkers die ik tot nu toe heb gezien waren ook heel erg vriendelijk en stelde me echt op mijn gemak. Enige minpuntje dat ik kan bedenken is dat toen ik eind november nog een controle in wilde plannen voor december, dat niet mogelijk was omdat alles al vol was. Nu belde ik in april en toen was het in mei wel mogelijk. Als ik wist dat naar de tandarts gaan ook op deze manier kon, was ik vroeger denk ik nooit bang geworden voor de tandarts.

heel goed

goed en snel geholpen. bedankt hiervoor.

Goeie behandeling in een prettige sfeer

Goede en vriendelijke behandeling

Op tijd geholpen, vriendelijk te woord gestaan aan de balie

aardige tandarts

aardig, meedenkend, extra uitleg voor de kinderen, toegankelijk en niet kinderachtig naar de kinderen.

Fijn dat jullie ook op zaterdag open zijn

Behandelingen op zaterdag zijn echt een uitkomst! Ook de behandeling van de mondhygiëniste was erg prettig, dank!

Altijd vriendelijk en geven goede raad

Altijd naar tevreden behandeld

Ik vind altijd wat ik verwacht en nodig heb

de beste tandheelkundige zorg sinds 2016

Veel positiviteit en heel toegankelijk en gezellig voor de kinderen

Vriendelijke mensen, nemen de tijd, maken er een feestje van voor de kinderen.

nix op aan te merken

Uitmuntend

Het is mij op dít moment niet geheel duidelijk wie mijn tandarts is. Ze staat volgens mij niet in het lijstje. Ik meen me te herinneren dat het Jasmijn x is.

Vriendelijk en kundig

Goed afgestemd op mij en mijn zoon. Ieder kreeg zijn eigen benadering. We voelden ons op ons gemak.

Groenewoudseweg 315

6524 TX Nijmegen

Over Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Tandarts

Bij Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Tandarts komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Groenewoudseweg. De tandartspraktijk beschikt over 10 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, behandeling van patienten met angst, endodontie en esthetische tandheelkunde. Wij werken nauw samen met ons eigen tand technisch laboratorium dat in hetzelfde pand gevestigd is. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.