Persoonlijke benadering, geduldig met kinderen.

Zonder problemen bezoeken wij onze tandarts, de kinderen vinden het zelfs leuk.

Snel en goed geholpen

Zoals altijd netjes op tijd, goed en vakkundig geholpen. Aardige mensen.

Top service!

Goede en snelle service, kon de volgende dag al meteen terugkomen voor het vastzetten van mijn spalk.

prettig contact met tandarts, assistente en receptioniste

zie hierboven

heel goed

ze heeft goede ervaring en uitstekend opgeleid

Prima geholpen!

Prima geholpen!

Nauwkeurig en deskundig

Mijn tandarts is nauwkeurig en deskundig. Ze luistert goed, geeft uitleg en is empatisch. Dankzij haar zijn mijn tanden in het beste mogelijke conditie.

helemaal top

in het weekend een stuk van mijn kies afgebroken (altijd in het weekend) en maandagmorgen meteen gebeld en 2 uur later was het al weer gemaakt, echt top

hartelijk, deskundig en stimulerend

Na een te lange periode van uitstel buiten mijn schuld om, bleek er veel werk aan de winkel te zijn. Dit werd professioneel opgepakt. Positief kritisch en kijkend naar noodzaak en vooruitzicht.

Tandsteen verwijderen was onaangenaam

Ik vond de mondhygiënist pijnlijk, slordig en gehaast te werk gaan. Normaal gesproken vind ik tandsteen verwijderen niet zo vervelend.

Nvt

Nvt

Geweldige tandarts. Niets op aan te merken

Vriendelijke tandarts die goed vertelt wat ze gaat doen. Daarbij werd er goed naar mij geluisterd en was de behandeling prettig

Prettige sfeer, prettige behandeling

Er wordt zorgvuldig en op tijd gewerkt. Er wordt meegedacht over oplossingen, ook in financiële zin, en er wordt vriendelijk verschuldigd als een actie langer duurt dan gedacht.

Heel fijn !

Aandacht voor je en deskundige behandeling, Rekening houdend met je gezondheid

Zie onderstaande

Fijne behandelingen, personeel en mooi op tijd. Ook door Esther. Ik kon haar niet aanvinken. Ben bij Senka en Esther geweest

Top zoals altijd

Van binnenkomst tot stoel tot vertrek fijn deskundig personeel en prettige bejegening

Vriendelijk

Ben goed geholpen. Nodige informatie gekregen. Heeft deze keer niet lang gewacht als gewend.

Deskundig en persoonlijk

Ik ervaar de behandelingen door Christine als zeer deskundig. Hoewel dergelijke behandelingen niet mijn favoriet zijn, ervaar ik het niet als zeer onprettig. De persoonlijke aandacht en uitleg over het uiteindelijke doel geven mij vertrouwen dat het goed komt.

Het is weer netjes gemaakt

Blijven aardig mensen

Behandeling zoals verwacht

Op 4 januari had ik een goede ervaring met tandarts Rik.

L.S. Al mijn ervaringen met Tandarts Damyanov waren zwaar negatief door zijn manipulerende en intimiderende optreden. Hij heeft ten eerste een ontsteking veroorzaakt door het trekken van elemnet 1.1 en mij der daarna twe maanden mee laten lopen. Hij heeft fdaarna tot drie keer toe dat plaatje ingeslepen in plaats van de opntsteking op te lossen. Daarna is dat plaatje tot twee keer toe gebroken op de plek waar hij tot drie keer toe heeft ingeslepen. Vervolgens gaf hij mij de schuld van dat breken want ik zou te hard bijten. De afspraak was dat ik een implantaat met een brug zou krijgen. Maar na dat breken zei hij dat een brug niet kon omdat ik te hard bijt. Ook het plaatje/gebitje dat hij heeft laten maken had direct ontstekingen tot gevolg op element 2.4. Ik heb hem dat 10 keer gezegd maar hij heeft er niet op geanticipeerd, ging gewoon zijn eiegen gang ,waardoor ik met Kerst alsnog elders een antibiotica kuur moest zien te krijgen, omdat ik verrekte van de pijn.

Grondige behandeling gehad zodat mijn glimlach weer gezien mag worden

Zeer goed en voor herhaling vatbaar

Vriendelijk, duidelijk en competent.

En het was nog gezellig ook.

Goed geholpen in een ontspannen sfeer

De mondhygiëniste heeft goed uitleg gegeven en m.i. zorgvuldig gewerkt. De sfeer was ontspannen.

Groenewoudseweg 315

6524 TX Nijmegen

Over Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Tandarts

Bij Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Tandarts komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Groenewoudseweg. De tandartspraktijk beschikt over 10 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, behandeling van patienten met angst, endodontie en esthetische tandheelkunde. Wij werken nauw samen met ons eigen tand technisch laboratorium dat in hetzelfde pand gevestigd is. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.