Heel erg goed

Geweest bij tandarts Fedde en een heel goede ervaring gehad. Legt alles duidelijk uit.

Fijn en perfect

Fijn en rustig geholpen door senka ondanks dat ik bang ben voor de tandarts is senka hier rustig te werk gegaan en de behandeling toch kunnen uitvoeren

Goed, secuur en geruststellend

Ondanks mijn angst valt het toch weer mee door de kalme en geruststellend aanpak van de tandarts

Heel erg aardig en alles duidelijk uitgelegd

Zowel de tandarts als de assistente waren erg aardig en gaven me een veilig gevoel - ik was er voor het eerst. Ze legden uit wat ze precies deden en lieten me ook meekijken met een spiegel. Echt een goede ervaring!

Prima geholpen. Letterlijk geen centje pijn gehad.

Goed.

Altijd een prettige tandarts ervaring

Gaatje moest weer gevuld worden, dit was zo weer getypt en pijnvrij.

Slecht

Er wordt geadviseerd om een half jaar vooruit te plannen voor afspraken maar inmiddels ben ik 8 keer gebeld om de afspraak te verzetten. Ook bij de kaakchirurg, binnen 24 uur gebeld omdat de afspraak verzet moest worden. En als ik bel dat ik ziek ben krijg ik een rekening.. De tandarts zelf, Reussing, ben ik wel tevreden over. Jammer dat hij in deze praktijk werkt.

Op tijd geholpen

Perfect!!!!

Vind het een super fijne tandarts. Ik heb Rody al jaren ben er onwijs blij mee! Hij gaat ook super leuk met de kinderen om. Hierdoor zijn de kinderen ook niet bang voor de tandarts!! Wat ik soms wel mis, is de vriendelijkheid van de tandarts assistente achter de balie. Er zijn sommige die nogal bod en chagrijnig erbij zitten. Dit geld niet voor elke assistente Voor de rest is het top!!!

Fijne tandarts, fijne ervaring

Ben al een tijdje patiënt bij deze praktijk en nog altijd tevreden. Vriendelijk personeel, vooral Roos bij de balie. Zij helpt je altijd super goed, zowel aan de telefoon als aan de balie.

Zo blij met blij met mijn nieuwe kroon !

De behandeling van oude oude kroon naar nieuwe kroon was zeer zorgvuldig en deskundig. Ik ben echt super tevreden over het hele traject.

Prima service.

Kundig en bekwaam. Klantvriendelijke, professionele omgeving.

Jammer dat ze vertrekt, maar ze heeft een mooie keuze gemaakt

Ik ben tevreden

Heel kundig!

: vriendelijk behanderling

Snel en netjes is mijn probleem opgelost

Ik kon op korte termijn langs komen met mijn klacht en het weer gelijk netjes opgelost

Het was erg moeilijk om überhaupt toegang te krijgen. Moest erg aandringen/smeken

In het begin stroef, onwillig, weigering. "U bent hier geen patiënt". NB Doorverwijzing door JNF Rompen, die deze praktijk ooit opgericht heeft. Twee jaar terug nog hier behandeld, idem via J.Rompen. Nagenoeg vijandig, later inschikkelijker. Ik kon naar ziekenhuis, eerste hulp, ja, maar was verwezen door bovenstaande, overbekende arts. Uiteindelijk mocht ik komen, niet dezelfde dag (zaterdag), terwijl er sprake van noodgeval was, veel angst, spoed. Maandag erop om 17 uur. Mij bekende, zeer kundige specialiste. vergeefse moeite, lift (noodzakelijk ivm met medicijngebruik ivm angst, dit was zaterdag al door mij gemeld ). Doorverwezen naar kaakchirurgie hetgeen ik al verwacht had. Gelukkig plaats, na drie dagen.

Goed.

Ondanks alles goed en fijn.

een zeer goede ervaring

zeer correct in de communicatie

Snel en vriendelijk geholpen, wel aan de prijs

Ik had een loszittende draad achter mijn boventanden. Deze draad was bevestigd na het dragen van een beugel. Toen ik hiervoor belde kon ik binnen 3 dagen terecht. Ik werd vriendelijk geholpen. Ik had echter de rekening van 46 euro voor nog geen 10 min werk meer dan verwacht

Vol lof over de wijze van behandeling

Met plezier ben ik bij de mondhygiëniste geweest.Vol lof over de behandeling. Jammer dat ze tzt weg gaat.

Altijd goeg geholpen

Erg goed

Gewoon erg goed. (Al jaren ook in haar vorige praktijk) Gerrion neemt altijd de tijd voor me en krijgt me meestal weer rustig.

Groenewoudseweg 315

6524 TX Nijmegen

Over Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Tandarts

Bij Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Tandarts komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Groenewoudseweg. De tandartspraktijk beschikt over 10 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, behandeling van patienten met angst, endodontie en esthetische tandheelkunde. Wij werken nauw samen met ons eigen tand technisch laboratorium dat in hetzelfde pand gevestigd is. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.