vakmanschap

Geweldig en snel geholpen alleen jammer dat de wachttijden voor paradontie zo ongelooflijk lang zijn om dat uw eneige paradontist maar 1 dag in de week bij u werkt............

Prima geholpen!

Secuur geholpen met het schoon maken v mijn gebit!

Alleen jammer dat ik geen combi afspraak meer kan maken omdat mondhygiënisten en tandarts slechts op maandag samen in de praktijk werken. Helaas is uitgerekend de maandag dat ik nooit kan

Eerste ervaring/ factuur mondhygiëniste twijfelachtig

1e keer bezoek geen gegevens ontvangen van oude zorginstelling. Onverrichterzake weer naar huis gegaan. 2e bezoek nog niets ontvangen. Ben niet geïnformeerd en de persoon gaat mijn gebit schoonmaken. Behandeling prima. Ontvang factuur met best hoog bedrag zonder enige specificatie wat behandeld is. Hier heb ik geen goed gevoel over. Waar is de interesse voor mij als patiënt? Niets ontvangen van mijn historie, informeer mij. Ter info; 1 belletje naar mijn oude mondhygiënist ontvang ik alle medewerking. Een factuur (n.m.m. best hoog) zonder specificatie is verdacht. Ik verwacht meer openheid anders ga ik terug naar mijn oude mondhygiënist.

100%

Ik heb afscheid genomen van Christine. Daar was ik heel erg blij mee. Ik weet niet wat ik nu op mijn pad krijg.. Met de tandarts heb ik nog niet zoveel ervaring maar ook prima. 7

fijne tandartsen

kundige tandartsen

Prima behandeling

Zeer pijnlijke behandeling

Nog nooit meegemaakt dat de behandeling zo pijnlijk was kan naar een week nog niet normaal eten

Vriendelijk zakenkundig rustig

heel goed behandeling verricht.

Bedankt voor alles.

Ben heel tevreden

Vriendelijke benadering. Mail met datum en tijd , klantvriendelijk. Behandeling bij tandarts heel goed.

Prettige behandeling door kundige medewerkers

Ik ben zeer positief over de toch ietwat complexe ingreep die er moest gebeuren. Raquel en haar assistenten hebben absoluut vakwerk geleverd. Ik was bang mijn tand te verliezen (dat was eerder gecommuniceerd), maar door de specialistische behandeling bleek dit niet nodig. Ik was in goede handen en kon met vertrouwen de behandelingen tegemoet zien. Hartelijk dank aan Raquel en haar team!

Kundig mbt mijn eigen controle en lief hoe er met mijn zoontje (bijna 1) werd omgegaan

Fijne ervaring. Bij het maken van foto’s van mijn gebit werd mijn zoontje even mee naar de gang genomen. Er was veel aandacht om hem een goede eerste ervaring te geven.

Verassend goed!

N jonge tandarts, leuke meid, ging heel grondig te werk, MET goede uitleg, super haar naam weet ik niet meer

Vriendelijk

Vriendelijk

Gerion is erg aardig

Prima tandarts

Prima.

Uitstekende dienstverlening

Prettig

Zeer vriendelijk behandeld

Voel me welkom en vertrouwd en serieus genomen.

Het is mooi om het professionele en collegiale samenspel te zien tussen de tandarts en haar assistente.

ik werd goed geholpen

op een prettige manier geholpen. En ook op tijd. Het duurde wat langer, omdat een apparaatje niet functioneerde (om te zandstralen).

Zeer deskundig en zeer vriendelijk

Tandarts Jeske Pfundt is zeer deskundig vriendelijk en een betrouwbare tandarts. De praktijk ademt rust en efficiëntie uit ondanks de relatief drukke praktijk. Zelfs de receptioniste is bijzonder klantvriendelijk en zeker klantgericht.

zeer prettig

De behandeling besproken.

Zeer goed.

Zeer vrindelijk en professioneel!

Groenewoudseweg 315

6524 TX Nijmegen

Over Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Tandarts

Bij Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Tandarts komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Groenewoudseweg. De tandartspraktijk beschikt over 10 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, behandeling van patienten met angst, endodontie en esthetische tandheelkunde. Wij werken nauw samen met ons eigen tand technisch laboratorium dat in hetzelfde pand gevestigd is. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.