Vakkundig geholpen. Prettig bezoek

Heel goed

Heel prettig

Fijne tandartspraktijk

Een fijne tandartspraktijk waar je altijd op een mooi moment terecht kunt. Vanwege de ruime openingstijden (avond en zelfs weekenden) is het met een voltijds baan nog steeds makkelijk om een afspraak in te plannen. Het personeel is allemaal even vriendelijk als kundig. Fijne tandarts en mondhygiënisten!

Helemaal fijne tandarts

Kom hier al jaren. Heel vriendelijk. Duidelijke uitleg. Goede zorg.

Kundig en zeer vriendelijk

Wat een fijne mondhygiënist is Laura! Ze denkt mee, leeft in en bereid je voor!

Goede ervaring.. ..

Goed geholpen

Goed geholpen

Mijn eevaring is wel goed.

Hele goede en fijne tandarts

Echt een fijne tandarts! Alle faciliteiten zijn aanwezig. Senka is echt een geweldige tandarts en altijd gezellig.

Zeer fijne tandartspraktijk

Vriendelijke medewerkers, meerdere disciplines in het pand, voldoende parkeerplaatsen, en je kunt ook in de avonduren terecht.

Alles duidelijk gezegd

Het geleverde bitje was van slechte kwaliteit ook na bij slijpen drukblaren Geen goede op

Blaren en wondjes na het in gebruik nemen van het bitje ondanks zorgvuldig aanpassen van de tandarts Ook visueel niet netjes veel lijmresten

Altijd fijne controle.

Altijd fijne controle, wel vaak een nieuwe tandarts. Heb in 1 jaar tijd 3 andere gezichten gezien. Steeds gaat er weer 1 weg.

Uitstekende zorg, professioneel en vriendelijk

Er wordt zeer goede en adequate zorg verleend. Zorgvuldig en professioneel. Verder zijn de tandartsen en assistenten zeer vriendelijk en begripvol. Goede adviezen. Er zijn geen minpunten.

Vriendelijke mensen en heel deskundig.

Vriendelijke mensen en heel deskundig.

Prettig, duidelijk

Goed en met geduld behandeld. Ik ben erg bang voor tandarts, en daar werd goed rekening mee gehouden. Ik kreeg weer een nieuwe tandarts en zij bevalt me prima. Aardige vrouw.

Deskundigheid

Professioneel en deskundigheid

Helemaal goed

Goede samenwerking tussen assistenten en tandartsen.

nvt

Prettige contact en behandeling

Zoals altijd. Op tijd vriendelijk en zorgzaam geholpen

Rustig, zeer accuraat, professioneel, en duidelijk!

Fijne communicatie en service

Fijne tandarts, duidelijk in communiceren en ook met mn zoon van 10. Heel fijn allemaal

zeer competent, vriendelijk en attente service

Dr. Papric is zeer kundig, geeft uitstekende adviezen en voert behandeling correct uit met prima service, ook na de behandeling indien noodzakelijk.

Heel prettig

Netjes op tijd Goede uitleg Erg vriendelijk

Groenewoudseweg 315

6524 TX Nijmegen

Over Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Tandarts

Bij Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Tandarts komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Groenewoudseweg. De tandartspraktijk beschikt over 10 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, behandeling van patienten met angst, endodontie en esthetische tandheelkunde. Wij werken nauw samen met ons eigen tand technisch laboratorium dat in hetzelfde pand gevestigd is. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.