Lekker snel aan de beurt bij mijn tandarts die alleen maar wat tandsteen hoefde weg te halen. Kon direct een afspraak maken voor 1 jaar later, top!

Goede zorg, goede service, vriendelijke behandeling

Zie boven

Prettig en duidelijk

Positief met veel zorg

Fijne Hygiënist.

Altijd weer heel prettig en goede behandeling.

Prima controle

Fijn dat de tandarts alles nagekeken heeft. Tot de volgende controle!

Goed zeer vriendelijk personeel

Duidelijke uitleg en comunicatie.

Prima bij de mondhygiëniste en tevens bij de tandarts

Goede tips en behandeling

heerlijk ontspannen

ruim de tijd goede uitleg

Mensen beoordelen is iets belachelijks

Ik ben zeer tevreden over mijn behandeling bij de mondhygiënist. Maar een trouwe werknemer en public beoordelen met sterren is iets wat je als praktijk niet moet willen. Het behouden van een goede score geeft werknemers onnodig veel druk. Iedereen mag zich wel eens een slechte dag veroorloven. Hiermee neem je die ruimte daarvoor weg. Resume: mondhygiënist 5 sterren, Praktijk 0,5 ster.

goede behandeling geen pijn ondervonden

zie boven

Is prima

Is prima

Droge mond

Was wel 15minuten uitgelopen,maar wel een goed gevoel bij de behandeling. Al tijden last van een drimoge mond,daar heeft de tandarts Xylimelts voorgeschreven.Hopenlijk werkt dat ook.

Toppie

Bij controle de vulling van mijn kies niet goe maar gelijk gerepareed. Super goed weer!!

Zorgvuldig, netjes en klantvriendelijk

Goed gekeken, uitleg wat je ziet en wat je doet, meedenken hoe het fijner kan, tips voor poetsen. Ik weet niet meer wie.mij behandeld heeft. Maar degene die gebitsverzorging deed was super fijn in uitleg en meedenken. Tandarts heel kort gezien, maar erg vriendelijk

Hele fijne mondhygiëniste

Chafika is een zeer kundig en bekwame professional! Luistert naar je en past haar behandeling op je af. Ga graag naar haar toe!

Prima!

Goed behandeld

Vriendelijk en professioneel

Altijd vriendelijk r En professionals te woord gestaan en geholpen

goed geholpen

Cliëntvriendelijke en adequate behandeling door tandarts

Ik kom graag bij de samenwerkende tandartsen. De sfeer is prettig en de wachttijd is kort.

Prettig

Er wordt geluisterd naar de klant

Goede behandeling

Ik heb een prima behandeling gehad.

Tandarts liep uit

Ik moest 20 minuten wachten omdat de tandarts uitliep. Dat kan natuurlijk gebeuren, maar vervolgens bood de tandarts geen excuus aan. Dat vind ik vreemd.

Ik voel me altijd op m’n gemak bij Senka

Hoewel ik door vervelende ervaringen bij tandartsen in een ver verleden nog steeds een beetje vrees heb voor die stoel en alles wat daarbij hoort, raak ik door de vriendelijke benadering en persoonlijke aandacht van Senka redelijk ontspannen.

Groenewoudseweg 315

6524 TX Nijmegen

Over Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Tandarts

Bij Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Tandarts komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Groenewoudseweg. De tandartspraktijk beschikt over 10 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, behandeling van patienten met angst, endodontie en esthetische tandheelkunde. Wij werken nauw samen met ons eigen tand technisch laboratorium dat in hetzelfde pand gevestigd is. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.