Prettig

Kundig

heel prettig en zorgvuldig

een heel prettige ervaring, ook al vond ik het niet prettig om voor controle naar de tandarts te moeten

Netjes behandeld

Goed geholpen

Erg fijne communicatie en behandeling. Alkes werd uitgelegd.

Prettig

Er wordt verteld wat er gedaan wordt. Vriendelijk

Snel en kundig

Kon snel terecht om een afgebroken kies te repareren. Vriendelijk en kundig personeel.

Uitstekend, mijn verzoek goed behandeld

Ik had gevraagd om beide voortanden zijlings aan te vullen met composiet vulling. Ofschoon ik deze tandarts plus assistente niet ken, maak ik me daar bij de samenwerkende tandartsen nooit druk om. Simpelweg omdat ze, die ik inmiddels ken, heel aardig, uitstekend in hun vak zijn, en de patiënt inlicht, welke stappen ze nemen. Kortom ik heb geen enkele klacht ; alleen maar complimenten.

Ontzettend fijne tandartsen

Ik heb de lastste paar keren al verschillende mondhygienisten gehad en nogal wat switch met tandartsen, maar de kwaliteit is nog steeds hoog. Natuurlijk zou het fijn zijn als je iemand voor vast hebt, maar het is wat het is.

Geweldig mijn mondhygiëniste is bijna klaar met haar studie hoop dat ze in deze praktijk mag blijven

Ik hoop dat ze bij jullie mag blijven werken

Zeer deskundig en meedenkend.

Nieuwste technieken, heel vriendelijk, vertouwd.

Prettige behandeling

Prettige behandeling

Fijne behandeling en duidelijke adviezen

Heel fijn behandeld bij de tandarts en mondhygieniste

Mond hygiëniste gezellig zitten kletsen tussendoor!

Zeer goed, echt een aanrader

Mijn ervaring is heel goed, zeer positief

Fijne

Fijn dat je in het weekend daar te recht kan en je wordt goed geholpen

Fijne tandartsen

Deskundig en prettig personeel

Zeer kundig en vriendelijk personeel

Goed advies en nemen de tijd voor een controle of behandeling.

Prima!

De behandeling en de begeleiding is prima. Echter voor mijn lengte (1,71 m) zijn de tandartsstoelen oncomfortabel! Krijg last van mijn onderrug.

Prettig en professioneel behandeld.

Aan t einde van de dag nog vriendelijk zijn en geduldig zijn, dat vind ik knap. Professionele behandeling.

Vakkundig

Pijnloos en vakkundig .

Professionele en vriendelijke behandeling : vervanging van amalgaam door composiet. Ook nog info ove

NB. IK vraag me wel af of het tollende hoofd de dag erna misschien te maken heeft met de verdoving in de kaak waarom ik had gevraagd. Of met het langdurig in 1 stand met open mond liggen.

Prima en zorgvuldig geholpen.

Goede behandeling en zeer vriendelijk behandeld.

Goede behandeling

Met veel zorg behandeld

Korte wachttijd en prima en duidelijke behandeling

Prima ervaring

Zowel tandarts Senka als mondhygiënist Esther zijn heel goed!

Groenewoudseweg 315

6524 TX Nijmegen

Over Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Tandarts

Bij Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Tandarts komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Groenewoudseweg. De tandartspraktijk beschikt over 10 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, behandeling van patienten met angst, endodontie en esthetische tandheelkunde. Wij werken nauw samen met ons eigen tand technisch laboratorium dat in hetzelfde pand gevestigd is. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.