Goed geholpen!

Ik had een gebroken kies; De buitenkant lag eraf en er was nog slechts wat vulling over en een resterend deel van de kies. De oude vulling is eruit gehaald en er is een "nieuw omhulsel" gemaakt. Verder nog advies gehad voor evt. een kroon op langere termijn. Fijn geholpen! Ik heb Pieter R. ingevuld, maar daar ben ik niet zeker van! Het was een jongere man!

Zeer positief

Kies getrokken, zeer kundig gedaan. Totaal geen klachten gehad.

heel tevreden

prettige omgang, goed geholpen

De tandarts is goed.

Goede uitleg

Vriendelijk ontvangst en vertelt wat er moet gebeuren

Prima controle

Nauwkeurige en aangename controle

Rustig en geduldig

Angstig ,dat werd goed en rustig benaderd

Mondhygiënist

Ik ben al meerdere keren geweest en ben altijd goed geholpen. Ze denken mee met een plan en wat binnen je budget past. Heel tevreden

Gerustsellend

Ik heb rustig in de stoel de behandeling ondergaan.

Prettig, vakkundig en empathisch.

Er moesten twee vullingen vervangen worden, op een lastig te bereiken plek. Hier werd geduldig en prettig mee omgegaan. Het is erg fijn als de tandarts goed communiceert met mij als cliënt, tijdens het behandelen. Een tip: iets vaker checken of de cliënt even moet slikken of de mond kort wil sluiten tijdens een lange behandeling.

goede ervaring

goede en zeer nette praktijk

Hele fijne tandarts

Ik heb erge tandarts angst maar deze tandarts is zo lief zo rustig neemt ruim de tijd voor me mensen met tandarts angst raad ik deze tandarts aan ik was zo blij dat me behandeling was gelukt

Lekker snel aan de beurt bij mijn tandarts die alleen maar wat tandsteen hoefde weg te halen. Kon direct een afspraak maken voor 1 jaar later, top!

Goede zorg, goede service, vriendelijke behandeling

Zie boven

Prettig en duidelijk

Positief met veel zorg

Fijne Hygiënist.

Altijd weer heel prettig en goede behandeling.

Prima controle

Fijn dat de tandarts alles nagekeken heeft. Tot de volgende controle!

Goed zeer vriendelijk personeel

Duidelijke uitleg en comunicatie.

Prima bij de mondhygiëniste en tevens bij de tandarts

Goede tips en behandeling

heerlijk ontspannen

ruim de tijd goede uitleg

Mensen beoordelen is iets belachelijks

Ik ben zeer tevreden over mijn behandeling bij de mondhygiënist. Maar een trouwe werknemer en public beoordelen met sterren is iets wat je als praktijk niet moet willen. Het behouden van een goede score geeft werknemers onnodig veel druk. Iedereen mag zich wel eens een slechte dag veroorloven. Hiermee neem je die ruimte daarvoor weg. Resume: mondhygiënist 5 sterren, Praktijk 0,5 ster.

goede behandeling geen pijn ondervonden

zie boven

Is prima

Is prima

Groenewoudseweg 315

6524 TX Nijmegen

Over Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Tandarts

Bij Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Tandarts komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Groenewoudseweg. De tandartspraktijk beschikt over 10 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, behandeling van patienten met angst, endodontie en esthetische tandheelkunde. Wij werken nauw samen met ons eigen tand technisch laboratorium dat in hetzelfde pand gevestigd is. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.