Alles volgens afspraak en correct.

Ben beslist geen fan vd tandarts!!!!!! Echter; het stelt me gerust dat ik mij over de infrastructuur niet druk hoef te maken. Verloopt altijd volgens afspraak.

goed, maar de laatste tijd veel wisselingen

ik heb jarenlang goede ervaringen en vertrouwen in 2 vaste tandartsen gehad, maar de laatste tijd vinden er veel wisselingen plaats en heb ik besloten om weer terug naar mijn eigen tandarts te gaan die inmiddels bij een andere praktijk werkt. De mondhygienistes(Elsje Demmers en Sigrid Nefkens)waren prettig in de omgang en hielden rekening met mijn persoonlijke wensen.

Ik kon snel terecht. Prima en heel aardige mondhygiëniste en tandarts.

Goed!

Weer een positieve ervaring! Jammer dat mevrouw Picauly met haar werk stopt.

Top tandarts gaat helaas verhuizen

Zo goed geholpen weer door rik teunissen, helaas gaat mijn fijne tandarts verhuizen naar t Hoogeland. Heel kundig , rustjg en moderne technieken. Hopelijk de nieuwe straks weer net zo fijn.

Perfect geholpen altijd alle tijd.

Perfect geholpen altijd alle tijd.

Super aandachtige en zorgvuldige check up en gebitsreiniging!!

Zeer gedegen behandeling mondhygiëniste en vervolgens idem bij de tandarts!!

Prima, fijn en vlot

Altijd prima, fijne en vlotte behandeling.

Heel fijne tandartsen, Professionals met oog voor wel en wee van client. Ben meegenomen in elke stap van de behandeling en binnen de afgesproken tijd van 1,5 uur was het uiterst ingewikkelde vakwerk klaar. Pijnloos!

Vriendelijk en deskundig medewerkers

Mondhygiëniste Anna vriendelijk en deskundig

Al 30 jaar prima behandeld.

Echte professional aan het werk

Anne is geweldig in haar vak als mondhygiëniste. Ze werkt heel secuur en toch grondig.

Experts in vriendelijke sfeer

Alle medewerkers zijn expert op hun eigen gebied. Er is onderling overleg en men verwijst door naar elkaar. Goede teamspirit dus. Verder is de sfeer vriendelijk en relaxed, wat uitermate fijn is voor mij met een vroegere tandartsfobie.

Je hebt te maken met een deskundig team.

Het contact in de praktijk is heel professioneel maar ook heel prettig.

Deskundige tandarts

Goede communicatie met mij als patiënt. Snel, deskundig en met aandacht wordt de controle uitgevoerd.

Vriendelijk en professioneel.

Aardige en professionele tandarts die al enige tijd erg betrokken bij is mijn tandzorg. Erg blij mee.

Fijn en toegankelijk personeel

Ook.pretttig dat je op tijd behandeld wordt . Grote pluspunt is ook de veruimde openingstijden

zorgzaam

Hele fijne mondhygiënist, zorgzaam, behulpzaam en maakt een praatje. Herkent je bij naam.

Deskundig

Ervaring is deskundig

Deskundig

Zeer deskundige en vriendelijke behandeling.

Heerlijk een schone mond!

Fijn om altijd dezelfde mondhygiëniste te hebben!

Geweldige service

Binnen 1 dag ben ik ertussen gezet TOP

Heel fijn!!

Ik waardeer de open communicatie van mijn behandelaar!

Prima behandeling

Mijn angst voor de tandarts is een stuk minder/verdwenen door de goede zorg

Groenewoudseweg 315

6524 TX Nijmegen

Over Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Tandarts

Bij Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Tandarts komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Groenewoudseweg. De tandartspraktijk beschikt over 10 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, behandeling van patienten met angst, endodontie en esthetische tandheelkunde. Wij werken nauw samen met ons eigen tand technisch laboratorium dat in hetzelfde pand gevestigd is. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.