Deskundig, betrokken en efficiënt

Fijn dat de behandeling van de mondhygiënist en de tandarts op elkaar aansluiten. Ik heb er vertrouwen in. Het geeft me een goed gevoel dat mijn gebit goed gecontroleerd en verzorgd wordt.

Prima dienstverlening

prettig

Christine is altijd zorgzaam en vriendelijk. Ik vind het heel erg jammer dat ze weg gaat.

Prima geholpen.

Netjes, accuraat en zorgvuldig behandeld. Vriendelijk en beleefd in communicatie.

Snel geholpen.

Er kon snel een afspraak worden gemaakt voor ‘spoed’reparatie. Fijne en deskundige zorg.

Je merkt wel dat er een afstand is met de informatie over jou die bij de kaakchirurg op de 1e verdieping ligt. Was prettige behandeling.

Naar de tandarts gaan vind ik vreselijk, maar bij jullie valt het altijd mee. Iedereen vriendelijk.

In een keer helemaal gerustgesteld.

Ik heb veel meegemaakt in de jaren negentig. In 2005 geholpen in de Bijleveld singel 4 door Hr. de Vries. Nu weer in kunnen schrijven en geholpen door een vriendelijke tandarts Jelke.

een uitstekende surfers

een goed behandelplan

Werd snel geholpen en een persoonlijk gesprekje is ook fijn. Gaf ook compliment dat ik goed poetste!

zorgvuldige reiniging van het gebit

Deskundigheid en vriendelijkheid!

Toen ik aankwam bleek dat mijn mondhygienist ziek was. Een oplossing werd gevonden zodat ik niet een nieuwe afspraak hoefde te maken. Ik werd geholpen door een zeer vriendelijke en bekwame mevrouw die alle tijd nam om uit te leggen wat ze deed, goed rekening hield met mijn tandarts angst en aan het eind nog een paar goede tips. Chapeau!

Heel tevreden met laatste behandeling

Ik ben heel tevreden

Goede behandeling en service

Goed.

Goed .

Altijd vriendelijk En correct geholpen worden

Fijne tandarts

Vriendelijk persoonlijk contact

Als compliment: je wordt behandeld al mens als persoon met respect en niet als “cliënt” was helaas elders vaak anders aan het worden is

Ik ga er altijd met plezier naar toe.

Prettige sfeer. Goede behandeling

heel goed en fijn behandeld

heel goed

Ben al 40 jaar bij deze tandarts de eerste jaren aktijd een vaste tandarts maar de laatste jaren steeds wisselingen. Nu hopelijk blijven bij dd laatste tandarts. Vriendelijk personeel en fijne mondhygiënisten.

Goed: vriendelijk en vakkundig

Tandarts was vriendelijk en heeft me goed geholpen.

Jullie zijn goed personen

Jullie zijn goede en aardige mensen.

Vriendelijk en correct

Heb zoveel problemen met mn boventanden gehad, mn gebit was zeer zwak terwijl ik het goed verzorgde. Senke heeft jaren lang haar best gedaan, voor mij was ze een zéér kundo beeldhouwster het zag er allemaal steeds weer prachtig uit maar werd natuurlijk wel steeds zwakker. Vaak bij de kaakchirurg geweest voor behandelingen en uiteindelijk... Moesten al mn boventanden eruit Verschrikkelijk...maar het kón niet anders meer.heb nu al 5 of 6 jaar een bovenprothese, niet JE VAN HET, maar het is mooi en lijkt erg op mn eigen tanden. CAPEAU voor de makers! Kortom, volle tevredenheid. DANK !

Professionele zorg en klantvriendelijk

Ervaring bij periodieke controle; goede check en ook altijd even teruggekeken naar de resultaten van vorige behandelingen. Goede toelichting op de "stand van zaken". Altijd vriendelijke ontvangst.

Groenewoudseweg 315

6524 TX Nijmegen

Over Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Tandarts

Bij Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Tandarts komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Groenewoudseweg. De tandartspraktijk beschikt over 10 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij ons terecht voor implantologie, behandeling van patienten met angst, endodontie en esthetische tandheelkunde. Wij werken nauw samen met ons eigen tand technisch laboratorium dat in hetzelfde pand gevestigd is. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.