Vriendelijke en kundige medewerkers

Ik Ben blij mee

........... ........

Prima behandeling.

Goede ervaring

S'morgens was er een stukje kies afgesproken, ik kon s'middags al terecht. Er werd tijdens de behandeling steeds duidelijk verteld wat er gedaan werd. Had geen verdoving genomen daarom vond ik het erg prettig dat tandarts en assistente en indirect met mij gewoon aan het praten waren over de muziek op de radio wat erg afleidde van wat er gedaan werd en alles daardoor wat minder gevoelig aan voelde. Binnen half uur was alles weer hersteld.

Te lang wachttijd.

Ik vind het nogal vreemd dat ik meer dan twee maanden moet wachten om twee gaatjes te laten vullen. Dan te bedenken dat in de wachtkamer een bordje staat dat er nog nieuwe patiënten aangemeld kunnen worden. Dat zal de wachttijd zeker niet verkorten. Ben verder wel tevreden over de tandzorg, alleen mijn prothese is na diverse terugkom acties nog steeds niet zoals het hoort, ben niet van plan om daar steeds voor te betalen.

Te lang wachttijd.

tevreden klant

goed geholpen

Kan beter.

Kan beter.

S'morgens stukje kies afgebroken, gelukkig kon ik s'middags terecht voor herstel. Er werd goed verteld wat er steeds ging gebeuren. Wat ook fijn was is dat de tandarts en assistente en indirect met mij een gezellig gesprek over de leuke muziek die draaide hielden, waardoor ik wat afgeleid was van wat er allemaal in mijn mond gedaan werd waardoor behandeling snel klaar was. Erg tevreden.

Waterstraat 104

6541 TL Nijmegen

Over Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Biezen

Bij Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Biezen komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Waterstraat in de wijk de Biezen. De tandartspraktijk heeft 6 ruim in gerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.