gewoon goed

goed advies snelle afspraak.

Snelle behandeling ,geen wachttijd

Nvt

Paul is fijne tandarts

Paul die behandelde mijn zoontje. Paul speelde goed in op de fantasie waarin mijn zoontje zat (monsters in. zijn mond) Paul bekeek zijn mond en noemde continu aan deze kant zie ik geen monsters en aan deze kant ook niet. Voor mijn zoontje was dit heel fijn.

Relaxt

Ik ben bang voor de tandarts maar daar wordt altijd rekening mee gehouden

Paul heeft mij uitstekend geholpen de afgelopen jaren.

Goede ervaring

Ben goed geholpen en het werk was goed.

Fijn

Waren heel professioneel en hielden rekening met mijn angsten.

Goed geholpen

Voor het eerst bij mijn nieuwe tandarts. Ben erg goed meegenomen in wat de tandarts zag en wat dit zou kunnen betekenen. Ook waardeer ik de transparantie over kosten e.d. enorm.

Uitstekend advies

Snel geholpen.

Stuk kies afgebroken. Zelfde dag nog gerepareerd. Erg fijn zo voor de kerstdagen. Jammer dat ik iedere keer andere tandarts krijg. Elke keer gaat er wel iemand weg.

Heel vriendelijk en bekwaam. Fijn behandeld

Je wordt vriendelijk behandeld door iedereen. Zeer bekwaam personeel!!

goed erg tevreden

Werd de zelfde dag goed en snel geholpen.

Ik word meestal door Paul geholpen. Volgens mij was het Jessica. Mijn afspraak was donderdag 22 dec om 16.05 uur jullie kunnen mischien zien wie mij heeft geholpen.

Helemaal prima !!!

Altijd vriendelijk.

Positief

Zijn altijd vriendelijk leggen alles goed uit wat ze gaan doen

Super lief en begripvol. Aardig en kundig.

Ik ben professioneel en begripvol behandeld. Ze heeft antwoord op mijn vragen en geeft goede uitleg. Echt een fijne tandarts.

....

Voldoende

Word moedeloos dat mijn gezamenlijke afspraken voor controle en mondhygieniste wederom werden geannuleerd. Gelukkig heeft Loes dit prima voor mij opgelost.

Snelle afspraak en prima behandeling

Zie boven

Goede beoordeling.

Erg netjes dat er op tijd wordt gebeld dat afspraak niet door kan gaan en dat er op korte termijn een nieuwe afspraak kan worden gepland. Consult bij tandarts is prettig.

Ik vind het zeer prettig al ik vooraf mijn afspraak mail krijg ter herinnering, bij binnenkomst kom je in een fijne en warme praktijk, vriendelijke receptioniste, vervolgens wordt je geroepen door een vriendelijke assistente en de tandarts zelf heb ik als zeer vriendelijk behulpzaam eerlijk en zeer oprecht ervaren

Tandarts heel goed.

Balie was niet bezet. Kwartier voor nop staan wachten. Geen bel of anderszins om je te melden. Ben maar vertrokken zonder volg afspraak of betaling.

dik tevreden

ik ben perfect en vriendelijk geholpen door tandtechnicus bas.

Waterstraat 104

6541 TL Nijmegen

Over Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Biezen

Bij Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Biezen komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Waterstraat in de wijk de Biezen. De tandartspraktijk heeft 6 ruim in gerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.