prettig

ik vind het niet fijn om een bezoek te brengen aan de tandarts hier wordt rekening meegehouden tijdens de behandeling.

Goed geholpen.

Vriendelijke mensen en kundig.

Top service

Geweldige tandarts en assistent. Vakkundig sociaal meedenkend

Heel klantvriendelijk

Deskundige behandeling

Erg tevreden over nieuwe kroon

Vanwege de staat van de tand, was herstel nodig. Na onderzoek over de mogelijkheden, besloten om kroon te zetten. Heldere en prettige communicatie gedurende de twee behandelingen met een mooi eindresultaat. Een aanrader.

Snel verholpen

Ik had pijn op een bepaalde plaats met temp verschillen, de tandarts wist het gelijk te traceren en heeft het verholpen

Ik ben heel tevreden

Vriendelijke tandarts

Ik ga er niet graag naar de tandarts maar tot nu goede ervaring bij S.T. Nij-De Biezen. Ook zeer vriendelijk personeel bij de receptie!

Goed geholpen

Prettig geholpen. Jammer dat ik niet alles heb kunnen afhandelen binnen 1 jaar. Nu kan ik belasting technisch niet alles opgeven.

vriendelijk en deskundig

Ben altijd goed geholpen

Er worden veel gebit foto`s gemaakt zodat er geen budget overblijft voor een behandeling

Positief

Goedemorgen uitleg en uitstekende mondzorg

vriendelijk en deskundig zorgpersoneel

Een tandartsbezoek is nooit echt leuk, maar bij de Biezen valt dat reuze mee.

Een goede en deskundige toelichting

Een kies laten trekken is een heftige ervaring. Is het echt nodig. Op mijn vraag of ik de tandarts er nog eens over kon spreken is positief gereageerd.

Helemaal prima

Vriendelijk geholpen en prima uitleg

Helemaal goed.

Ze nemen de tijd voor je, en ze stellen steeds vragen of het gaat, wat ikzelf goed vind.

Zeer prettig geholpen

Zeer positief

Uitleg bij alle handelingen

Prima contact

Tandarts had n duidelijk verhaal

Helemaal blij met deze tandarts.

Tandarts legt alles uit en stelt je echt op je gemak. Werkt zorgvuldig en vraagt regelmatig of ik pijn heb en hoe het gaat. Ik heb veel vertrouwen in deze tandarts en ben blij dat ik overgestapt ben en voor deze praktijk gekozen heb.

Prima ( tot nu toe)

Goed behandeld, duidelijk en netjes. Alleen een wachttijd vind ik lang. Moet nu een dikke 3,5 mnd wachten op controle na het zetten van een implantaat. Dat vind ik jammer.

Prettig

Wederom een prettig bezoek gehad

Altijd kundig en prettig geholpen.

Een fijne tandarts!

Waterstraat 104

6541 TL Nijmegen

Over Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Biezen

Bij Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Biezen komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Waterstraat in de wijk de Biezen. De tandartspraktijk heeft 6 ruim in gerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.