Ik voelde me rustig.

Marith en assistente zeer vriendelijk open en professioneel ...op je gemak stellen en zo wordt het naar de tandarts gaan minder spannend.

Ze houden rekening met hoe bang je bent

Ik ben heel bang voor de tandarts maar ik ga wel altijd wel stel ik het altijd uit...met veel zweetaanvallen ga ik in de stoel liggen maar ze leggen alles rustig uit en stellen je gerust Ik jeb wel de pech dat ik altijd iets heb waardoor ik terug moeten komen Ik wil wel alleen bij Angelica.

Vriendelijk en kundige behandeling

Vriendelijk en kundige behandelingsterzijde gestaan door een prettige ondersteuning

Ik werd geholpen toen het echt nodig was

Ik werd wakker en achterin mijn mond voelde ik een lies kloppen. Alsin het geluid van mijn hartslag en het deed goed pijn. Ik heb toen gebeld naar de Biezen en er was dezelfde dag nog een plek vrij en de kies is er nog dezelfde dag nog uitgehaald. En dat was echt een verlossing want ik loop ook sonds 2 weken met mijn linkerarm in het gips omdat ik het heb gebroken tijdens een salto met mijn mountainbike. Dus zat toen ineens met 2 pijnlijke plekken in mijn lichaam. Maar de kies is verwijderd gelukkig,want je hartslag voelen in je kies voelt nou niet echt lekker. Dus ben goed geholpen door de Biezen.

Ruim Voldoende

Oplettend, Betrokken en erg attent !

Vriendelijkheid

Fijne ervaring als je dat kunt zeggen bij een tandarts

Prima geholpen

Na weer een keer te zijn verzet naar een andere datum prima geholpen door een vriendelijke tandarts.

Ik ben tevreden

Ben ik tevreden

Fijn

Geen bijzonderen

Prima behandeling

Vriendelijk, prima en een nette behandeling.

heb het gevoel zorgvuldig behandeld te worden.

zie boven.

Heel vriendelijk en gepersonaliseerde advies.

Slechte communicatie

Goede zorg ontvangen, maar vooraf duidelijker informeren over extra kosten zou fijn zijn geweest

Ik niet bang ben voor tandarts maar wel bang ben om benauwd te worden ivm ernstig astma maar door mij de ruimte te geven dat als ik moet hoesten ik kan hoesten dat daar rustig de tijd word gegeven en gewoon het feit dat er voor de behandeling over gesproken werd dat als er even gestopt moet worden daar ook na word gehandeld.voorheen altijd er tegenop zien om na tandarts te gaan.dat gaat steeds beter door gewoon een fijne ervaring. En begrip voor mijn ongemak.heel fijn mijn dank is groot.

Top tandartsenpraktijk

Van kinds af aan al patiënt, zou geen andere tandartsenpraktijk willen. Vriendelijk, deskundig en goed.

Fijne tandarts

Makkelijk afspraken maken, goede service en fijne mensen.

Wordt netjes geholpen

Goede uitleg voor de behandeling

Goed makkelijk rustig..

Prima!

Altijd goed geholpen. Soms wat lange wachttijd als ik een afspraak moest verzetten.

Vriendelijk en zij doet alles rustig zeer tevreden

Alles was goed

vriendelijk en lief

Goeie sfeer , ik ben goed behandeld

Helemaal goed

Duidelijke uitleg zowel vooraf als tijdens de behandeling. Door zowel mondhygiëniste Nicole als tandarts Marith

Goed en duidelijk geïnformeerd

Werd netjes geholpen door receptie en ook door tandarts en assistent. Dik tevreden.

Waterstraat 104

6541 TL Nijmegen

Over Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Biezen

Bij Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Biezen komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Waterstraat in de wijk de Biezen. De tandartspraktijk heeft 6 ruim in gerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.