N.v.t

Goed geholpen klant vriendelijk

Aardige meedenkende mensen

Smorgens gebeld, en voor 12 00uur al geholpen. Ze zijn er van bewust dat niet iedereen rustig in die stoel zit

Zeer bekwaam.

Altijd vriendelijk en betrokken.

Gewoon goed.

Bij het maken van nieuwe röntgenfoto's had ik twijfels of de oude foto's daadwerkelijk oud waren. De collega liet meteen de foto's zien om het te bevestigen. De controle daarna was vakkundig. Voordat men begon met het weghalen van tandsteen, werd dat netjes gevraagd.

Heel fijne tandarts

Ik ben zo blij dat ik jullie heb als tandarts Ben echt zo tevreden

Goed.

Goed.

Goed, duidelijk en rustig

Tandarts gaf goede uitleg en was erg rustig.

Klantvriendelijkheid

Prettige behandeling, goed advies, men neemt er de tijd voor

Zeer vriendelijke behandeling

Wordt goed uitgelegd wat er gedaan wordt en geeft advies wat te doen.

Fijne begeleiding bij behandeling

Zoals alle keren begeleidde Joy mij fijn door de behandeling. Ik vind het altijd heel prettig als een tandarts uitlegt wat hij/zij doet en wat ik kan verwachten en/of juist niet. Dat doet Joy heel erg goed!

Je wordt zere goede plek

Men wordt er zeer goed geholpen en men zegt wat er gaat gebeuren

altijd vriendelijk en goed geholpen

Receptie weet of het dringend is en probeert mij zo snel mogelijk in te plannen. Mijn tandarts is altijd zo vriendelijk en kundig.

Geweldige behandeling

Zeer geruststellend

Altijd een (bijna)pijnloze ervaring

Ik ben erg angstig voor de tandarts maar hier gaskookplaat altijd met n goed gevoel naar huis

Fijn

Wordt goed geholpen

Gerustgesteld en mooi gerepareerd

Ik was op controle en hed twee gaatjes. Kon door een uitval diezelfde dag al een gaatje laten vullen. Dit was in een voortand. Het is heel mooi gerepareerd en ziet er nog mooier uit dan voorheen. Andere gaatje kan twee weken laten dat is aanzienlijk beter dan borige keer toen moest je soms wel maanden wachten.

Vriendelijk personeel

Fijne praktijk met vakmensen

Goed geholpen

Uitstekend werk geleverd Maar 25 min later als gepland. Daardoor weer geld voor parkeren das niet leuk! 5 euro extra

Op tijd en uitstekend behsndeld

Efficiënte en correcte behandeling en benadering

Vriendelijk geholpen

Fijne afspraak en behandeling

Zie boven

Positief

Vriendelijke tandarts die haar werk met veel zorg en aandacht doet

Goede ervaring Wordt op je gemak gesteld

Waterstraat 104

6541 TL Nijmegen

Over Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Biezen

Bij Samenwerkende Tandartsen Nijmegen - de Biezen komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Waterstraat in de wijk de Biezen. De tandartspraktijk heeft 6 ruim in gerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.