Tandarts Alex is de best

Tandarts Alex is heel vriendelijk en hij heeft mijn kies gevuld en behandelde het zeer goed.

Netjes en goed behandeld.

Zie boven. Toen de rekening kwam was het wel even slikken.

Nog altijd goed

Ondanks de wisselingen van personeel nog altijd goede en vriendelijke tandartsen/ mondhygiënisten.

Zeer bekwaam en vriendelijk

Ik had last van kiespijn en belde in de ochtend. Diezelfde dag kon ik terecht en werd snel, bekwaam en zeer prettig door Alex geholpen

Alleen de wachttijd is wel erg lang tussen een afspraak maken en wanneer je daadwerkelijk aan de beurt bent.

Prima!

Geen klachten altijd netjes behandeld.

Geweldige praktijk !

Madine en Alex zijn prima mensen die hun vak goed verstaan

Top tandarts

Met Alex meeverhuisd naar locatie Kottenpark. Kundig en zeer respectvol. Ook heel erg fijn voor de kinderen. Rustige benadering met veel humor! Wel een kleine kanttekening voor de receptie/telefonistes. Dat mag iets vriendelijk.

Stifttand perfect teruggeplaatst

Goed geholpen

Vriendelijk, luisterend en betrouwbaar

Er wordt geluisterd naar eventuele klachten en er wordt besproken hoe het opgelost kan worden

vriendelijke zorg

goed te bereiken praktijk; hoewel de balie niet aldoor bemand/bevrouwd is, word ik vriendelijk ontvangen en is de zorg goed en service prima.

Fijn

Alex heeft me weer super geholpen, krijg alleen nog een prijsopgave

Netjes geholpen

Ben super netjes geholpen en op m,n gemak gestelt En heb m,n mondje weer helemaal in orde. Ditis een praktijk die ik zeker zou aan bevelen .

Prima.

Vriendelijk en duidekijke uitleg.

Professionele en persoonlijke service

Professionele en persoonlijke service. Zij stellen je op je gemak en vragen ook naar jou als persoon en hoe het gaat. Uiteraard met de focus op de tanden maar ook net iets meer dan dat. Dat voelt altijd goed.

Totale top kwaliteiten daar!

Gewoon altijd top daar

Kundig en vriendelijk

Kundig en vriendelijk.

vriendelijk en deskundig

bij binnenkomst is de receptioniste vriendelijk, idem bij de mondhygiëniste en tandarts. de behandeling van de mondhygiëniste (ik weet haar naam niet meer) is zeer zorgvuldig en ze geeft goede tips. Tandarts is vriendelijk en onderzoekt mond nauwkeurig en laat meteen een afspraak voor vullen van een gaatje maken.

Fijn tandarts Okhujzen te hebben

Fijne tandartspraktijk

De tandarts, mondhygiëniste en tandartsassistenten zijn goed in hun werk, vertellen duidelijk wat ze gaan doen en vragen ook aan patiënt hoe het gaat tijdens een behandeling.

Prima, beschaafd. Netjes.

Ik als angst patiënt vind het erg onaangenaam en het heeft zijn impact als niet controle en behandeling in 1 x kan worden gedaan. Wetende dat je een kapotte kies hebt en dan een week wachten vreet aan mij. Ben bereid te betalen om dit te veranderen. Ik begrijp uw logistieke kant van tijdsplanning, het is niet makkelijk.

Ik kon even tussendoor

Voor mijn werk kwam ik op de dag van de afspraak 2 uur eerder een pakket bezorgen. Alex heeft de controle toen even tussendoor gedaan zodat ik smiddags niet terug hoefde te komen. Mede dankzij de receptioniste. Gewoon top!

Rustig en prettig

Vertrouwd, meedenkend en een luisterend oor

Fijn

Prettige ervaring direct geholpen toen ik belde!

Roessinghsbleekweg 163

7522 AH Enschede

Over Samenwerkende Tandartsen Enschede - Kottenpark Centrum

Bij Samenwerkende Tandartsen Enschede - Kottenpark Centrum komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd naast het revalidatie centrum aan de Roessinghsbleekweg nabij het centrum van Enschede. De tandartspraktijk beschikt over 4 ruime ingerichte behandelkamers waar men ook de mogelijkheid heeft tot het specifiek verzorgen van tandheelkundige hulp aan gehandicapten en angstige patiënten. Bij de praktijk is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik.