Rustige praktijk goed als je bang bent

Super behandeld De tandarts is fantastisch maar die kende ik al De nieuwe mondhygieniste is net zo goed als mijn vaste en ook heel geduldig

Vakkundig en vertrouwd!

Al jaren kom ik bij deze praktijk en nog steeds ben ik zeer tevreden

Geweldige tandarts, die we uiteraard zullen aanbevelen

Saskia Okhuizen is een hele fijn rustige tandarts. En dat heeft mijn doen besluiten om naar deze tandartsenpraktijk over te gaan.

professioneel, vlot

Controle gebit, één gaatje dat de volgende keer wordt behandeld. Een scherp, gekarteld randje van een hoektand wordt meteen gepolijst. Volgende afspraak in goed overleg aan de balie gemaakt. Op basis van dit eerste bezoek met, voor mij, nieuw personeel en nog niet voltooide behandeling, kan ik nog niet tot een gefundeerd oordeel komen. Mijn email adres is niet correct. Dat moet zijn: [email protected]

Buitengewoon tervreden

Na een jarenlange angst voor de tandarts ben ik daar nu helemaal van af. Dankzij mijn tandarts in Enschede.

Alles top !

Alles top !

Super goed medewerkers en tandartsen

praktijk prima; bereikbaarheid matig

Helaas erg ontevreden

Aanleiding tot afspraak ernstige pijnklachten kies. Er is een foto gemaakt en gecontroleerd, conclusie was ontstoken tandvlees… ik dacht een wortelkanaalbehandeling, maar was reinigen door een mondhygiëniste en die was ziek. Tandarts gaf aan dat zij contact zou opnemen met een andere tandarts heeft ze gedaan, echter ik kon daar een week later terecht.. een week met pijnklachten en een kind van twee jaar was voor mij geen optie, heb ik ook aangegeven en kreeg als terugkoppeling dat er geen andere mogelijkheid was. Thuis aankomend gelijk actie ondernomen, en meerdere tandartsenpraktijken afgebeld. Uiteindelijk 1 gevonden waar ik de volgende ochtend terecht kon.. twee dagen lang slecht geslapen… maar ik kon terecht. Wat ik had verwacht is assertiviteit vd tandarts en echt haar best doen om mij verder te helpen, door meerdere praktijken te bellen en de urgentie toe te lichten ipv ik kan verder niks voor je doen. Ik snap ziekte en uitval, dat is onmacht maar begrip tonen en op het moment dat ik aangeef ik kan niet een week wachten op een afspraak met ernstige pijnklachten.. had ik empathie verwacht en hulp…ik heb een dochter van 2 jaar, heb al erg slecht geslapen, moet wel zorgdragen voor mijn dochter, maw ik heb er niets aan gehad uiteindelijk moest ik mezelf verder helpen. Ik ga me inschrijven bij een andere tandarts, contact is verder niet nodig. Zodra ik weg kan, ga ik me uitschrijven.

Professioneel en vriendelijk

IKEA’s voor controle met een nieuwe tandarts voor mij. Hij heeft zichzelf voorgesteld en alles goed uitgelegd.

Heel vriendelijke tandarts. Kreeg rustig, duidelijke uitleg over genomen foto's.

Controle onderzoek. Stipt op tijd. Keurige praktijk en vriendelijk en deskundig personeel.

snelle en duidelijke intake

Tijdens de afspraak werd de gezondheid van mijn tanden vastgesteld en werd er verteld hoe ik verder kan gaan met het verzorgen van mijn tanden.

Vriendelijk en deskundig personeel

Ik word altijd snel en goed geholpen. Ze vertellen je ook tijdens de behandeling wat ze gaan doen. Dat werkt ook wel erg prettig.

prima, correct, en vakkundig geholpen.

afspraak ook altijd keurig op tijd, fijne vriendelijke tandarts

prima praxis

Kom hier al sinds de opening van de praxis, en heb nog nooit problemen gehad.

Fijne tandarts

Hele vriendelijke mensen... Gaat rustig en respectvol met mensen om die bang zijn en stellen je op je gemak! Echte toppers hier!

Ben bang voor tandarts! Kwam ik daar aan en was en tandarts meneer een beetje in de leeftijd geweldig mij aangepakt ! Zoveel vertrouwd gegeven geen angs en was snel weer buiten ! Mijn compliment

Mijn tandarts is de beste

Optijd Netjes Duidelijk

Prettig geholpen.

Ik was hier voor de 1e keer, nog geen ervaring verder.

Die mevrouw die ik heb gehad die is zo lief en leeft met de mensen mee

Ik ben bang voor de tandarts. Maar bij deze krijg ik het goed gevoel .ik hoop dat hun wel rekening mer mij houden

Supercdeskundig

Vakwerk

Zeer goede kwaliteit en zeer aardige mensen

Roessinghsbleekweg 163

7522 AH Enschede

Over Samenwerkende Tandartsen Enschede - Kottenpark Centrum

Bij Samenwerkende Tandartsen Enschede - Kottenpark Centrum komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd naast het revalidatie centrum aan de Roessinghsbleekweg nabij het centrum van Enschede. De tandartspraktijk beschikt over 4 ruime ingerichte behandelkamers waar men ook de mogelijkheid heeft tot het specifiek verzorgen van tandheelkundige hulp aan gehandicapten en angstige patiënten. Bij de praktijk is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik.