Goede snelle behandeling

Heel correct behandeld.

Prima!

Uiterst vriendelijk, deskundig en vertrouwenwekkens

Kort maar krachtig

Vriendelijke arts, op tijd opgehaald, geen onzin, begrijpbaar

Heel goed

Goed geholpen niet lang wachten in de.wacht kamer

Goede deskundige zorg.

Altijd netjes geholpen. Denken mee in oplossingen. Kiezen niet voor de duurste oplossing. Gaan met me in overleg over de behandeling.

Goede behandeling

Prima geholpen en proffesioneel.

Vriendelijk en heel aardig

Zeer tevreden.

Altijd in goed overleg wat er gaat gebeuren.

Goed!

Altijd ontspannen sfeer en goede behandeling. Ook van de mondhygiëniste .

Uitstekende tandarts

Goed, betrouwbaar, vakkundig, duidelijk advies.

Rustig en prettig

Super netjes behandeld er werd geluisterd naar mijn wensen

Goed,vriendelijk op tijd

Goed en eerlijk behandeld door tandarts murad issa

Eerlijke tandarts die behandelingen goed uitvoert en echt zijn best doet.

snel en goed

Duidelijk consult en vlotte afwerking.

Tevreden.

Word deskundig, vriendelijk maar toch doortastend behandeld. Goed overleg is steeds mogelijk. Dat geeft vertrouwen.

Fijne tandartsen

Goede tandartsen vertellen waar ze mee bezig zijn

Zeer professioneel

Zeer professioneel en heel vriendelijk. Ze nemen de tijd voor je

Goed!

Fijne ervaring!

Gemoedelijke en vriendelijke praktijk

Tandarts is erg vrien vriendelijk en de assistentes ook. Ze geven een geruststellend gevoel.

Tevreden

Heel veel tevreden met de tandartsen

Professioneel

De tandarts stelt me op mijn gemak. Ze vraagt hoe het gaat en of er klachten zijn. Vervolgens grondig gecontroleerd

Direct plek voor kiespijn

Goede uitleg gekregen over de mogelijkheden

Geweldige tandarts en assistenten

Ik ben normaalgesproken ontzettend bang voor de tandarts en verdovingen. De tandarts begreep dit volledig en gaf mij alle tijd wanneer ik een moment nodig had. De assistenten stelden mij goed gerust en gaven mij een hand wanneer dit nodig was. De tandarts legde mij precies uit wat hij ging doen, wat mij erg gerust stelde. Ook werkte hij erg snel en gecontroleerd. Een verstandskies trekken is nooit leuk, maar het gehele proces werd zoveel beter door het begrip van het team. Mijn angst voor tandartsen wordt hierdoor een stuk beter!

Professioneel en klantvriendelijk.

Tijdens de behandeling gerust gesteld en duidelijke uitleg gekregen wat er ging gebeuren. Ze nemen de tijd.

Aardig mensen en behulpzaam

Ik ben goed geholpen door de tandarts

Roessinghsbleekweg 163

7522 AH Enschede

Over Samenwerkende Tandartsen Enschede - Kottenpark Centrum

Bij Samenwerkende Tandartsen Enschede - Kottenpark Centrum komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd naast het revalidatie centrum aan de Roessinghsbleekweg nabij het centrum van Enschede. De tandartspraktijk beschikt over 4 ruime ingerichte behandelkamers waar men ook de mogelijkheid heeft tot het specifiek verzorgen van tandheelkundige hulp aan gehandicapten en angstige patiënten. Bij de praktijk is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik.