Fijne Tandarts

Iedereen is hier vriendelijk. Zeer tevreden met de tandarts. Murad Issa.

Zeer tevreden over de adviezen die ik kreeg. Er werd met me mee gedacht.

Aller hartelijkst ontvangen. Geheel gerust gesteld

Op deze wijze ga je met veel plezier naar de tandarts!

Alles correct

Netjes behandeld

Met angst prima geholpen

Ze nemen de tijd en leggen goed uit wat er gaat gebeuren

De beste tandartsen die ik me maar kan wensen

Altijd rekening houden met de patiënt

Toptandarts

Goede tandarts en mondhygiëniste

Vriendelijk personeel en leggen alles goed uit!

Het is zeer goed bevallen

Professionele aanpak! Zeer tevreden.

Goede inzichten, zeer professioneel geholpen.

Zeer goede ervaring, vriendelijk, meedenkend.

Snel geholpen

Stuk van mijn kies, gebeld en ik kon nog dezelfde dag komen. Fijne behandeling, de keuze over wel of geen pijnbestrijding. Ik koos voor proberen zonder en bij pijn aangeven. Werkte prima, zegt waar hij mee bezig is.

Prima tandarts, kundig en ervaren

Prima tandarts, zeer ervaren en kundig.

Zie hieronder

Als altijd, zeer efficiënt, meedenkend in deze zeer schone praktijk. En mooi op tijd qua afspraak.

Nette behandeling!

Altijd vriendelijk, goede uitleg over de stappen die ze nemen.

Medewerkers top, administratieve afhandeling onmenselijk

Kennelijk was mijn verhuizing niet goed doorgegeven met als gevolg de brieven van Infomedics naar het oude adres. In plaats van contact opnemen meteen overgaan tot incassokosten. Met geluk deze brieven gekregen en incassobureau voorkomen. Sorry maar deze manier van handelen is niet meer van deze tijd. Een persoonlijke aanpak zou wenselijk zijn. Om deze reden raad ik deze praktijk niet aan.

ik vind het heel goed

Heel goed

Zorgvuldig en professioneel geholpen met duidelijke tekst en uitleg!

------

-----

X

X

Prima!

Van tandarts verandert, dit was mijn eerste afspraak bij de nieuwe praktijk. Prima ervaring, geen spijt van de verandering!

Ontzettend goed geholpen!

Transparant en zeer meedenkend naar een goede oplossing, erg goed!

Ik ervaar de behandeling als prettig keer op keer.

Ik ervaar de behandeling als prettig, keer op keer.

Houden zo

Kennis van zaken.korrekt. Kan niet beter.

Roessinghsbleekweg 163

7522 AH Enschede

Over Samenwerkende Tandartsen Enschede - Kottenpark Centrum

Bij Samenwerkende Tandartsen Enschede - Kottenpark Centrum komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd naast het revalidatie centrum aan de Roessinghsbleekweg nabij het centrum van Enschede. De tandartspraktijk beschikt over 4 ruime ingerichte behandelkamers waar men ook de mogelijkheid heeft tot het specifiek verzorgen van tandheelkundige hulp aan gehandicapten en angstige patiënten. Bij de praktijk is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik.