Zorgvuldig en klantvriendelijk

Zowel de tandarts als de mondhygiëniste hebben oog voor het mogelijk ongemak van de patiënt en stellen je op alle mogelijke manieren op ge gemak.

Geen angst meer

Een zeer goede ervaring, geen angst meer voor de tandarts. Er wordt precies verteld wat ze gaan doen. Zou geen andere tandarts meer willen.

Cleaning & Checkup done

As I have Dentistry induced stress, Saskia and Marielle really make me feel comfortable and relaxed. Cleaning went smooth and had a clean bill of health. Thanks!

Behandeling Fijn ervaren

Snelle hulp bij een afgebroken kies

Met een afgebroken vulling kon ik dezelfde middag nog terecht. Prima

Fijne tandarts en mondhygiëniste

Altijd fijn en goed geholpen

Fijne mensen werkzaam in de praktijk die meedenken.

Begin december gebeld voor het inplannen van een controle afspraak voor mijn zoon en mij. Gelijk nog een afspraak kunnen plannen in dezelfde maand. Controle gehad en doordat iemand uitviel konden we beiden bij de prefentiecoach terecht voor een cleaning. Hierdoor niet nog weer een nieuwe afspraak hoeven maken en alles binnen een uur geregeld. Zelfde geldt voor mijn man. Hij had een afspraak bij de mondhygieniste. Kleine beschadiging aan een kies. Tandarts had tijd en heeft gelijk de reparatie gedaan. Wij snappen dat je soms ook geluk moet hebben met uitval van een patient en dat e.e.a. niet altijd zo kan lopen zoals bij ons, maar het was zeer efficient op deze manier. Wij komen overigens al jaren in deze praktijk en al jaren meer dan tevreden.

tegenvallend

Ik kwam 6 jaar geleden bij tandarts Berger, die raakte met de controle het gebit amper aan. nu heb ik mw. Gonzalez , die gaat behoorlijk hardhandig te werk , na de controle heb ik ineens een scherp randje wat ik daarvoor niet had. Met een foto maken door een assistente, met dat ding in je mond: "net zat het niet goed, ik zat in dat gat". ( bij mij is inderdaad een kies getrokken) Er word over je hoofd heen gesproken over dat er etensresten tussen twee kiezen zitten. Op een gegeven moment staan ze met z'n drieën op het computerscherm te kijken en te beraadslagen, dus met de rug naar je toe. Daar zit je dan met je goede gedrag, toen ik nog wat opmerkte werd dat niet gehoord.

Vriendelijk en geïnteresseerd

Heel goed, al jaren heel tevreden. Ze doen geen onnodige handelingen als het nog niet hoeft.

prima tandarts. Ook lief voor kinderen

Mooi optijd en snel en grondig klaar. goed advies.

Goed ontvangen een goed geholpen

goede praktijk

ervaren tandartsen die goede info geven voor je gebid.

Zeer positief

Prettige praktijk. Afspraken op tijd. Tandarts zeer vriendelijk en bekwaam. Alle handelingen op een zachte snelle manier, en dit vind ik vooral heel prettig.

Supervriendelijk personeel

We worden altijd goed ontvangen en geholpen. Ze zijn eerlijk en duidelijk met betrekking tot de behandelingen

Ontevreden over mondhygieniste en facturatie

Mondhygieniste: hardhandig, een pijnlijke behandeling. Zonder beleid het gebit gereinigd. Binnen 15 min was de behandeling gereed. Facturatie: in het recente verleden heb ik eerder gereageerd op de factuur. De factuur is gebaseerd op de ingeplande tijd. Omdat de behandeling meestal korter is dan de geplande tijd betaal ik dan dus altijd teveel. Ik wil graag alleen betalen voor de behandeling.

Ik heb geen opmerkingen.

Kort en krachtige jaarlijkse controle

Gord en korte behandeling met fotos om alles te actualiseren en een vervolg afspraak gemaak met de mondhygiëniste

prettig en vriendelijk geholpen

zie hierboven

Ze helpen goed , nazorg kan beter

Hoi,. ik ben 2 keer geholpen aan mijn kiezen en dat gebeurt met zorg en doen ze op zich goed. Wel had ik graag meer informatie gehad over mijn herstel, hoe lang genezing of reactie op de behandeling duurt. Groet, Richard

Oke

Ik mis Annelies….zij deed het wat rustiger, wat prettiger vond ik dat. Maar kan natuurlijk ook zijn omdat ik haar gewend was…

Prima tandarts

Altijd goed geholpen en goede voorlichting wat betreft behandelingen

Vriendelijk

Afspraak goed te plannen

Was goed

Zeer prettig en tevreden

Geheel pijnloos

Heel fijn, Nina is rustig, legt alles goed uit en het was geheel pijnloos. Nooit eerder gehad.

Roessinghsbleekweg 163

7522 AH Enschede

Over Samenwerkende Tandartsen Enschede - Kottenpark Centrum

Bij Samenwerkende Tandartsen Enschede - Kottenpark Centrum komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd naast het revalidatie centrum aan de Roessinghsbleekweg nabij het centrum van Enschede. De tandartspraktijk beschikt over 4 ruime ingerichte behandelkamers waar men ook de mogelijkheid heeft tot het specifiek verzorgen van tandheelkundige hulp aan gehandicapten en angstige patiënten. Bij de praktijk is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik.