Ben de laatste keer niet goed geholpen.

Niemand aanwezig geen tandarts en om 11.30 u. gingen ze sluiten. Ben toen aan de Parkweg wel goed behandeld.

Goede tandarts

Een goede tandarts die geduld heeft met patiënten die bang zijn. Ze zegt alles wat ze doet

Prima tandarts,

Vriendelijk Legt uit welke behandeling noodzakelijk is Heeft tijd voor je Begrijpelijke taal

Duidelijke uitleg en ontspannen behandeling

Goede behandeling, met een duidelijke uitleg

Super tandarts

Super fijne tandartspraktijk, waar hele fijne mensen werken. Vond het nooit fijn om naar de tandarts te gaan maar door hun vind ik het niet meer erg.

toppie

top

de beste en niet enge mondhygiënist

Ga zo door

Je wordt altijd hartelijk ontvangen

Kan er niet zoveel over zeggen Ben alleen maar even geweest om naar mijn prothese te laten kijken. Advies gekregen

Vriendelijk en behulpzaam.

Je wordt vriendelijk geholpen zoals Tandarts en Mondhygiënist en het andere personeel. En goede hygiëne.

Netjes op tijd en vlotte correcte uitvoering

Op tijd, vriendelijk, professioneel. Heb vertrouwen in de praktijk en tandarts.

Vriendelijk en ontspannen

Geduldige rustige behandeling. Eerlijke communicatie. Prettige omgeving.

Prima!

Deskundig, vriendelijk.

Niets aan te merken

Rustige behandeling super lieve mondhygiëniste en een goede bekwame en geduldige tandarts

Grondig informatief en professioneel

Heel tevreden

nvt

uitmuntende behandeling

Vriendelijk en professioneel.

Wordt altijd vriendelijk begroet door de receptioniste bij voornaam. Zowel mondhygiëniste als tandarts zijn vakbekwaam.

Prima geholpen

Net en heel vriendelijk personeel, goede tandarts. Alles uitgelegd !

Super!

Super!

Goed geholpen

Gaatje laten vullen, terwijl ik geen held ben. De tandarts had alle tijd en hielp me om rustig te blijven.

Zeer prettig

Was wel zenuwachtig maar door het fijne gesprek met Alex ontspande ik me.

Goede opvang bij angst

Goede opvang bij angst

Roessinghsbleekweg 163

7522 AH Enschede

Over Samenwerkende Tandartsen Enschede - Kottenpark Centrum

Bij Samenwerkende Tandartsen Enschede - Kottenpark Centrum komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd naast het revalidatie centrum aan de Roessinghsbleekweg nabij het centrum van Enschede. De tandartspraktijk beschikt over 4 ruime ingerichte behandelkamers waar men ook de mogelijkheid heeft tot het specifiek verzorgen van tandheelkundige hulp aan gehandicapten en angstige patiënten. Bij de praktijk is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik.